Sari la conținut

3 sfaturi SEO importante pe care trebuie să le știți

3 sfaturi SEO importante pe care trebuie să le știți

Facebook
Twitter
LinkedIn

Sfaturi importante SEO pe care trebuie să le știți

Conducerea traficului organic sună dificil și necesită un efort constant, dar este posibil. Dacă strategia ta SEO este solidă, vei vedea rezultatele eforturilor tale în viitor. Cu cât vă clasați mai sus în rezultatele căutării, cu atât mai mulți oameni vă vor vedea site-ul și vor afla despre produsul sau serviciul dvs.

Există un potențial mare de a face o mulțime de vânzări chiar acolo. Pentru a genera mai mult trafic organic, trebuie să aplicați aceste sfaturi SEO:

Nu vă umpleți conținutul cu cuvinte cheie. Această practică ar fi trebuit să fie abandonată de mult timp, dar multe companii încă își umplu conținutul cu cuvinte cheie în speranța de a se clasa mai sus în rezultatele căutării Google. Acest lucru vă poate afecta negativ. Dacă un cuvânt nu se potrivește în mod natural în context, sări peste el. Este mai bine să aveți un articol de înaltă calitate, cu mai puține cuvinte cheie decât unul cu multe cuvinte cheie care nu adaugă valoare.

Scrieți titluri bune și metaetichete. Scrierea unor titluri bune este crucială, deoarece îi spune cititorului despre ce este conținutul și dacă îi va răspunde sau nu la întrebări. Titlurile trebuie optimizate la fel ca și restul textului. Ar trebui să dedicați mai multă atenție titlurilor, precum și metaetichetelor pentru a vă optimiza conținutul. Există instrumente care vă pot ajuta în acest sens și vă pot crea metaetichete automat.

Optimizați-vă imaginile. Optimizarea imaginilor poate părea o mică afacere, dar contează mai mult decât credeți. Imaginile de înaltă calitate care se încarcă rapid influențează experiența utilizatorului. Dar, în afară de asta, ar trebui să utilizați etichete alt pentru a optimiza toate imaginile de pe site-ul dvs. Descrierile sau titlurile imaginilor trebuie să includă cuvinte cheie. Etichetele Alt ajută Google să îți descopere fotografiile, așa că nu ar trebui să le neglijezi. Contactați-ne acum pentru mai multe informații.Mai multe articole

Cum sa iti cresti site-ul pe Google

Descoperă câțiva pași simpli pentru a-ți îmbunătăți șansele de a clasa mai sus pe Google, de la alegerea cuvintelor cheie până la optimizarea conținutului și a experienței utilizatorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspund rapid pe WhatsApp

Ofer servicii de Web Design personalizate pentru orice tip de afacere.

e-mail wdp@webdesignprofesional.com

Servicii profesionale de Web Design si Optimizare SEO WordPress. Calitate si profesionalism la preturi accesibile. Suna acum pentru o consultanta gratuita.

Ma puteti contacta:

10% reducere

Beneficiile lunii Octombrie! Oferta Web Design!