Sari la conținut

3 tendințe SEO la care trebuie să fiți atenți în 2022

3 tendințe SEO la care trebuie să fiți atenți în 2022

Facebook
Twitter
LinkedIn

Noile tendințe SEO de urmărit în 2022

Companiile sunt conștiente până acum că SEO este esențial pentru succesul companiei lor. Prin urmare, ar trebui să fie o parte integrantă a eforturilor dvs. de marketing și creștere. Cu toate acestea, cu toate acele schimbări constante în tendințele și tehnicile SEO, poate fi greu să ții pasul și să îți dai seama care tehnici sunt valoroase pentru afacerea ta.

În această postare, vă prezentăm cele mai importante tendințe SEO la care trebuie să fiți atenți în 2022, astfel încât să fiți pregătit pentru anul următor și gata să vă stimulați jocul SEO.

Inteligenţă artificială. Inteligența artificială a schimbat deja modul în care interacționăm online cu atât de multe companii care implementează chatboți pentru a le ajuta să îmbunătățească experiența serviciilor pentru clienți. AI este pe cale să devină o parte importantă a SEO și în 2022.

De când Google a introdus un nou factor de clasare, un algoritm de inteligență artificială numit RankBrain, companiile se gândesc acum la cum să-și adapteze strategia SEO pentru a se alinia cu noul factor de clasare.

Videoclipuri. Da, videoclipurile au dominat destul de mult și în 2021, dar vor deveni esențiale pentru SEO în 2022. Folosirea platformelor video pentru a interacționa cu publicul dvs. devine o normă, astfel încât companiile vor continua să își optimizeze conținutul video și să ajungă la un public mai larg. Aceasta include adăugarea de hashtag-uri și cuvinte cheie utile la descrierile videoclipurilor.

Indexarea pasajelor. Google a permis site-urilor web să se claseze pentru un anumit pasaj dintr-o pagină, dacă nu pentru întreaga pagină. Dacă pagina dvs. nu se poate clasa pe primul loc pentru o anumită interogare, este posibil să aveți în continuare o șansă de a vă clasa pentru un fragment din pagină. Până acum, se știe puțin despre cele mai bune modalități de a clasifica un pasaj, dar știm că titlurile și titlurile sunt foarte importante.

Acestea sunt doar 3 dintre numeroasele tendințe SEO care vor fi uriașe în 2022, așa că este bine să le urmăriți pe toate și să vă pregătiți pentru anul care vine. Contactați-ne acum pentru a afla mai multe despre serviciile noastre SEO din Bucuresti.Mai multe articole

Cum sa iti cresti site-ul pe Google

Descoperă câțiva pași simpli pentru a-ți îmbunătăți șansele de a clasa mai sus pe Google, de la alegerea cuvintelor cheie până la optimizarea conținutului și a experienței utilizatorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspund rapid pe WhatsApp

Ofer servicii de Web Design personalizate pentru orice tip de afacere.

e-mail wdp@webdesignprofesional.com

Servicii profesionale de Web Design si Optimizare SEO WordPress. Calitate si profesionalism la preturi accesibile. Suna acum pentru o consultanta gratuita.

Ma puteti contacta:

Cristian Stefan - WordPress Web Design & SEO

Solicita
Oferta