Sari la conținut

5 greșeli frecvente de marketing pe Instagram pe care le-ați putea face

5 greșeli frecvente de marketing pe Instagram pe care le-ați putea face

Facebook
Twitter
LinkedIn

5 greșeli frecvente de marketing pe Instagram

Instagram este un instrument excelent pentru promovarea afacerii tale. Are câteva caracteristici destul de uimitoare, cum ar fi permiterea utilizatorilor să-ți cumpere produsele chiar acolo de pe platformă.

Cu toate acestea, există câteva lucruri pe care ar trebui să le evitați, cum ar fi aceste greșeli comune de marketing pe Instagram de mai jos.

1. Folosiți automatizarea Instagram. Da, aceasta este o soluție mult mai simplă în comparație cu parcurgerea manuală a profilurilor care ar putea fi interesate de produsul sau serviciul dvs. Automatizarea economisește timp, dar este departe de a fi o soluție excelentă, deoarece comentariile lăsate de acești roboți par adesea false. Utilizatorii Instagram pot recunoaște cu ușurință roboții de automatizare și nu te vor mai urmări.

2. Nu postezi suficient (sau postezi prea mult). La fel ca și în cazul Facebook, postarea prea puțin sau prea mult conținut vă poate afecta negativ afacerea. Dacă postezi prea mult, s-ar putea să pară iritant. Pe de altă parte, brandul tău va fi uitat dacă postezi prea puțin. Găsiți un echilibru care se potrivește mărcii și afacerii dvs.

3. Postezi fotografii proaste. Instagram este în primul rând un loc pentru a partaja imagini, astfel încât să le faci interesante și de înaltă calitate vă va ajuta marca. Imaginile pe care le distribuiți ar trebui să fie de mare calitate și inspiratoare. Dacă o imagine nu se potrivește exact cu acest criteriu, nu o postați. Nu riscați să pierdeți adepți postând imagini slabe sau postând aceleași imagini tot timpul.

4. Folosești prea multe hashtag-uri. Hashtag-urile sunt foarte utile, deoarece ajută utilizatorii Instagram să vă descopere conținutul și marca. Cu toate acestea, nu ar trebui să exagerați pentru că, din nou, s-ar putea să vi se pară enervant.

5. Nu ai obiective. Dacă nu îți stabilești obiective clare și o strategie de la început, tot efortul tău și postarea ar putea fi în zadar. În schimb, configurați o strategie de marketing pe Instagram și utilizați-o ca ghid pe măsură ce vă dezvoltați afacerea. Contactați-ne pentru mai multe informații.Mai multe articole

ERORI DE MARKETING PE REȚELELE SOCIALE PE CARE LE COMITI

Descoperiți cele mai comune greșeli de marketing în rețelele sociale și cum să le evitați. Concentrarea doar pe vânzări și uitarea că nu toate rețelele sociale sunt la fel sunt doar câteva dintre ele.

SUNT EFICIENTE UNELTELE SEO?

Pierzi timpul cu instrumente SEO care nu funcționează? Investește în serviciile unei agenții SEO de încredere pentru o strategie SEO adecvată și rezultate pe termen lung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspund rapid pe WhatsApp

Ofer servicii de Web Design personalizate pentru orice tip de afacere.

e-mail wdp@webdesignprofesional.com

Servicii profesionale de Web Design si Optimizare SEO WordPress. Calitate si profesionalism la preturi accesibile. Suna acum pentru o consultanta gratuita.

Ma puteti contacta:

Cristian Stefan - WordPress Web Design & Optimizare SEO

Solicita
Oferta Personalizata