Sari la conținut

Accelerează-ți site-ul folosind aceste trucuri simple

Accelerează-ți site-ul folosind aceste trucuri simple

Facebook
Twitter
LinkedIn

Descoperiți cum să vă accelerați site-ul web

Orice site web care își propune să se claseze înalt în rezultatele căutării Google sau Bing trebuie să se încarce rapid. Viteza de încărcare este un factor de clasare relevant pentru ambele motoare de căutare și au instrumente care măsoară cât de repede se încarcă o pagină pentru utilizatori.

Acest lucru vă poate afecta grav clasamentul. S-ar putea să aveți conținut excelent, de înaltă calitate, semnificativ sau produse superbe, dar dacă paginile se încarcă lent, este posibil să nu vă poziționați foarte înalt, în ciuda tuturor eforturilor dvs.

Ce este mai exact viteza paginii?

Viteza paginii este durata de timp necesară pentru a se încărca o pagină. Viteza recomandată de încărcare a paginii este de aproximativ 2 secunde, dar de preferință mai mică. Încărcarea completă a unei pagini poate dura ceva mai mult, dar utilizatorii ar trebui să poată vedea conținut în primele două secunde. Procesul de încărcare ar trebui să înceapă după aproximativ o secundă.

Paginile care durează mai mult de 3 secunde pentru a se încărca sunt abandonate rapid. Utilizatorii au devenit acum nerăbdători când vine vorba de viteza paginii și nu vor zăbovi să aștepte ca site-ul tău să se încarce. Ei vor părăsi site-ul și își vor continua căutarea, ceea ce se traduce printr-o rată de respingere ridicată.

În plus, Google folosește instrumente pentru a măsura cât de repede se încarcă paginile tale web și dacă paginile tale web nu îndeplinesc intervalul de timp recomandat, acest lucru vă va afecta clasamentul. Drept urmare, este posibil să pierdeți mult trafic și potențiali clienți.

Cum să vă îmbunătățiți viteza de încărcare a paginii

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Una dintre modalitățile de bază prin care puteți crește viteza paginii este comprimarea și optimizarea imaginilor de pe pagină. Deoarece imaginile mari pot încetini viteza paginii, comprimarea lor pentru a le reduce dimensiunea și/sau modificarea formatului de fișier poate ajuta o pagină să se încarce mai rapid.

Alți factori afectează și viteza paginii, cum ar fi numărul de videoclipuri și fișiere mediale prezente pe pagină, numărul de redirecționări și memorarea în cache. Vă recomandăm să testați viteza paginilor dvs. înainte de a lua orice acțiune. Dacă paginile dvs. durează mai mult decât cel recomandat pentru încărcare, rezolvați problemele menționate mai sus pentru a crește viteza paginii. Contactați-ne pentru mai multe informații.Mai multe articole

ERORI DE MARKETING PE REȚELELE SOCIALE PE CARE LE COMITI

Descoperiți cele mai comune greșeli de marketing în rețelele sociale și cum să le evitați. Concentrarea doar pe vânzări și uitarea că nu toate rețelele sociale sunt la fel sunt doar câteva dintre ele.

SUNT EFICIENTE UNELTELE SEO?

Pierzi timpul cu instrumente SEO care nu funcționează? Investește în serviciile unei agenții SEO de încredere pentru o strategie SEO adecvată și rezultate pe termen lung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspund rapid pe WhatsApp

Ofer servicii de Web Design personalizate pentru orice tip de afacere.

e-mail wdp@webdesignprofesional.com

Servicii profesionale de Web Design si Optimizare SEO WordPress. Calitate si profesionalism la preturi accesibile. Suna acum pentru o consultanta gratuita.

Ma puteti contacta:

Cristian Stefan - WordPress Web Design & Optimizare SEO

Solicita
Oferta Personalizata