Sari la conținut

Iata cateva articole pregatite pentru tine

Articole

Cele mai relevante trenduri digitale pentru 2022

Era influencerilor deja ajunge undeva la final și va fi înlocuită de tool-ul „influencer identification” care urmărește milioane de video-uri și materiale de conținut ce au priză la public, și le afișează mai departe publicului relevant. Vezi modelul Tik Tok, în care daca ai urmărit un video de fashion, o sa îți apară ulterior altele asemănătoare fără să le cauți.

Articole

E multa distractie daca faci ce iti place

Sa ai un job ca al nostru in care intri in legatura cu diverse industrii de pe piata econimica este un mare beneficiu pentru ca te pune sa experimentezi foarte mult. Si asta este foarte placut.

Articole

Am invatat din greselile experientelor trecute

Cu totii mai gresim la inceput dar este important ca din aceste greseli sa inveti ceva. Am expus in acest articol cateva dintre greselile de care ne-am lovit de-a lungul timpului si pe care este bine sa le eviti si tu.

Articole

Cand design-ul intalneste tehnologia

Un web designer creează site-uri web, dar un bun web designer nu se oprește doar la principiile de proiectare, ci întelege necesitățile web-ului.

web design profesional bucuresti
Articole

Studiu de caz: cum sa imbunatatesti performantele SEO

Cu ajutorul Rank Math Pro am imbunatatit performantele SEO a nenumarate site-uri. Acest modul este doar unul din elementele pe care le folosim pentru a imbunatati performantele SEO ale unui site creat de noi.

Articole

Revolutia digital marketing e aici

Un social media specialist, sau digital marketer cum i se mai spune isi intra in rol in general dupa ce un website este deja construit. Dar mai sunt si exceptii. Si trebuie sa fie la curent cu noile trenduri in domeniu si cu algoritmii implicati in acest proces.

Articole

Care va fi viitorul post-FaceBook?

Acum ca Facebook si toate aplicatiile conexe fac parte din Meta, noua companie a lui Mark, ne putem gandi la niste modificari importante in ceea ce priveste continutul din social media viitor.

Vrei sa iti muti afacerea in online?

scrie-ne un mesaj pentru o colaborare fructuoasa

small_c_popup.png

Vrei sa iti duci afacerea spre succes?

Hai sa purtam o discutie