Sari la conținut

Cât de importante sunt backlink-urile pentru site-ul dv?

Cât de importante sunt backlink-urile pentru site-ul dv?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Backlink-uri pentru site-ul dvs

Știm cu toții că backlink-urile de pe site-uri autorizate sunt un factor de clasare foarte important. Pe lângă conținutul de calitate, backlink-urile sunt încă valoroase pentru SEO în 2021 și vor continua să fie în viitorul apropiat.

Fiecare site web de succes are backlink-uri, așa că întrebarea reală nu este dacă aveți într-adevăr nevoie de ele, ci de ce fel de backlink-uri aveți nevoie și de câte sunt suficiente pentru a vă poziționa sus în rezultatele căutării Google?

Nu este clar câte backlink-uri sunt suficiente pentru a avea un loc înalt în rezultatele motoarelor de căutare, doar că fiecare site web de rang înalt are backlink-uri. Cu toate acestea, un lucru mai important este valoarea acestor backlink-uri sau calitate vs cantitate.

Nu toate backlink-urile vă vor ajuta evaluările, așa că strângerea cât mai multor backlink-uri ar putea fi o pierdere de timp, mai ales dacă sunteți o afacere mică care ar trebui să-și concentreze resursele pe chestiuni mai importante.

Despre backlink-uri de calitate scăzută

Link-urile de calitate scăzută, cum ar fi cele care provin de pe forumuri sau platforme care oferă un backlink contra cost, nu vor face prea mult bine pentru site-ul dvs. Dimpotrivă, ar putea chiar să vă afecteze întregul eforturi SEO. Dacă aveți prea multe dintre aceste backlink-uri de calitate scăzută, există instrumente care pot fi folosite pentru a le respinge.

Pe de altă parte, backlink-urile de calitate de la site-uri autorizate, vă pot ajuta site-ul dvs. să se claseze mai sus în rezultatele căutării. Desigur, astfel de backlink-uri sunt mai greu de obținut, așa că ar trebui să urmărești să postezi mereu conținut util, de înaltă calitate pe site-ul tău, pentru a-ți crește șansele de a obține backlink-uri de calitate.

Site-urile web cu link-uri către surse de autoritate sunt preferate de Google și, prin urmare, au șanse mai mari de a obține un clasament ridicat în căutare. Pentru a rezuma, da, backlink-urile sunt încă foarte importante pentru succesul site-ului dvs., dar accentul ar trebui să fie pe calitate, nu pe cantitate. Contactați-ne pentru ajutor cu eforturile dvs. de backlink.Mai multe articole

Cum sa iti cresti site-ul pe Google

Descoperă câțiva pași simpli pentru a-ți îmbunătăți șansele de a clasa mai sus pe Google, de la alegerea cuvintelor cheie până la optimizarea conținutului și a experienței utilizatorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspund rapid pe WhatsApp

Ofer servicii de Web Design personalizate pentru orice tip de afacere.

e-mail wdp@webdesignprofesional.com

Servicii profesionale de Web Design si Optimizare SEO WordPress. Calitate si profesionalism la preturi accesibile. Suna acum pentru o consultanta gratuita.

Ma puteti contacta:

10% reducere

Beneficiile lunii Octombrie! Oferta Web Design!