Sari la conținut

Responsabilitățile unui Web Developer: Construirea și Design-ul Site-urilor Web

Responsabilitățile unui Web Developer: Construirea și Design-ul Site-urilor Web

Facebook
Twitter
LinkedIn

Web Developerul este persoana care ocupă de construirea și designul site-urilor web.

Principalele responsabilități ale unui Web Developer sunt: design-ul, crearea și menținerea website-ului și a aplicației software, utilizarea
limbajelor de scripting, tool-urilor de management, aplicațiilor și toolurilor de creație, actualizarea website-urilor, editarea, scrierea și
design-ul conținutului website-ului, identificarea problemelor neacoperite de feedback-ul clienților sau de testare, corectarea erorilor, evaluarea codului pentru a te asigura că îndeplinește standardele, este valid, structurat corespunzător, compatibil cu toate tipurile de browsere, device-uri și sisteme de operare.

Mai multe articole

ERORI DE MARKETING PE REȚELELE SOCIALE PE CARE LE COMITI

Descoperiți cele mai comune greșeli de marketing în rețelele sociale și cum să le evitați. Concentrarea doar pe vânzări și uitarea că nu toate rețelele sociale sunt la fel sunt doar câteva dintre ele.

SUNT EFICIENTE UNELTELE SEO?

Pierzi timpul cu instrumente SEO care nu funcționează? Investește în serviciile unei agenții SEO de încredere pentru o strategie SEO adecvată și rezultate pe termen lung.

Raspund rapid pe WhatsApp

Ofer servicii de Web Design personalizate pentru orice tip de afacere.

e-mail wdp@webdesignprofesional.com

Servicii profesionale de Web Design si Optimizare SEO WordPress. Calitate si profesionalism la preturi accesibile. Suna acum pentru o consultanta gratuita.

Ma puteti contacta:

Cristian Stefan - WordPress Web Design & Optimizare SEO

Solicita
Oferta Personalizata