Sari la conținut

Cele mai bune sfaturi SEO pentru videoclipuri YouTube

Cele mai bune sfaturi SEO pentru videoclipuri YouTube

Facebook
Twitter
LinkedIn

Sfaturi SEO pentru YouTube

Doriți să îmbunătățiți rezultatele SEO pe canalul dvs. YouTube? Ai ajuns la locul potrivit. Iată câteva sfaturi rapide și simple pentru a crește clasamentul videoclipului tău YouTube.

Mai întâi, încărcați cuvântul cheie în titlu. Un exemplu în acest sens ar fi să veniți cu un titlu precum „Îmbunătățiți SEO: 7 cele mai bune sfaturi” în loc să scrieți „7 Sfaturi pentru îmbunătățirea SEO”. Deși al doilea titlu ar putea funcționa, veți vedea rezultate mai bune dacă vă încărcați cuvântul cheie în avans. O altă modalitate de a vă îmbunătăți rezultatele SEO este să creșteți semnalele de implicare video. Sunt sigur că ai mai văzut-o când oamenii spun să aprecieze, să distribuie, să comenteze și să se aboneze după videoclipul lor. Una este să rămână și alta este să o pună în practică.

Comentarii YouTube

Comentariile la videoclipul dvs. sunt una dintre cele mai bune modalități de a crește implicarea. S-ar putea să fii curios cum să-i convingi pe spectatori să comenteze videoclipul tău. O tehnică simplă de utilizat este un apel direct la acțiune. De exemplu, puteți interacționa cu spectatorii, cerându-le să aleagă dintre două opțiuni despre ceea ce ar trebui să discutați pentru următorul videoclip.

Poți întreba spectatorii dacă preferă să te vadă vorbind despre rutina ta de îngrijire a pielii sau despre produsele tale de machiaj preferate. Acest lucru le oferă spectatorilor ceva cu care să se implice și îi face să se simtă parte din conversație. Este, de asemenea, o modalitate excelentă pentru spectatorii de a dori să revină la canalul tău, deoarece văd conținut care este relevant pentru ei.

Etichete SEO

O altă modalitate de a crește rezultatele SEO este prin utilizarea unui număr mic de etichete foarte specifice. De exemplu, dacă videoclipul tău este despre rutina ta de îngrijire a pielii, acesta ar putea fi primul tău cuvânt cheie. Apoi, gândiți-vă la două etichete suplimentare care sunt foarte asemănătoare cu prima etichetă. Dacă nu sunteți sigur ce să utilizați, introduceți ceea ce căutați, cum ar fi „Rutina de îngrijire a pielii” și vedeți ce alte etichete se completează automat sub el. Acest lucru vă va ajuta să vă gândiți la idei pentru următoarele două etichete.

Pe lângă faptul că aveți o etichetă specifică, utilizați cel puțin o etichetă de marcă, cum ar fi „frumusețe”, pentru a oferi YouTube și mai mult context despre tipul de conținut pe care îl puneți pe canalul dvs. pentru a vă îmbunătăți rezultatele SEO. Contactați-ne acum dacă aveți nevoie de ajutor pentru a vă comercializa canalul YouTube.Mai multe articole

Cum sa iti cresti site-ul pe Google

Descoperă câțiva pași simpli pentru a-ți îmbunătăți șansele de a clasa mai sus pe Google, de la alegerea cuvintelor cheie până la optimizarea conținutului și a experienței utilizatorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspund rapid pe WhatsApp

Ofer servicii de Web Design personalizate pentru orice tip de afacere.

e-mail wdp@webdesignprofesional.com

Servicii profesionale de Web Design si Optimizare SEO WordPress. Calitate si profesionalism la preturi accesibile. Suna acum pentru o consultanta gratuita.

Ma puteti contacta:

10% reducere

Beneficiile lunii Octombrie! Oferta Web Design!