Sari la conținut

Contact

Alege un profesionist, alege un Freelancer cu care poti rezona in totalitate si care face treaba buna!

PAGINA MEA OFICIALA DE FACEBOOK

wordpress web design & optimizare seo facebook page
Ai intrebari?

Intrebari Frecvente

Pentru ca nu fac compromisuri in ceea ce priveste calitatea serviciilor oferite si nu primit lucruri nerealizabile. Imi dau tot interesul ca prin orice proiect sa ofer ceva de calitate care sa aduca rezultate pe termen lung.

Un raspuns simplu: pentru ca imi pasa.

Pretul unui website variaza in functie de complexitate si necesitati. Numarul de pagini si functionalitatile pe care le va avea sunt definitorii (deoarece cresc numarul de ore pentru a le realiza). Poti vedea aici lista cu preturile orientative pentru a-ti face o idee.

Conditiile de plata pentru orice serviciu de web design sunt: 50% avans la inceperea proiectului si 50% la finalizarea proiectului cand va fi pus in functiune site-ul web.

De ce sa alegi un freelancer si nu o agentie? Pentru mine, ca freelancer, fiecare client este important si incerc sa ma asigur ca dupa predarea unui proiect voi fi recomandat cu incredere altor persoane.

Prefer sa am mai putini clienti si sa fac treaba buna si sa stiu ca am ajutat la cresterea unui brand sau persoane.

Crearea unui site web sau a unui magazin online poate dura intre 7 si 21 zile. Acest interval se poate modifica in functie de complexitate, numarul de pagini si de modul in care vom colabora.

Cristian Stefan

WordPress web design & optimizare SEO

Imi poti trimite un mesaj folosind formularul alaturat!

Prin completarea formularului va exprimati acordul de a fi contactat telefonic pentru a discuta despre detaliile proiectului. Consultanta este gratuita!

Raspund rapid pe WhatsApp!

Ofer servicii de Web Design personalizate pentru orice tip de afacere.

Servicii profesionale de Web Design si Optimizare SEO WordPress. Calitate si profesionalism la preturi accesibile. Suna acum pentru o consultanta gratuita.

MA PUTETI CONTACTA: