Sari la conținut

Creare Magazin Online

Magazinele online sunt o necesitate pentru fiecare business. Dezvolt magazine online, creative și originale pentru succesul brandului dumneavoastră.

Numărul și valoarea vânzărilor online se află pe o traiectorie ascendentă. În 2022, vânzările online la nivel global au depășit 5 trilioane de dolari. Această creștere este alimentată de o serie de factori, inclusiv de creșterea cumpărăturilor efectuate de pe telefonul mobil. Prin urmare, și tu poți beneficia de avantajele acestui trend dacă îți transferi activitatea și în mediul virtual.

Suntem aici pentru a te ajuta să ai propriul magazin online WordPress, cu design modern și pregătit pentru conversii. Vei putea să gestionezi, simplu și eficient, produsele, stocurile, clienții, comenzile, facturile și chiar transportul. În plus ,vei beneficia de diferite statistici în care să îți arate volumul de vânzări, produsele preferate ale clienților, problemele sau sincopele care apar în procesul de achiziție și chiar un profil potențial al clienților tăi. În baza acestora, ai posibilitatea de a lua decizii strategice care să îți influențeze pozitiv strategia de promovare și vânzare.

ANALIZAM BUSINESSUL

Analizam cu atenție fiecare element al afacerii dumneavoastră, urmărim concurența și dezvoltam un design unic pentru magazinul online, pe o structură convenită cu dumneavoastră.

OPTIMIZAT ȘI ACCESIBIL

Magazinul online trebuie să fie ușor de navigat pentru clienții afacerii dumneavoastră. Optimizez site-ul astfel încât să fie accesibil pe toate device-urile, desktop, mobile și tabletă.

INTERACȚIUNEA CU CLIENȚII

Clienții dumneavoastră vor avea parte de un design original, modern și atractiv, în care vor viziona totalitatea produselor și categoriilor de pe site. Un magazin online care vorbește pe limba lor.

Cum Vă Ajută Un Magazin Online?

Imaginea brandului dumneavoastră este foarte importantă, iar un magazin online întărește încrederea pe care o au consumatorii față de produsele pe care le promovați. Este cea mai bună opțiune pentru a le oferi posibilitatea să achiziționeze ceea ce își doresc.

Un magazin online este mai ușor de gestionat decât magazinul fizic și nu necesită atât de multe resurse. Accesibilitatea clienților este un avantaj pentru dumneavoastră. Ei pot viziona totalitatea produselor, pot selecta ceea ce le place și ulterior pot finaliza o comandă sigură din doar câteva click-uri. Magazinul dumneavoastră online vă așteaptă, trebuie doar să îl cereți!

  • DESIGN CREATIV ȘI OPTIMIZAT
  • CONȚINUT RELEVANT ȘI ACCESIBIL
  • INTEGRARE STRIPE / NETOPIA
  • CONȚINUT RESPONSIVE PE TOATE DEVIE-URILE (MOBILE, DESKTOP, TABLETĂ)
  • INTEGRARE CATEGORII ȘI SUBCATEGORII DE PRODUSE

WooCommerce

Folosesc cel mai bun manager de continut, simplu de utilizat si usor de inteles pentru orice utilizator.

Cea mai buna Tema de pe piata, creata de specialisti romani. Super rapida si usor adaptabila pentru orice tip de website.

Sparks PRO

Un modul intuitiv care adauga noi functii magazinului tau online. Creat de aceiasi dezvoltatori ca ai temei Neve.

creare magazin online

AI NEVOIE DE UN MAGAZIN ONLINE PENTRU A-TI CRESTE VANZARILE?

Creare magazin online PROFESIONAL

Apeleaza cu incredere la serviciile noastre de creare magazin online. Folosim cea mai buna tema de pe piata pentru a realiza magazine online rapide, cu un cod usor interpretabil de catre motoarele de cautare, astfel ca site-urile realizate de noi obtin scoruri inalte in analizele Google si sunt usor configurabile din punct de vedere SEO.

Vrei un magazin online bine optimizat pentru Google cu un design deosebit? Noi suntem cea mai buna alegere. Avem o vasta experienta in realizarea unor design-uri atractive in concordanta cu ultimele tendinte de UI/UX.
wordpress
cpanel
html5
mysql
visa
apache
Group 165
solutionarea alternativa a litigiilor
solutionarea online a litigiilor