Sari la conținut

Creare magazin online
WooCommerce

Magazinele online sunt o necesitate pentru fiecare business. Dezvolt magazine online, creative și originale pentru succesul brandului dumneavoastră.

Creare magazin online
pentru a vinde fara griji

wordpress + woocommerce

Un magazin online îți poate crește considerabil vânzările, notorietatea brandului și îți poate mări expunerea în mediul digital. Indiferent dacă ai nevoie de un magazin online simplu sau unul mai complex, sunt aici să găsim impreuna soluțiile care se potrivesc afacerii tale.

pret creare site web
Portofoliu creare site web
clinicaimplantpar

Numărul și valoarea vânzărilor online se află pe o traiectorie ascendentă. În 2022, vânzările online la nivel global au depășit 5 trilioane de dolari. Această creștere este alimentată de o serie de factori, inclusiv de creșterea cumpărăturilor efectuate de pe telefonul mobil. Prin urmare, și tu poți beneficia de avantajele acestui trend dacă îți transferi activitatea și în mediul virtual.

STEFAN @ WEB DESIGN PROFESIONAL

Sunt aici pentru a te ajuta să ai propriul magazin online WordPress + WooCommerce, cu design modern și pregătit pentru conversii. Vei putea să gestionezi, simplu și eficient, produsele, stocurile, clienții, comenzile, facturile și chiar transportul.

În plus, vei beneficia de diferite statistici în care să îți arate volumul de vânzări, produsele preferate ale clienților, problemele sau sincopele care apar în procesul de achiziție și chiar un profil potențial al clienților tăi. În baza acestora, ai posibilitatea de a lua decizii strategice care să îți influențeze pozitiv strategia de promovare și vânzare.

Alege să colaborezi cu mine și vei beneficia de următoarele:

✔ Design responsive: web site-ul va funcționa corespunzător pe orice tip de device;

✔ Design website WordPress actual și personalizat;

✔ Panou de administrare ușor de accesat, protejat cu utilizator și parola, ce oferă posibilitatea de editare/adaugare/stergere a paginilor;

✔ Pagini dinamice, blog și formular de contact care să încurajeze comunicarea cu vizitatorii;

✔ Încărcare rapidă;

✔ Conectare cu rețelele sociale pe care compania ta este prezentă.

Avantajele unei colaborări cu mine!

Design Responsive

Toate magazinele online create de mine vor fi responsive, asta înseamnă că vor funcționa bine atât pe desktop cât și pe tabletă sau telefonul mobil.

Panou de administrare

Pentru oricare variantă de serviciu de creare magazin online aleasă de la noi, la final vei avea acces la Panoul de Administrare (CMS), fapt care îți va permite o mai ușoară administrare a site-ului.

Hartă în pagina Contact

Afacerea ta va fi localizată mai usor de potențialii clienți cu ajutorul hărții Google Maps. La cererea ta o putem afișa în pagina de Contact.

Galerie foto

Pentru ați prezenta mai bine serviciile / produsele îți putem adăuga în magazinul online una sau mai multe galerii foto.

Cât durează crearea unui magazin online?

Îți pot crea un magazin online în 21 până la 45 zile. Termenul decurge de la data primirii ultimei tale cerințe de modificare a site-ului.

Adresă de e-mail personalizată

Îți voi crea una sau mai multe adrese de e-mail personalizate cu numele domeniului tău.

Servicii suplimentare:

Prețurile pentru serviciile suplimentare prezentate mai sus sunt valabile doar pentru magazinele online create de mine în WordPress + WooCommerce.

creare magazin online
1. Trimite-mi un mesaj

sau e-mail care să includă cât mai multe informații despre conținutul și structura magazinului online pe care ți-l dorești.

2. Clarificăm detaliile

După analizarea informațiilor primite de la tine, te voi contacta pentru anumite detalii și in ceea ce priveste colaborarea.

3. Contractare

După primirea ofertei personalizate și discutarea acesteia, dacă agreem condițiile semnăm contractul (conventie civila de prestări servicii).

4. Realizăm magazinul online

Ținem cont de cerințele agreate și îți creez magazinul online cu atenție la detalii și funcționalitate. Rămânem în contact pe întreg procesul de creație.

5. Public site-ul

La final testăm magazinul online, facem eventuale corecții dacă sunt necesare și îl publicăm pe Internet.

Cum Vă Ajută Un Magazin Online?

Imaginea brandului dumneavoastră este foarte importantă, iar un magazin online întărește încrederea pe care o au consumatorii față de produsele pe care le promovați. Este cea mai bună opțiune pentru a le oferi posibilitatea să achiziționeze ceea ce își doresc.

Un magazin online este mai ușor de gestionat decât magazinul fizic și nu necesită atât de multe resurse. Accesibilitatea clienților este un avantaj pentru dumneavoastră. Ei pot viziona totalitatea produselor, pot selecta ceea ce le place și ulterior pot finaliza o comandă sigură din doar câteva click-uri. Magazinul dumneavoastră online vă așteaptă, trebuie doar să îl cereți!

Întrebări frecvente:

Magazinul online poate avea o gamă variată de funcționalități, însă este important să le alegi pe cele relevante pentru afacerea ta. Un magazin online poate avea confirmare automată a unei comenzi, emiterea automată a unei facturi în baza unei comezi și scăderea produselor comandate din stoc, încasarea comenzilor cu cardul online și multe altele. Noi îți vom recomanda pe cele care sunt mai potrivite afacerii tale. 

De la un singur produs până la milioane de produse. Este important ca atunci când dorești să achiziționezi servicii de creare magazin online să ai un număr estimativ de produse pe care consideri că o să le comercializezi. Nu toate magazinele pot funcționa cu un număr foarte mare de produse. Te vom ajuta să alegi un magazin online cât mai protrivit pentru afacerea ta, care să poate fi adaptat și pentru o anumită extindere a afacerii în viitor.

Noi recomadăm ca în cadrul website-urilor de tip magazin online să existe și o sectiune de blog în care să postezi periodic informații utile pentru vizitatorii site-ului tău. Blogul te poate ajuta și în optimizarea SEO a site-ului, creșterea vizibilității în mediul online și mărirea încrederii în brandul tău.

În funcție de tipul de magazin online ales de la noi, îți vom adăuga între 10 și 50 de produse odată cu crearea magazinului. În plus te vom învăța cum să-ți adaugi tu și alte produse sau ne poți solicita o ofertă pentru adăugarea de către noi a unui anumit număr de produse. În anumite cazuri se pot crea soluții automatizate pentru preluarea produselor (descriere, preț, poze etc.) direct de la furnizorii de unde le vei achiziționa. 

În principiu, dacă alegi un serviciu de creare magazin online de la noi, va trebui să achiți 50% în avans iar diferența la finalizarea magazinului, înainte de încărcarea acestuia pe domeniu tău web.

Asigurarea unei funcționări corespunzătoare a magazinului tău online depinde de întreținerea periodică a acestuia. Dacă o să dorești, ne poți solicita o ofertă pentru un abonament lunar de mentenanță sau ne poți solicita o ofertă punctuală doar atunci când consideri că ai nevoie de anumite servicii de la noi.

Noi te vom învăta anumite funcționalități ale magazinului online, unde să vezi și să modifici statusul comenzilor, cum să le gestionezi cât mai simplu, cum să actualizezi stocul, prețul, descrierea și pozele produselor, precum și cum să adaugi produse noi sau să le stergi pe cele care nu mai sunt de actualitate.

În cazul în care nu o să optezi pentru un abonament lunar de mentenanță site, ne poți solicita o ofertă pentru orice modificări sau îmbunătățiri vei avea nevoie pentru magazinul online creat de noi.

În urma unei analize amănunțite a afacerii tale și a publicului țintă căruia te adresezi, pot fi luate decizii optime de stabilire a unei strategii de marketing benefice pentru magazinul tău online. Este recomandat să lucrezi cu o firmă specializată în servicii de marketing online care va ajuta la optimizarea costurilor de promovare, creșterea numărului de comenzi și menținerea interesului clienților existenți față de produsele pe care le comercializezi. Oricând ne poți solicita o ofertă personalizată pentru servicii de promovare online.

Alegerea unui serviciu de găzduire potrivit pentru magazinul tău online trebuie să fie o prioritate pentru tine, iar noi îți vom recomanda un furnizor de servicii de găzduire de calitate, în care avem încredere. Achiziționarea găzduirii pentru magazinul online de la furnizorul pe care îl recomandăm este opțională, poți alege servicii de găzduire de la orice furnizor dorești.

AI NEVOIE DE UN MAGAZIN ONLINE PENTRU A-TI CRESTE VANZARILE?

Creare magazin online PROFESIONAL

Apeleaza cu incredere la serviciile mele de creare magazin online. Folosesc cele mai bune teme de pe piata pentru a realiza magazine online rapide, cu un cod usor interpretabil de catre motoarele de cautare, astfel ca site-urile realizate de noi obtin scoruri inalte in analizele Google si sunt usor configurabile din punct de vedere SEO.

Vrei un magazin online bine optimizat pentru Google cu un design deosebit? Noi suntem cea mai buna alegere. Avem o vasta experienta in realizarea unor design-uri atractive in concordanta cu ultimele tendinte de UI/UX.
wordpress
cpanel
html5
mysql
visa
apache

Raspund rapid pe WhatsApp

Ofer servicii de Web Design personalizate pentru orice tip de afacere.

e-mail wdp@webdesignprofesional.com

Servicii profesionale de Web Design si Optimizare SEO WordPress. Calitate si profesionalism la preturi accesibile. Suna acum pentru o consultanta gratuita.

Ma puteti contacta:

Cristian Stefan - WordPress Web Design & SEO

Solicita
Oferta