Sari la conținut

Servicii de web design PROFESIONALE

CREARE SITE CAFENEA

Realizarea unui site pentru cafeneaua dumneavoastra va oferi clientilor un plus de incredere si totodata, confort, deoarece se pot face programari rapid, avand acces la datele de contact, locatie, pot vedea poze si video cu cafeneaua, lucru care ar creste numarul acestora.

Prezenta online este vitala atat pentru o cafenea de dimensiuni mici cat si pentru o retea mai mare de cafenele. Un pachet de creare site web pentru  cafenea cu executie in 7-14 zile, cu design web profesional este exact ceea ce aveti nevoie. Alege sa lucrezi cu Web Design Profesional si vei beneficia de cel mai atractiv pachet de realizare website pe piata. Cu ajutorul unui site web te poti adresa mai multor persoane, iti poti expune propria oferta de produse. Mai mult de 6 milioane de romani navigheaza pe internet. Urmatoarea informatie pe care o cauta poate fi chiar despre afacerea ta.

Prezenta online prin prisma unui pachet de creare site cafenea, este extrem de vitala pentru o companie de dimensiuni mici si mijlocii. Un pachet de creare site web cafenea, cu un design profesional va ajuta va definiti corespunzator imaginea virtuala a afacerii dumnevoastra.

La creare site cafenea, pe langa aspectul care trebuie sa fie cat mai modern si continutul cat mai relevant va punem la dispozitie cateva elemete care pot face diferenta dintre profesional si un web site simplu.

  • Sistem de rezervare online. Un posibil client va fi capabil sa rezerve o masa intr-o zi anume. Este o facilitate din ce in ce mai cautata de clientii romani.
  • Lista cu meniuri care se poate administra foare usor de catre un angajat al restaurantului sau  putem si noi sa facem acest lucru.
  • Calendar cu evenimente in cazul in care locatia dumneavastra organizeaza anumite evenimente speciale si doriti ca vizitatori sa fie cat mai bine informati.
  • Blog pentru a adauga noutatile din cafenea.
  • Lista si poze cu angajatii.
  • Galerie foto cu imagini din interiorul si exteriorul locatiei.
  • Galerie video de la evenimentele dumneavoastra.
  • Lista cu referinte si recenzii de la clientii dumneavoastra.
  • Sistem de comanda online al unui meniu in cazul in care locatia dumneavoastra ofera comenzi la domiciliu.
  • Legatura cu canalele de socializare cunoscute in Romania.

1

2

3

4

5

De ce WDP Bucuresti?

Te ajut sa cresti in fata competitorilor tai

1

100% eficient

Nu este nimic mai simplu decat sa navighezi pe internet si sa cauti ceea ce te intereseaza. Urmatoarea informatie pe care o vei gasi poate fi chiar despre afacerea ta.

2-2-2

lucrez "a la carte"

Exista anumite reguli pe care trebuie sa le urmezi atunci cand realizezi un site web. Si noi urmam aceste reguli pentru a crea site-uri prietenoase cu utilizatorul, conform ultimelor tendinte UX / UI.

Icon 3Created with Sketch.

vei fi vizibil online 24h

Ai posibilitatea sa iti prezinti serviciile oricand, pe orice dispozitiv, oricui este prezent online, in orice colt al lumii.

Vrei un site care sa iti aduca rezultate ?

AVEM CEA MAI BUNA OFERTA PENTRU TINE

Consulta acum

Ai un proiect mai special ?

CONTACTEAZA-MA! OFER CONSULTANTA GRATUITA

Cateva Ganduri Pozitive

Feedback de la clienti multumiti

Q

Raspund rapid pe WhatsApp

Ofer servicii de Web Design personalizate pentru orice tip de afacere.

e-mail wdp@webdesignprofesional.com

Servicii profesionale de Web Design si Optimizare SEO WordPress. Calitate si profesionalism la preturi accesibile. Suna acum pentru o consultanta gratuita.

Ma puteti contacta: