Sari la conținut

Servicii de web design PROFESIONALE

PENTRU CAFENELE / RESTAURANTE

1

OFERTA NOASTRA

Specialistii nostrii in web design creaza site-uri web pentru cafenele / restaurante. Un site web propriu de prezentare a cafenelei / restaurantului este o necesitate in ziua de azi. Site-ul reprezinta cartea de vizita a afacerii online. Site-ul cafenelei / restaurantului va fi usor accesat de pe pc, laptop, tableta sau smartphone astfel incat sa aveti o vizibilitate maxima pe internet.

vrei o oferta personalizata?

contacteaza-ne

2

De ce ar trebui sa ai un site ?

Un website de prezentare poate fi privit ca o urgenta de strategie de marketing in contextul pietei actuale – potentialii clienti au dezvoltat noi obiceiuri si rutine in mediul online, luandu-si prin intermediul internetului toate informatiile necesare pentru un prim contact spre indeplinirea unei nevoi. Prezenta in mediul online a cabinetului dv. poate fi privita deja ca o necesitate.

Vrei si servicii de promovare?

vezi detalii

3

Cum iti poate fi de folos un site?

Datorita experientei pe care am capatat-o, va punem la dispozitie diferite servicii online care sa va ajute in practica dv. si sa faciliteze o cat mai buna si mai clara comunicare cu potentialii dv. clienti. Va oferim o larga gama de servicii specifice mediului online: servicii de creare site, servicii de mentenanta si SEO. In plus, ne adaptam cerintelor si nevoilor dv.

Vrei si servicii seo?

vezi detalii

4

In cat timp poate fi gata site-ul?

Termenul de livrare variaza in functie de complexitatea site-ului solicitat intre 7 si 14 zile. Raspunsul exact la aceasta intrebare in putem transmite in urma unei discutii din care sa intelegem ce asteptari aveti de la site-ul dvs.

Vrei consultanta gratuita?

contacteaza-ne

5

Caracteristicile specifice realizarii unui site

1. Fiecare website are un design personalizat modern .
2. Site-urile create sunt realizate conform ultimelor cerinte Google de design pentru telefoane mobile
3. Site-urile sunt flexibile putandu-se adauga module ulterior implementarii site-ului ( blog, articole etc, )
4. Site-ul este este usor de modificat online, dintr-un browser web, de catre un utlizator cu cunostinte IT minime , fara ca acesta sa cunoasca programare
5. Interfata de administrare este in limba romana sau in ce limba se doreste
6. Se pot adauga ulterior pagini web nelimitate
7. Permite actualizari de securitate

Vrei sa stii daca te incadrezi cu bugetul stabilit?

vezi lista de preturi
Steve Robinson Pic

Salut!

Sunt stefan

Sunt fondatorul Web Design Profesional. Din 2013 realizez site-uri in WordPress. Cu ajutorul builerul-ui Elementor Pro realizez site-uri cu un design atragator, mobile responsive si SEO ready. Asta fac in mare parte. Pe langa servicii de web design ofer  servicii SEO (Search Engine Optimisation). Ofer servicii „a la carte” micilor antreprenori care doresc sa isi extinda afacerea in online. Te pot ajuta si pe tine! Trebuie doar sa imi spui nevoile afacerii tale.

De ce Web Design Profesional Bucuresti?

Te ajutam sa cresti in fata competitorilor tai

1

100% eficient

Nu este nimic mai simplu decat sa navighezi pe internet si sa cauti ceea ce te intereseaza. Urmatoarea informatie pe care o vei gasi poate fi chiar despre afacerea ta.

2-2-2

lucram "a la carte"

Exista anumite reguli pe care trebuie sa le urmezi atunci cand realizezi un site web. Si noi urmam aceste reguli pentru a crea site-uri prietenoase cu utilizatorul, conform ultimelor tendinte UX / UI.

Icon 3Created with Sketch.

vei fi vizibil online 24h

Ai posibilitatea sa iti prezinti serviciile oricand, pe orice dispozitiv, oricui este prezent online, in orice colt al lumii.

Realizarea unui site pentru restaurantul / cafeneaua dumneavoastra va oferi clientilor un plus de incredere si totodata, confort, deoarece comanda ar putea fi facuta online, lucru care ar creste numarul acestora.

Prezenta online este vitala atat pentru o companie de dimensiuni mici cat si pentru un gigant economic. Un pachet de Realizare site web pentru restaurant / cafenea cu executie in 7-14 zile, cu design web profesional. Alege sa lucrezi cu Web Design Profesional Bucuresti si vei beneficia de cel mai atractiv pachet de realizare website pe piata.Cu ajutorul unui site web te poti adresa mai multor persoane, iti poti expune propria oferta de produse. Mai mult de 6 milioane de romani navigheaza pe internet. Urmatoarea informatie pe care o cauta poate fi chiar despre afacerea ta.

Prezenta online prin prisma unui pachet de Realizare site webrestaurant / cafenea, este extrem de vitala pentru o companie de dimensiuni mici si mijlocii. Un pachet de Realizare site web restaurant , cu un design profesional va ajuta va definiti corespunzator imaginea virtuala a afacerii dumnevoastra.

La creare site restaurant / cafenea pe langa aspectul care trebuie sa fie cat mai modern si continutul cat mai relevant va punem la dispozitie cateva elemete care pot face diferenta dintre profesional si un web site simplu.

  • Sistem de rezervare online. Un posibil client va fi capabil sa rezerve o masa intr-o zi anume. Este o facilitate din ce in ce mai cautata de clientii romani.
  • Lista cu meniuri care se poate administra foare usor de catre un angajat al restaurantului sau  putem si noi sa facem acest lucru.
  • Calendar cu evenimente in cazul in care locatia dumneavastra organizeaza anumite evenimente speciale si doriti ca vizitatori sa fie cat mai bine informati.
  • Blog pentru a adauga noutatile din restaurant sau locatia dumneavoastra.
  • Lista cu angajatii, Ospatari, bucatarii si barmani locatie dumneavoastra trebuie sa fie prezenti pe paginile site-ului.
  • Galerie foto cu imagini din interiorul si exteriorul locatiei.
  • Galerie video de la evenimentele dumneavoastra.
  • Lista cu referinte si recenzii de la clientii dumneavoastra.
  • Sistem de comanda online al unui meniu in cazul in care locatia dumneavoastra ofera comenzi la domiciliu.
  • Legatura cu canalele de socializare cunoscute in Romania.

Vrei un site care sa iti aduca rezultate ?

AVEM CEA MAI BUNA OFERTA PENTRU TINE

Consulta acum

Ai un proiect mai special ?

CONTACTEAZA-NE! OFERIM CONSULTANTA GRATUITA DE 15 MINUTE.

Cateva Ganduri Pozitive

Feedback de la clienti multumiti

Q