Sari la conținut

Creare site de prezentare
WordPress

Cel mai eficient mod de a interacționa cu clienții dumneavoastră este printr-un website de prezentare personalizat, original și inovativ!

Creare site de prezentare
pentru afaceri mici si medii

platforma wordpress

WordPress este cel mai folosit CMS in ziua de astazi, care populeaza peste 60% din site-urile web realizate. Sigur, stabil, beneficiaza de suport din partea multor dezvoltatori si o crestere foarte mare a popularitati in ultimii 10 ani. Pe aceasta platforma iti pot crea un site web de prezentare modern, cu design responsive si care sa corespunda nevoilor tale. Pentru creare site de prezentare timpul de realizare variaza inre 7si 14 zile, in functie de complexitatea proiectului.

În prezent, un site web este un must have pentru orice companie care își dorește ca mesajul său să ajungă la un număr cât mai mare de potențiali clienți. El este vital deoarece le conturează acestora o prima impresie despre activitatea pe care compania o desfășoară. Prin urmare, trebuie să fie în concordanță cu elementele de branding dar și cu cele mai noi tendințe în domeniul web design-ului.

STEFAN @ WEB DESIGN PROFESIONAL

Dacă încă nu ai un site web, este indicat să iei o decizie în acest sens chiar acum. Timpul trece și este păcat să pierzi șansa de a încheia mai multe vânzări. Timpul înseamnă bani deci trebuie să funcționeze în interesul tău, Iar dacă ai unul, ce spun eel despre tine? Îi convinge pe vizitatori să își dorească să achiziționeze produsele sau serviciile companiei tale?

Pot realiza un redesign al site-ului tau actual, mai modern, mai atractiv, care sa iti aduca mai multe vanzari.

Alege să colaborezi cu mine și vei beneficia de următoarele:

✔ Design responsive: web site-ul va funcționa corespunzător pe orice tip de device;

✔ Design website WordPress actual și personalizat;

✔ Panou de administrare ușor de accesat, protejat cu utilizator și parola, ce oferă posibilitatea de editare/adaugare/stergere a paginilor;

✔ Pagini dinamice, blog și formular de contact care să încurajeze comunicarea cu vizitatorii;

PRET NORMAL: 949 LEI

Baza

749 Lei

PRET NORMAL: 1.249 LEI

Avansat

949 Lei

PRET NORMAL: 2.149 LEI

Pro

1.649 Lei

* Îți voi propune 2 variante de teme și template-uri predefinite în funcție de specificul afacerii tale și vom alege împreună ce ți se potrivește mai bine.
** În funcție de varianta de Site Web de Prezentare aleasă, îți voi crea până la 5, 8 sau 12 pagini în site-ul web. La final îți arăt cum poți adauga tu alte pagini sau îți pot adauga eu în continuare și altele contra cost. Exemple de pagini: Acasă, Servicii, Protofoliu, Contact, s.a.m.d. 
*** Va fi instalat și configurat modulul de securitate Wordfence varianta Free.

Design Responsive

Toate site-urile web create de mine vor fi responsive, asta înseamnă că vor funcționa bine atât pe desktop cât și pe tabletă sau telefonul mobil.

Panou de administrare

Pentru oricare variantă de serviciu de creare site prezentare aleasă de la noi, la final vei avea acces la Panoul de Administrare (CMS), fapt care îți va permite o mai ușoară administrare a site-ului.

Hartă în pagina Contact

Afacerea ta va fi localizată mai usor de potențialii clienți cu ajutorul hărții Google Maps. La cererea ta o vom afișa gratuit în pagina de Contact.

Galerie foto

Pentru ați prezenta mai bine serviciile / produsele îți pot adăuga în site una sau mai multe galerii foto.

Cât durează crearea unui site?

Îți pot crea site-ul web de prezentare în 5 până la 10 zile lucrătoare. Termenul decurge de la data primirii ultimei tale cerințe de modificare a site-ului.

Adresă de e-mail personalizată

În funcție de variata de site web aleasă îți voi crea una sau mai multe adrese de e-mail personalizate cu numele domeniului tău.

Servicii suplimentare:

Prețurile pentru serviciile suplimentare prezentate mai sus sunt valabile doar pentru site-urile web create de mine în WordPress.

Doresti un site WordPress pentru afacerea ta?
hai sa colaboram

Website-ul este imaginea în mediul online a companiei dumneavoastră. Aveți posibilitatea să vă creșteți vizibilitatea la nivel național, să vă prezentați compania în cel mai original mod și implicit, veți avea un număr mai mare de consumatori.

Clienții abia așteaptă să vă cunoască! Eu vă ajut să vă prezentați compania pe înțelesul lor, printr-un design interactiv, care să le capteze privirile prin eleganță și simplitate. Un website vă ajută să vă promovați ofertele de produse sau servicii, vă oferă credibilitate prin prezența permanentă în atenția consumatorilor și este o necesitate pentru cererea actuală.

✔ creare site de prezentare modern si personalizat

✔ creare site web de prezentare profesional si atractiv

✔ permite adaugarea de noi functionalitati

✔ pachetul complet poate include gazduirea

✔ design optimizat pentru dispozitivele mobile

Creare site de prezentare WordPress
profesional

webdesign

AI NEVOIE DE UN WEBSITE PENTRU A-TI PROMOVA AFACEREA?

Creare site de prezentare
wordpress

Apeleaza cu incredere la serviciile mele de web design. Folosesc cele mai bune teme de pe piata pentru a realiza website-uri rapide, cu un cod usor interpretabil de catre motoarele de cautare, astfel ca site-urile realizate de noi obtin scoruri inalte in analizele Google si sunt usor configurabile din punct de vedere SEO.

Vrei un website bine optimizat pentru Google cu un design deosebit? Eu sunt cea mai buna alegere. Am o vasta experienta in realizarea unor design-uri atractive in concordanta cu ultimele tendinte de UI/UX.
Pentru creare site de prezentare al afacerii tale folosesc elemente premium WordPress, pentru ca rezultatul sa satisfaca nevoile afaceri tale.
Creare site de prezentare cu termen de livrare in 5-10 zile, este solutia rapida si eficienta pentru a-ti lansa business-ul in mediul online.
Creare site de prezentare WordPress optimizat SEO pentru ca afacerea ta sa beneficieze de rafic organic de pe motoarele de cautare (in special Google).

Indiferent daca esti din Alba Iulia,  Arad, Baia Mare, Bistrita, Botosani, Braila, Bucuresti, Brasov, Buzau, Cluj, Constanta, Craiova, Focsani, Iasi, Miercurea Ciuc, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Satu Mare, Slatina, Suceava, Timisoara, Zalau, putem colabora pentru realizarea unui site web de prezentare asa cum iti doresti.

wordpress
cpanel
mysql
html5
visa
apache

Raspund rapid pe WhatsApp

Ofer servicii de Web Design personalizate pentru orice tip de afacere.

e-mail wdp@webdesignprofesional.com

Servicii profesionale de Web Design si Optimizare SEO WordPress. Calitate si profesionalism la preturi accesibile. Suna acum pentru o consultanta gratuita.

Ma puteti contacta:

10% reducere

Beneficiile lunii Octombrie! Oferta Web Design!