Sari la conținut
SIMPLU - INOVATOR - PROFESIONAL

Creare site de prezentare
WordPress

Cel mai eficient mod de a interacționa cu clienții dumneavoastră este printr-un website de prezentare personalizat, original și inovativ!

HAI SA COLABORAM

În prezent, un site web este un must have pentru orice companie care își dorește ca mesajul său să ajungă la un număr cât mai mare de potențiali clienți. El este vital deoarece le conturează acestora o prima impresie despre activitatea pe care compania o desfășoară. Prin urmare, trebuie să fie în concordanță cu elementele de branding dar și cu cele mai noi tendințe în domeniul web design-ului.

STEFAN @ WEB DESIGN PROFESIONAL
creare site de prezentare

Creare site de prezentare pe platforma WordPress

Bine ai venit în era digitală! Realizarea unui website de prezentare bine realizat reprezintă un factor crucial în dezvoltarea și promovarea afacerii tale. Indiferent dacă îți desfășori activitatea în mediul online sau offline, un site web eficient, user-friendly și optimizat are numeroase beneficii pe care nu ai vrea să le ratezi.

Construiesc site-uri web la un preț accesibil care porneste de la 800 RON, cu focus pe obiectivele afacerii tale. Fiecare site este creat pentru a atrage noi clienți către afacerea pe care o deții. Am experiență în dezvoltarea site-urilor web care funcționează eficient și care oferă o experiență pozitivă pentru utilizatori. În plus, ma asigur că site-urile sunt optimizate pentru motoarele de căutare, ceea ce te ajută să fii găsit pe internet.

De ce să alegi să construiești un site de prezentare pe platforma WordPress folosind builderul Elementor? Iată de ce este o alegere excelentă:

Simplitate și ușurință în utilizare: WordPress oferă o interfață intuitivă și prietenoasă de creare site web, iar Elementor îți permite să creezi și să editezi cu ușurință paginile site-ului tău. Nu este nevoie să fii expert în programare sau design pentru a obține un rezultat profesional in crearea site-ului web de prezentare dorit.

Flexibilitate și personalizare: Elementor este un builder bogat în funcționalități, care îți oferă control total asupra aspectului și structurii site-ului tău in procesul de creare site de prezentare web. Poți alege dintr-o gamă variată de template-uri și elemente gata făcute, pe care să le personalizezi în funcție de nevoile și identitatea afacerii tale.

Responsivitate și optimizare: Un site web bine realizat trebuie să fie optimizat pentru toate dispozitivele și să se încarce rapid. Elementor și WordPress sunt construite având în minte aceste aspecte, iar site-ul tău va fi pregătit să răspundă eficient la cerințele tehnologice actuale.

creare site web de prezentare

SEO-friendly: WordPress beneficiază de o structură optimizată pentru motoarele de căutare și îți permite să adaugi cu ușurință meta-descrieri, etichete H1, URL-uri prietenoase și alte elemente esențiale pentru îmbunătățirea poziției site-ului tău în rezultatele căutării.

Extensibilitate și integrări: Platforma WordPress este recunoscută pentru ecosistemul său bogat de plugin-uri și teme, care îți permit să adaugi funcționalități suplimentare site-ului tău. Poți conecta site-ul la diverse servicii și instrumente externe, pentru a optimize procesele și a oferi o experiență mai bună utilizatorilor atunci cand viziteaza site-ul tau web.

De ce un site web este important pentru o afacere și cum te ajută la promovare?

Vizibilitate online: În era digitală, clienții potențiali caută informații și servicii în principal online. Un site web bine realizat devine cartea ta de vizită și reprezintă punctul de referință pentru oamenii care doresc să afle mai multe despre afacerea ta.

Credibilitate și profesionalism: Prin intermediul unui site web de prezentare, poți inspira încredere în ceea ce faci și transmite profesionalism. Un design atrăgător, informații clare și contacte de încredere te pot diferenția de concurență și pot consolida statutul tău de afacere de încredere.

Comunicare și interacțiune: Un site web îți oferă un canal permanent de comunicare cu clienții tăi. Poți oferi informații actualizate, noutăți și promoții, iar utilizatorii pot lua legătura cu tine prin intermediul formularelor de contact sau chat-urilor live.

creare site

Promovare și marketing eficient: Un site web de prezentare bine optimizat poate atrage trafic organic din căutările online și poate fi integrat cu diverse canale de promovare, precum campaniile de publicitate online, rețelele sociale sau newsletter-ele. Astfel, poți crește expunerea afacerii tale și atrage noi clienți.

Ușurință în administrare: WordPress și builderul Elementor îți permit să editezi și să actualizezi conținutul site-ului tău cu ușurință, fără a fi nevoie de abilități avansate de programare. Astfel, poți adăuga și modifica informații, imagini sau produse în mod rapid, în funcție de nevoile afacerii tale.

Avantajele serviciilor de website design si creare site web de prezentare:

Un site web bine proiectat și dezvoltat este esențial pentru succesul afacerii tale. Si eu ofer un pret excelent pentru creare site web WordPress, folosind doar elemente premium. Atât utilizatorii, cât și motoarele de căutare se așteaptă ca site-urile să fie concepute și dezvoltate pentru a funcționa rapid și fără probleme, altfel există riscul de a pierde potențiali clienți. Fiind prezenți online înseamnă că mai multe persoane îți recunosc marca și atunci când știu că se pot baza pe afacerea ta, te vor căuta. Dacă clienții apreciază ceea ce văd pe site-ul tău, sunt mai predispuși să interacționeze cu acesta. Un site web este ca o carte de vizită digitală, cea mai ușoară și eficientă modalitate de a prezenta produsele și serviciile afacerii tale.

Care sunt beneficiile pe care le oferă serviciile de web design si creare site web?

Serviciile mele de realizare a site-urilor web oferă un ROI mai bun. La un super pret. Știu de ce majoritatea site-urilor web nu reușesc să atingă obiectivele afacerii pe care o promovezi. Site-urile web amatoare pot părea neprofesionale și mai puțin credibile. Un website profesionist va oferi vizitatorilor o primă impresie bună, deoarece urmează cele mai noi trenduri în design, te susține în competiția cu concurența din domeniul tău de activitate și ajută afacerea ta să se mențină în top.

Ofer in procesul de creare site web un design personalizat pentru site-ul tău, la pret special, care să reflecte valorile și etica afacerii tale. Apelează la serviciile mele de creare site de prezentare și vei avea un site profesional și eficient, care te va ajuta să îți atingi obiectivele de afaceri.

Care este pretul pentru realizare site de prezentare?

Prețurile practicate pentru realizarea unui site de prezentare simplu, one-page sau landing page pot varia în funcție de diferitele servicii și caracteristici adăugate. În general, prețurile și pachetele disponibile pot include următoarele:

Site web de prezentare simplu (one-page sau landing page):

Preț începând de la 800 RON
Design personalizat și responsive
Structura simplă, cu o singură pagină care include informații esențiale despre afacerea ta
Galerie foto sau video pentru a ilustra produsele/serviciile
Integrare cu rețelele sociale și formulare de contact

Pachete extinse de site-uri de prezentare:

Prețuri pot varia între 1500 RON și 5000 RON (sau chiar mai mult, în funcție de complexitatea și cerințele proiectului)
Design personalizat și responsive
Mai multe pagini, inclusiv secțiuni dedicate pentru servicii, produse, despre noi etc.
Optimizare SEO pentru rezultate mai bune în căutări
Integrare cu blog-ul pentru publicarea de conținut util și relevant
Galerie foto/video extinsă, portofoliu, galerie cu testimoniale, etc.
Integrare cu platforme de e-commerce pentru vânzarea de produse online (opțional)

Este important de menționat că aceste prețuri sunt estimate și pot varia în funcție de cerințele specifice ale fiecărui proiect. De asemenea, costurile pot fi influențate și de alegerea unui designer web sau agenție specializată. Înainte de a lua o decizie, este recomandat să solicitați oferte personalizate și să discutați detaliile proiectului cu profesioniști în domeniul creării de site-uri web.

Indiferent de bugetul disponibil, este important să îți asiguri că site-ul tău de prezentare oferă o experiență placută utilizatorilor și transmite mesajul și valorile afacerii tale. Un website bine realizat poate aduce un ROI (Return on Investment) semnificativ și poate reprezenta un instrument cheie în promovarea și dezvoltarea afacerii tale.

wordpress
cpanel
mysql
html5
visa
apache

Raspund rapid pe WhatsApp

Ofer servicii de Web Design personalizate pentru orice tip de afacere.

e-mail wdp@webdesignprofesional.com

Servicii profesionale de Web Design si Optimizare SEO WordPress. Calitate si profesionalism la preturi accesibile. Suna acum pentru o consultanta gratuita.

Ma puteti contacta: