Sari la conținut

Cum sa ajungi primul pe Google – Optimizare SEO

Cum sa ajungi primul pe Google – Optimizare SEO

Facebook
Twitter
LinkedIn

CUM SA AJUNGI PRIMUL PE GOOGLE

Doriți să vă clasați site-ul pe google? Deci esti in postul potrivit. Pentru că în acest articol puteți obține un ghid complet despre cum să clasați un site pe google. Acesta este studiul meu de caz personal. Și acum vă împărtășesc asta. Multe lucruri contează în clasarea site-ului dvs. Deci, în această postare, puteți obține un ghid complet despre cum să clasați un site web pe google.

În primul rând, trebuie să înțelegeți cum clasifică Google site-urile web. Deci, există mulți algoritmi de la Google pentru a clasifica un site web. Și Google nu dezvăluie niciodată politicile sale privind clasarea site-ului web în primele rezultate ale căutării. Deci, în această postare, vă pot spune toate experiențele mele personale. Și cu aceste sfaturi și trucuri, puteți, de asemenea, să vă clasați site-ul pe google.

Îmbunătățiți-vă SEO pe pagină

SEO pe pagină joacă un rol foarte important în clasarea site-ului. Deci, trebuie să vă îmbunătățiți scorul SEO pe pagină. Și mai jos vă pot spune în detaliu cum vă puteți îmbunătăți SEO pe pagină.

# 1 Optimizați Meta Titlul

Titlul este o considerație vitală în timpul producerii materialului. Orice titlu trebuie să aibă cuvântul cheie principal/principal la început. Faceți titlul de până la 60 de caractere.

Motivul pentru inserarea cuvântului cheie important la începutul titlului este că Google urmărește îndeaproape toate materialele. Afișarea cuvintelor cheie la început informează Google despre subiectul principal al textului.
De asemenea, ajută la clasarea site-ului dvs. pe Google.

În timp ce alegerea cuvintelor cheie necesită o investigație amănunțită. În caz contrar, aveți opțiunea ca site-ul dvs. să cadă de pe munte în orice moment. De asemenea, am văzut numeroși profesioniști care îl folosesc pentru a crea titluri plasând cuvinte cheie țintă la începutul titlului.

Nu este necesar să se utilizeze. Se recomandă utilizarea, deoarece o face mai relevantă pentru persoanele care caută acea expresie exactă în motoarele de căutare.

#2 Plasați cuvântul cheie în conținut

Pentru a clasa un site pe google, trebuie să plasați cuvântul cheie în conținut. După cum știți, cuvântul cheie este foarte important pentru clasarea unui site web pe google. Deci, trebuie să plasați cuvintele cheie în conținutul dvs. cu mare atenție.

De fiecare dată ar trebui să plasați cuvântul cheie în primul paragraf. Acest lucru vă va ajuta să vă clasați site-ul. Și nu supraoptimizați cuvântul cheie. Nu folosiți cuvântul cheie. Trebuie să utilizați o cantitate limitată de cuvinte cheie pentru a vă clasa site-ul.

Plasarea cuvintelor cheie în paragraful de deschidere ajută Google să înțeleagă conținutul.

#3 Legătura internă

Dacă doriți să mențineți rata de respingere a site-ului dvs. scăzută și să vă poziționați ridicat pe Google, nu uitați de legăturile interne. Ajută la fluxul de suc de link și îmbunătățește navigarea de la un articol la altul.

Mutarea utilizatorilor de la o pagină la alta cu informații relevante scade rata de respingere și mărește rata de permanență.

În ceea ce privește accesul cu crawling, dacă nu folosiți interlinking, site-ul dvs. va ajunge într-o fundătură. De asemenea, permite roboților să treacă eficient de la o bucată de material la alta. Conectați cele trei până la patru bucăți mai vechi de material la cel nou.

#4 Utilizați cuvinte cheie LSI

Aveți sugestii pentru cuvintele cheie LSI? Dacă nu, rețineți că LSI înseamnă indexare semantică latentă. Cuvintele cheie LSI sunt sinonime pentru cuvântul cheie de bază; te concentrezi asupra conținutului.

Deoarece cuvintele cheie LSI fac acum parte din algoritmul Google, acestea sunt utilizate. Acesta ajută Google să înțeleagă modelul de căutare al oricărui cuvânt cheie în diferite tipuri de întrebări. De asemenea, permite utilizatorilor să ofere rezultate de căutare mai bune pe baza cuvântului căutat. Folosirea cuvintelor cheie LSI în conținut poate ajuta site-ul dvs. să se claseze mai sus pe Google.

# 5 Optimizați imaginile

Imaginile joacă un rol foarte important în clasarea site-urilor web. Deci, trebuie să vă optimizați fiecare imagine. În primul rând, imaginea ta va arăta sensul perfect al conținutului tău. Înțelesul este că imaginea ta va defini conținutul.

Și apoi nu utilizați imagini de dimensiuni mari. Comprimați dimensiunea imaginii pentru a se încărca foarte repede. Vă recomand să utilizați formatul de imagine WebP. Pentru că acest format se va încărca foarte repede în google.

Ultimul, dar nu cel din urmă. Pune întotdeauna text alternativ în imaginea ta. Acest lucru poate ajuta Google să vă recunoască imaginea.

#6 Cuvinte cheie cu coadă lungă

Cuvintele cheie cu coadă lungă vă pot ajuta să vă clasați site-ul pe Google. Există motive simple pentru a folosi cuvinte cheie cu coadă lungă; astfel de termeni au un volum mai mic sau sunt căutați mai rar, rezultând o valoare mai scăzută a competitivității. Unul dintre motivele principale pentru utilizarea unor astfel de cuvinte cheie este că au un procent ridicat de conversie.

Din cauza concurenței scăzute, cuvintele cheie cu coadă lungă sunt mai ușor de clasat. Dacă doriți să clasați un site web nou și proaspăt, ar trebui să începeți cu cuvinte cheie cu coadă lungă. Clasificarea unui site web pentru o căutare cu un singur cuvânt este dificilă.
Ca rezultat, folosiți cuvinte cheie cu coadă lungă.

Puteți utiliza Google Keyword Planner pentru a găsi termeni mai puțin competitivi.

# 7 Utilizați linkuri de ieșire

Conectarea conținutului dvs. la alte materiale valoroase vă poate ajuta pe cititorii să vă înțeleagă mai bine conținutul.
Conectarea la alte site-uri web crește traficul către al nostru.

Oamenii se gândesc prea mult la această problemă și nu reușesc să facă legătura cu alte informații, lăsând vizitatorul perplex. Dacă utilizatorul dvs. devine confuz, nu veți putea să vă clasați site-ul pe Google. Conform constatărilor Google, conectarea la alte materiale face site-ul dvs. mai legitim și mai de încredere.

# 8 Utilizați tabelul și lista

Google îi plac tabelele și listele. Deci, ar trebui să încercați să puneți un tabel sau o listă în conținutul dvs. Din cauza tabelelor și a listei, Google crede că acest conținut explică conținutul în detaliu utilizatorilor lor. Așa că Google vă poate clasa site-ul. Acesta este un lucru foarte mic. Și mulți oameni ratează acest pas. Deci puteți încerca acest lucru și site-ul dvs. se va îmbunătăți.

#9 Optimizare URL

Fiecare aspect al optimizării necesită o analiză atentă. Unul dintre cele mai semnificative aspecte ale optimizării site-ului web este adresa URL. Includerea cuvintelor cheie în adresa URL va crește valoarea site-ului dvs. pentru interogările de căutare relevante.

Dacă ați inclus cuvântul căutat în adresa URL, acesta ar fi mai relevant pentru scopul căutării. Linkul ar trebui să includă cuvântul cheie principal sau principal. Faceți URL-ul cât mai scurt posibil. Faceți eforturi pentru a fi cât mai scurt posibil.

# 10 Creșteți viteza site-ului

Viteza site-ului este foarte importantă pentru a clasa un site pe google. Dacă viteza paginii site-ului dvs. nu este bună. Prin urmare, este foarte dificil să-ți clasați site-ul în topul rezultatelor căutării Google. Pentru că Google vrea o viteză bună pentru utilizatorii lor.

Și dacă viteza site-ului dvs. este lentă. Deci nu puteți obține trafic bun. Pentru că dacă cineva îți deschide site-ul. Și durează mult timp să se încarce. Deci ce se va întâmpla? Utilizatorul dvs. poate închide site-ul dvs. și poate deschide un alt site. Și îți vei pierde utilizatorii.

Deci, trebuie să lucrați la creșterea vitezei paginii site-ului dvs. Și puteți folosi pluginuri pentru asta. Dar sugestia mea personală este să folosești mai puține plugin-uri pentru site-ul tău. Puteți obține automat un impuls site-ului dvs

Utilizați PageSpeed Insights de la Google pentru a verifica viteza site-ului dvs. Și acest instrument vă spune și cum vă puteți accelera site-ul.

# 11 Site-ul pentru dispozitive mobile

Faceți site-ul dvs. prietenos pentru dispozitive mobile. Pentru că majoritatea oamenilor deschid site-uri web pe telefoanele lor mobile. Și dacă site-ul dvs. nu este prietenos cu dispozitivele mobile. Deci nu vă puteți clasa site-ul pe google.

De fiecare dată când utilizați tema. Verifică-ți tema. Tema ta este compatibilă cu dispozitivele mobile sau nu? Dacă tema dvs. nu este compatibilă cu dispozitivele mobile. Nu folosiți această temă.

Pentru a face site-ul prietenos pentru dispozitive mobile, utilizați teme receptive, care adaptează lățimea în funcție de dimensiunea dispozitivului. Puteți utiliza instrumentul Google de testare pentru dispozitive mobile pentru a vedea dacă site-ul dvs. este adaptat pentru dispozitive mobile.

# 12 Scrierea de conținut detaliat

Compuneți întotdeauna textul cu atenție. Faceți cercetare de cuvinte cheie înainte de a genera conținutul și puteți utiliza 4-5 referințe pentru asistență. Scrieți materialul în așa fel încât să nu fie scris un alt articol.

Mențineți o lungime minimă a conținutului de 1000 de cuvinte. Scrierea la această lungime vă poate ajuta conținutul să se claseze pentru cuvintele cheie cu coadă lungă. De asemenea, ajută la clasarea unui site web pe Google. Dacă aveți erori gramaticale, vă rugăm să le corectați.

Etapa finală înainte de publicare este examinarea textului pentru plagiat. Sortați orice text duplicat.
Scrierea de materiale de înaltă calitate, profunde și fără plagiat va depăși conținutul copiat și de calitate scăzută.

#13 Click-Bait în Meta Description

Pentru început, o meta-descriere nu trebuie să aibă mai mult de 200 de caractere. Doar 160 de caractere vor fi afișate în motorul de căutare Google. Ca urmare, este de preferat să scrieți până la 160 de caractere. Includerea unui astfel de titlu de tip clickbait vă va ajuta să vă clasați site-ul pe Google și să vă creșteți rata de conversie.

Metadescrierea ar trebui să acționeze ca un clickbait, constrângând vizitatorii să facă clic pe linkul tău. Includeți un îndemn la acțiune în metadescrierea dvs. pentru a încuraja oamenii să facă clic pe conținut.

Deci, încercați aceste sfaturi SEO pe pagină pentru a vă clasa articolul sau pagina pe google. Dacă nu doriți să vă amintiți aceste sfaturi. Deci, puteți utiliza pluginul Yoast SEO pentru SEO pe pagină. Utilizați acest plugin și acest plugin vă va spune cum vă puteți optimiza SEO pe pagină.

Și acum este timpul pentru SEO off-page. La fel ca SEO pe pagină, SEO off-page va juca un rol important în clasarea unui site web pe google. Deci, trebuie să utilizați și SEO off-page. clasați-vă site-ul pe google.

Off-Page-SEO

Pentru a clasa un site web pe prima pagină a Google, trebuie luați în considerare atât factorii din pagină, cât și cei din afara paginii.
Sunt insuficiente unul fără celălalt. SEO off-page cuprinde activități care se extind dincolo de orice site web.

Activitatea principală în SEO off-page este crearea de backlink-uri de înaltă calitate. Cu toate acestea, simpla creare de backlink-uri este insuficientă; mai sunt câteva operațiuni de gestionat în SEO off-page.

#1 Creați backlink

Before building backlinks. you have to know about backlinks. What are backlinks? and what backlinks do for your website.

Ce sunt backlink-urile?

Backlink-urile sunt link-uri de la un site web la o pagină de pe alt site web (uneori cunoscute sub denumirea de „linkuri de intrare”, „linkuri de intrare” sau „conexiuni unidirecționale”). Backlink-urile sunt considerate „voturi” pentru un anumit site de către Google și alte motoare de căutare majore. Paginile care au un număr mare de backlink-uri de obicei obțin rezultate bune în rezultatele organice ale motoarelor de căutare.

De ce sunt importante backlink-urile?

Backlink-urile sunt în esență voturi exprimate de alte site-uri web. Fiecare dintre aceste voturi transmite motoarele de căutare mesajul „Acest material este valoros, credibil și util”.

Drept urmare, cu cât numărul acestor „voturi” pe care îl aveți, cu atât site-ul dvs. se va clasa mai bine în Google și în alte motoare de căutare.

Utilizarea linkurilor în algoritmii motoarelor de căutare nu este un concept nou. Backlink-urile au fost, de fapt, coloana vertebrală a algoritmului inițial al Google.

Backlink-uri

Cel mai esențial aspect în clasarea unui site web în Google este locația backlink-urilor dvs. Aceasta este cea mai dificilă corvoadă pentru fiecare SEO care creează backlink-uri. Obținerea de backlink-uri de pe site-uri web de înaltă calitate este în prezent dificilă, dar nu imposibilă.

Aveți întotdeauna grijă să construiți backlink-uri pe site-uri web de înaltă calitate. În caz contrar, niciun termen nu s-ar putea clasa în motoarele de căutare. Numai backlinkurile semnificative și de înaltă calitate vă pot ajuta site-ul dvs. să se claseze în motoarele de căutare.

#2 Oferă întrebări și răspunsuri pe Quora

Toată lumea este perplexă și are întrebări la care trebuie să li se răspundă. Quora este o platformă în care îți poți împărtăși cunoștințele unui public larg, în același timp conducând trafic către site-ul tău web. Drept urmare, puteți observa site-ul web cu clasare superioară pe Google.

Oamenii votează în favoarea informațiilor informative de înaltă calitate și votează negativ asupra lucrurilor de calitate scăzută, care induc în eroare. Cu cât primești mai multe voturi pozitive, cu atât vei deveni mai popular. Puteți crea vizitatori și puteți face publicitate site-ului dvs. în termeni de vânzări.

#3 Activ pe rețelele sociale

Distribuiți articolele și postările dvs. pe rețelele sociale, cum ar fi Facebook, Twitter, Tumbler și Pinterest. Cu ajutorul rețelelor sociale, puteți obține mai mult trafic pe site-ul dvs.

Grija este demonstrată prin împărtășire. Este potrivit și pentru bloggerii începători în acest domeniu. Traficul social către site-ul dvs. poate fi crescut prin partajarea conținutului dvs. pe rețelele sociale. Când distribuiți o postare în grupuri, aceasta devine mai multă expunere.

Puteți obține rapid popularitate pe rețelele sociale și puteți face publicitate site-ului dvs. Doar tu trebuie să fii activ. Platformele de rețele sociale, cum ar fi Facebook, Twitter și Instagram, pot genera o cantitate mare de trafic sau de persoane către site-ul dvs. blog.

#4 Postarea invitaților

Dacă îți place să scrii. Deci trebuie să faci o postare de invitat. Și puteți obține să urmăriți backlink-uri făcând o postare pentru invitați. Scrieți despre conținutul dvs. sau similar cu acesta și apoi dați linkuri către pagina sau site-ul dvs. Deci, postarea invitaților este o modalitate bună de a crea backlink-uri bune pentru site-ul dvs.

#5 Promovare pe blog

O altă metodă de creștere a popularității și a traficului este promovarea. Îi informează pe oameni că site-ul tău blog există. Puteți promova într-o varietate de moduri, inclusiv reclame plătite și conținut organic. Promovarea organică necesită mai multă răbdare, dar vă poate ajuta foarte mult în clasarea site-ului dvs. pe Google.

Puteți aborda orice persoană influentă pentru a vă promova site-ul. Pentru a crește popularitatea conținutului unui site web, distribuiți-l pe rețelele sociale și numiți influențatorul.

întrebări frecvente

Cum se verifică rank-ul site-ului?

Google Rank Checker este complet gratuit. Instrumentul nostru gratuit Google Rank Checker, alimentat de SEMrush, vă ajută să identificați cele mai importante cuvinte cheie care generează trafic. Introduceți mai jos domeniul dvs. pentru a obține cuvinte cheie cu volum mare pe care le puteți introduce rapid în partea de sus a Google! Obțineți un studiu despre SEO, concurență și industrie, precum și o strategie pentru a merge mai departe.

Cât timp durează Google pentru a clasa un site?

Potrivit mai multor estimări, timpul obișnuit pentru ca un site să se claseze pe Google folosind tactici de optimizare (SEO) este de trei până la șase luni. Așa este: ajungerea în topul clasamentului Google durează în mod normal 90-180 de zile, în funcție de concurența industriei dvs. și de popularitatea cuvintelor dvs. cheie.

Cum se verifică clasarea site-ului pe google?

Dacă doriți să verificați clasarea site-ului dvs. pe google. Deci, puteți utiliza consola de căutare Google. Și consola de căutare Google vă poate spune ce cuvânt cheie și ce pagină sunt clasate pe Google. Și puteți verifica, de asemenea, poziția celorlalte cuvinte cheie.

Un site nou se poate clasa pe Google?

Clasarea unui site web nou pe Google poate dura 3-6 luni, în funcție de eforturile de nișă, concurență și SEO. Conform studiilor, dacă creați un site web nou în prezent, poate fi necesar să așteptați 3-4 luni pentru a obține rezultatele inițiale de clasare și trafic de la Google.

Pot face SEO pe cont propriu?

Cu siguranță vă puteți realiza propriul SEO sau DIY SEO (Do It Yourself SEO). Oricine poate învăța cum să efectueze SEO pentru afacerea sa cu puțină cercetare și practică. Introduceți adresa URL aici pentru a începe rapid cu SEO și apoi concentrați-vă eforturile SEO pe elementele de acțiune recomandate.

Mai multe articole

ERORI DE MARKETING PE REȚELELE SOCIALE PE CARE LE COMITI

Descoperiți cele mai comune greșeli de marketing în rețelele sociale și cum să le evitați. Concentrarea doar pe vânzări și uitarea că nu toate rețelele sociale sunt la fel sunt doar câteva dintre ele.

SUNT EFICIENTE UNELTELE SEO?

Pierzi timpul cu instrumente SEO care nu funcționează? Investește în serviciile unei agenții SEO de încredere pentru o strategie SEO adecvată și rezultate pe termen lung.

Raspund rapid pe WhatsApp

Ofer servicii de Web Design personalizate pentru orice tip de afacere.

e-mail wdp@webdesignprofesional.com

Servicii profesionale de Web Design si Optimizare SEO WordPress. Calitate si profesionalism la preturi accesibile. Suna acum pentru o consultanta gratuita.

Ma puteti contacta:

Cristian Stefan - WordPress Web Design & Optimizare SEO

Solicita
Oferta Personalizata