Sari la conținut

Cum sa iti cresti site-ul pe Google

Cum sa iti cresti site-ul pe Google

Facebook
Twitter
LinkedIn

CUM SA ITI CRESTI SITE-UL PE GOOGLE

Clasarea site-ului dvs. pe Google nu este o sarcină ușoară, dar se poate face cu unele cercetări și optimizare. Iată câțiva pași pe care îi puteți urma pentru a vă îmbunătăți șansele de a vă clasa mai sus:

  • Alegeți un cuvânt cheie care este relevant pentru site-ul dvs. și are un volum bun de căutare. Puteți folosi instrumente precum Ahrefs sau Moz pentru a găsi cuvinte cheie care se potrivesc cu nișa și publicul dvs.
  • Potriviți intenția de căutare a cuvântului dvs. cheie. Intenția de căutare este motivul pentru care oamenii caută ceva pe Google. Trebuie să înțelegeți ce fel de conținut caută și să îl furnizați pe site-ul dvs. De exemplu, dacă doriți să vă clasați pentru „cum să clasați un site web pe google”, ar trebui să creați o postare pe blog care să explice procesul pas cu pas, nu o pagină de vânzări care vă promovează serviciile.
  • Optimizați-vă conținutul pentru cuvântul cheie și experiența utilizatorului. Ar trebui să includeți cuvântul cheie în titlu, titluri, URL, meta-descriere și text. De asemenea, ar trebui să vă asigurați că conținutul dvs. este bine scris, informativ, captivant și ușor de citit.
  • Folosiți imagini, videoclipuri, marcatori, liste și alte elemente de formatare pentru a diviza textul și a-l face mai atrăgător.
  • Utilizați schema de marcare pentru a vă îmbunătăți conținutul și pentru a-l face să iasă în evidență în rezultatele căutării. Schema de marcare este un cod care ajută Google să înțeleagă despre ce este conținutul dvs. și să afișeze fragmente bogate, cum ar fi evaluări, recenzii, prețuri etc. Puteți utiliza instrumente precum Schema.org sau Structured Data Markup Helper de la Google pentru a genera un marcaj de schemă pentru site-ul dvs.
  • Faceți-vă site-ul web rapid și prietenos cu dispozitivele mobile. Google consideră viteza și gradul de utilizare drept factori de clasare, așa că ar trebui să vă optimizați site-ul web atât pentru desktop, cât și pentru dispozitive mobile. Puteți folosi instrumente precum PageSpeed Insights de la Google sau Testul de compatibilitate cu dispozitivele mobile pentru a verifica performanța site-ului dvs. și pentru a obține sugestii de îmbunătățire.
  • Creați link-uri către site-ul dvs. de pe alte site-uri relevante și autorizate. Linkurile sunt ca niște voturi de încredere care îi spun Google că site-ul dvs. este de încredere și valoros.
  • Puteți crea link-uri prin crearea de conținut de înaltă calitate care atrage link-uri naturale, accesând alte site-uri web din nișa dvs. și solicitând un link, postând invitați pe alte bloguri, participând la forumuri și rețele sociale etc.

Aceștia sunt câțiva dintre pașii de bază pe care îi puteți urma pentru a vă clasa site-ul pe Google. Cu toate acestea, rețineți că SEO este un proces continuu care necesită monitorizare și actualizare constantă.

Ar trebui să vă urmăriți întotdeauna clasamentele și traficul și să analizați ce funcționează și ce nu. De asemenea, ar trebui să fiți la curent cu cele mai recente tendințe și modificări ale algoritmului pe care le face Google.

Mai multe articole

ERORI DE MARKETING PE REȚELELE SOCIALE PE CARE LE COMITI

Descoperiți cele mai comune greșeli de marketing în rețelele sociale și cum să le evitați. Concentrarea doar pe vânzări și uitarea că nu toate rețelele sociale sunt la fel sunt doar câteva dintre ele.

SUNT EFICIENTE UNELTELE SEO?

Pierzi timpul cu instrumente SEO care nu funcționează? Investește în serviciile unei agenții SEO de încredere pentru o strategie SEO adecvată și rezultate pe termen lung.

Raspund rapid pe WhatsApp

Ofer servicii de Web Design personalizate pentru orice tip de afacere.

e-mail wdp@webdesignprofesional.com

Servicii profesionale de Web Design si Optimizare SEO WordPress. Calitate si profesionalism la preturi accesibile. Suna acum pentru o consultanta gratuita.

Ma puteti contacta:

Cristian Stefan - WordPress Web Design & Optimizare SEO

Solicita
Oferta Personalizata