Sari la conținut

Cum să-ți comercializezi afacerea după Covid-19

Cum să-ți comercializezi afacerea după Covid-19

Facebook
Twitter
LinkedIn

Comercializați-vă afacerea în Bucuresti

COVID-19 a perturbat multe lucruri, inclusiv marketingul. Anul 2020 a însemnat sfârșitul multor afaceri, în timp ce alții au învățat cum să prospere în ciuda circumstanțelor în schimbare și incerte.

Pe măsură ce lumea se luptă să meargă mai departe, în ciuda pandemiei încă în desfășurare, companiile și agenții de marketing învață să se adapteze pieței în schimbare. Cu toate acestea, chiar dacă economia a fost perturbată și piața sa schimbat, nevoile și obiceiurile noastre de cumpărături rămân în continuare. Prin urmare, ceea ce este nevoie pentru a prospera în lumea post-pandemie este să vă remodelați abordarea.

Profitați-vă de prezența online. Rețelele sociale continuă să fie un instrument puternic în marketingul afacerii dvs., în ciuda pandemiei. De fapt, când a început blocarea, oamenii au petrecut și mai mult timp pe rețelele de socializare, consumând conținut, descoperind produse și, în final, cumpărându-le.

TikTok, Instagram, Facebook, LinkedIn și rețele similare sunt excelente pentru a ajunge la publicul țintă și pentru a construi o comunitate. Împărtășiți valorile mărcii dvs. prin aceste rețele.

Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să fii activ pe toate aceste rețele de socializare simultan. Du-te unde este publicul tău. De exemplu, dacă publicul tău folosește în principal Instagram, atunci aici ar trebui să-ți concentrezi cel mai mult atenția și resursele. Folosiți reclame plătite pentru a le ajunge.

Fii activ în comunitatea rețelelor sociale. Participarea la conversații și lăsarea de comentarii utile la postările altor persoane vă va ajuta să vă prezentați marca ca fiind autentică și dispusă să ajute.

Aflați de ce are nevoie publicul dvs. post-pandemie. Acest lucru ar putea însemna să vă schimbați întreaga strategie de conținut pe care ați planificat-o înainte de pandemie, dar dacă asta este nevoie, faceți treaba și schimbați-vă strategia.

Concentrați-vă pe conținutul care abordează temerile oamenilor post-COVID-19, nevoile și întrebările acestora. În loc să ignori situația actuală, nu fi surd, ci concentrează-te asupra ei și folosește-o pentru a afla de ce ar putea avea nevoie clienții tăi în acest moment. Contactați-ne pentru ajutor cu nevoile dvs. de marketing online.Mai multe articole

ERORI DE MARKETING PE REȚELELE SOCIALE PE CARE LE COMITI

Descoperiți cele mai comune greșeli de marketing în rețelele sociale și cum să le evitați. Concentrarea doar pe vânzări și uitarea că nu toate rețelele sociale sunt la fel sunt doar câteva dintre ele.

SUNT EFICIENTE UNELTELE SEO?

Pierzi timpul cu instrumente SEO care nu funcționează? Investește în serviciile unei agenții SEO de încredere pentru o strategie SEO adecvată și rezultate pe termen lung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspund rapid pe WhatsApp

Ofer servicii de Web Design personalizate pentru orice tip de afacere.

e-mail wdp@webdesignprofesional.com

Servicii profesionale de Web Design si Optimizare SEO WordPress. Calitate si profesionalism la preturi accesibile. Suna acum pentru o consultanta gratuita.

Ma puteti contacta:

Cristian Stefan - WordPress Web Design & Optimizare SEO

Solicita
Oferta Personalizata