Sari la conținut

De ce conținutul de calitate este încă tendința de top SEO

De ce conținutul de calitate este încă tendința de top SEO

Facebook
Twitter
LinkedIn

Conținut SEO pentru site-ul dvs

Dacă există un lucru despre care am auzit în mod constant în ultimii doi ani este că conținutul este rege. Adică conținut de calitate. Și în timp ce tendințele SEO se schimbă în fiecare an, se pare că conținutul încă domină în 2020 și va continua să o facă în viitorul apropiat. În plus, există o nevoie mai mare de conținut optimizat de înaltă calitate acum mai mult decât oricând. De ce?

Pentru că conținutul este un factor crucial în strategia ta SEO. Dacă aveți conținut excelent și valoros pentru toate subiectele de pe site-ul dvs., aveți o bază solidă pentru strategia dvs. de SEO. Nu are rost să investești în SEO cu conținut slab, deoarece Google devine din ce în ce mai bun în recunoașterea conținutului de calitate.

Asta înseamnă că, dacă nu ați făcut acest lucru deja, este un moment bun pentru a vă intensifica jocul de scriere de conținut. Oferiți conținut cu valoare reală. Mai bine, oferiți conținut care oferă răspunsuri la un subiect cuprinzător și concentrați-vă pe legăturile interne.

În loc să încercați să răspundeți la o singură întrebare, concentrați-vă pe întregul subiect în ansamblu și încercați să preziceți ce vor căuta clienții în continuare. Care este următoarea lor întrebare? Un fel de rețea de întrebări/conținut care rotunjește un subiect.

Investește în scriitori buni sau devii unul

Multe companii fac greșeala de a aloca un buget mic pentru scrierea de conținut. Au nevoie de mult conținut, dar au un buget restrâns, iar rezultatul este evident. Dar, sincer, nu vă face niciun favor, doar vă rănește eforturile SEO.

A zgâri cu cel mai important aspect al strategiei tale SEO este greșit. Conținutul slab nu te va duce nicăieri și va afecta negativ totul în rest.

Este mai bine să postezi un articol de înaltă calitate pe site-ul tău săptămânal decât să postezi patru articole prost scrise. Având în vedere acest lucru, vă sugerăm să investiți într-un scriitor bun sau să învățați să scrieți singur.

Sfaturi de conținut pe care să le țineți întotdeauna în minte

Pentru a produce conținut excelent, mai întâi, trebuie să răspundeți la aceste întrebări:

  • Cine este publicul tău?
  • Ce vor să știe? Întrebările și intenția lor din spatele acestor întrebări
  • De ce răspunsuri au nevoie în continuare?

Odată ce ați înțeles acest lucru, vă puteți concentra pe a răspunde la întrebările lor și a le rezolva problemele cu conținut bine cercetat și de calitate. Concentrați-vă pe întreaga întrebare (cuvinte cheie cu coadă lungă) în loc de cuvinte cheie individuale.

De asemenea, nu tratați același subiect din nou și din nou, ci străduiți-vă să răspundeți la diferite aspecte ale întregii conversații. Contactați-ne pentru ajutor cu strategia de conținut SEO.Mai multe articole

Cum sa iti cresti site-ul pe Google

Descoperă câțiva pași simpli pentru a-ți îmbunătăți șansele de a clasa mai sus pe Google, de la alegerea cuvintelor cheie până la optimizarea conținutului și a experienței utilizatorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspund rapid pe WhatsApp

Ofer servicii de Web Design personalizate pentru orice tip de afacere.

e-mail wdp@webdesignprofesional.com

Servicii profesionale de Web Design si Optimizare SEO WordPress. Calitate si profesionalism la preturi accesibile. Suna acum pentru o consultanta gratuita.

Ma puteti contacta:

10% reducere

Beneficiile lunii Octombrie! Oferta Web Design!