Sari la conținut

De ce site-ul dv trebuie să fie compatibil cu dispozitivele mobile

De ce site-ul dv trebuie să fie compatibil cu dispozitivele mobile

Facebook
Twitter
LinkedIn

Creați un site web prietenos cu dispozitivele mobile

În 2021, a avea un site web prietenos cu dispozitivele mobile nu mai este opțional. Este practic obligatoriu dacă doriți să ajungeți la un public mai larg și să vă dezvoltați afacerea. Având în vedere că aproximativ jumătate din traficul web din întreaga lume provine de la dispozitive mobile, site-ul dvs. ar trebui să fie optimizat pentru telefoane mobile și să fie ușor de utilizat pe toate dispozitivele.

Potrivit datelor, în 2020, existau aproximativ 4,28 miliarde de utilizatori unici de internet mobil. Utilizarea telefonului pentru a intra online este pur și simplu mai convenabilă.

Site-urile web care sunt prietenoase cu dispozitivele mobile și ușor de navigat sunt cele în care utilizatorii tind să rămână mai mult timp. Dacă un site web nu se încarcă corect sau nu este ușor de utilizat pentru dispozitivele mobile, utilizatorii tind să abandoneze acel site foarte repede și să caute informațiile de care au nevoie în altă parte.

Ce face ca un site web să fie prietenos cu dispozitivele mobile?

Caracteristica principală a site-urilor web prietenoase cu dispozitivele mobile este că sunt proiectate să funcționeze la fel de bine pe toate dispozitivele, cum ar fi tablete, laptopuri și smartphone-uri. Aceasta înseamnă că citirea unui text ar trebui să fie la fel de ușoară, indiferent dacă accesați un site web pe telefon sau pe computer. Nu ar trebui să fie mijită.

O altă caracteristică importantă a site-urilor mobile prietenoase este ușurința de navigare. Utilizatorii ar trebui să poată găsi cu ușurință ceea ce caută, iar butoanele nu ar trebui să fie prea mici pentru degetele noastre. Mai simplu spus, site-ul ar trebui să fie receptiv. Experiența generală a utilizatorului pe un dispozitiv mobil ar trebui să fie la fel de plăcută și ușoară ca și pe laptopuri sau tablete.

Chiar dacă până de curând, multe site-uri web au neglijat importanța de a avea un site web prietenos cu dispozitivele mobile, statisticile sugerează că dispozitivele mobile ar putea fi doar dispozitivul preferat pentru accesarea internetului. Prin urmare, optimizarea site-ului dvs. pentru dispozitive mobile, dacă nu ați făcut-o deja, este crucială pentru traficul dvs. web în zilele noastre. Contactați-ne acum pentru a începe.Mai multe articole

Cum sa iti cresti site-ul pe Google

Descoperă câțiva pași simpli pentru a-ți îmbunătăți șansele de a clasa mai sus pe Google, de la alegerea cuvintelor cheie până la optimizarea conținutului și a experienței utilizatorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspund rapid pe WhatsApp

Ofer servicii de Web Design personalizate pentru orice tip de afacere.

e-mail wdp@webdesignprofesional.com

Servicii profesionale de Web Design si Optimizare SEO WordPress. Calitate si profesionalism la preturi accesibile. Suna acum pentru o consultanta gratuita.

Ma puteti contacta:

10% reducere

Beneficiile lunii Octombrie! Oferta Web Design!