Sari la conținut

Dezvoltare Magazin Online

Magazinele online sunt o necesitate pentru fiecare business. Dezvoltam magazine online, creative și originale pentru succesul brandului dumneavoastră.

ANALIZAM BUSINESSUL

Analizam cu atenție fiecare element al afacerii dumneavoastră, urmărim concurența și dezvoltam un design unic pentru magazinul online, pe o structură convenită cu dumneavoastră.

OPTIMIZAT ȘI ACCESIBIL

Magazinul online trebuie să fie ușor de navigat pentru clienții afacerii dumneavoastră. Optimizam site-ul astfel încât să fie accesibil pe toate device-urile, desktop, mobile și tabletă.

INTERACȚIUNEA CU CLIENȚII

Clienții dumneavoastră vor avea parte de un design original, modern și atractiv, în care vor viziona totalitatea produselor și categoriilor de pe site. Un magazin online care vorbește pe limba lor.

Cum Vă Ajută Un Magazin Online?

Imaginea brandului dumneavoastră este foarte importantă, iar un magazin online întărește încrederea pe care o au consumatorii față de produsele pe care le promovați. Este cea mai bună opțiune pentru a le oferi posibilitatea să achiziționeze ceea ce își doresc.

Un magazin online este mai ușor de gestionat decât magazinul fizic și nu necesită atât de multe resurse. Accesibilitatea clienților este un avantaj pentru dumneavoastră. Ei pot viziona totalitatea produselor, pot selecta ceea ce le place și ulterior pot finaliza o comandă sigură din doar câteva click-uri. Magazinul dumneavoastră online vă așteaptă, trebuie doar să îl cereți!

  • DESIGN CREATIV ȘI OPTIMIZAT
  • CONȚINUT RELEVANT ȘI ACCESIBIL
  • INTEGRARE STRIPE / NETOPIA
  • CONȚINUT RESPONSIVE PE TOATE DEVIE-URILE (MOBILE, DESKTOP, TABLETĂ)
  • INTEGRARE CATEGORII ȘI SUBCATEGORII DE PRODUSE

Realizam magazine online pentru urmatoarele tipuri de business

Magazin de bauturi

Magazin de bijuterii

Magazin de carti / anticariat

Electrocasnice

Magazin de haine

Magazin de pescuit

Tigari si produse tabbac

Magazin de vanatoare

Magazin foto / video

Accesorii telefoane

Accesorii auto / moto

Articole sportive

Dar nu ne oprim aici. Realizam magazine online pentru orice alte activitati care nu au fost enumerate mai sus la cele mai bune preturi.

Un magazin online vinde si cand nu esti tu prezent. Usor de administrat poate fi adaptat rapid si i se pot ingloba noi functii astfel ca vei fi mereu in pas cu noile tehnologii aparute.

WooCommerce

Folosim cel mai bun manager de continut, simplu de utilizat si usor de inteles pentru orice utilizator.

Neve PRO Business

Cea mai buna Tema de pe piata, creata de specialisti romani. Super rapida si usor adaptabila pentru orice tip de website.

Sparks PRO

Un modul intuitiv care adauga noi functii magazinului tau online. Creat de aceiasi dezvoltatori ai temei Neve.

web design profesional bucuresti

AI NEVOIE DE UN MAGAZIN ONLINE PENTRU A-TI CRESTE VANZARILE?

Realizare magazin online profesional

Apeleaza cu incredere la serviciile noastre de web design. Folosim cea mai buna tema de pe piata pentru a realiza magazine online rapide, cu un cod usor interpretabil de catre motoarele de cautare, astfel ca site-urile realizate de noi obtin scoruri inalte in analizele Google si sunt usor configurabile din punct de vedere SEO.

Vrei un magazin online bine optimizat pentru Google cu un design deosebit? Noi suntem cea mai buna alegere. Avem o vasta experienta in realizarea unor design-uri atractive in concordanta cu ultimele tendinte de UI/UX.