Sari la conținut

Despre Mine

Sunt un freelancer entuziast, care gandeste diferit, care se implica in fiecare proiect ca si cum acesta ar fi cel mai important proiect din cariera.

Sunt Cristian Stefan, freelancer web designer, specialistul tau WordPress. De mai bine de 10 ani imi pun creativitatea la dispozitia afacerilor mici si medii.

Hai sa colaboram!

Valori care ma recomanda

Seriozitate 100%

Profesional​ism 100%

Implicare 100%

Pasionat de web design din 2008

I love WordPress

Primul site web l-am realizat in 2008, folosind HTML si CSS. A fost o joaca si o provocare pentru mine, pentru un proiect personal.

In 2013 am descoperit WordPress. Complexitatea si in acelasi timp flexibilitatea acestui CMS m-au impresionat maxim si m-au facut sa ma indragostesc pus si simplu de el.

Din 2013 la dispozitia ta

Usor, usor, am inceput sa studiez si sa folosesc din ce in ce mai mult WordPress si am inceput sa-mi pun cunostintele in valoare ajutand si alte persoane care aveau nevoie de un site web.

Imi place sa realizez site-uri web

Atunci cand realizez un site web e ca si cum as crea o lume noua. Si intr-un fel asa si este. Este un nou portal ce trebuie descoperit.

Lucrez rapid si eficient

Pun calitatea pe primul loc, dar in acelasi timp incerc sa imi organizez timpul cat mai eficient. Timpul este pretios pentru toata lumea.

Sunt o fire receptiva si comunicativa

Deschis la ideile partenerilor mei si dispus sa imi pun creativitatea in valoare in orice proiect.

Pot sa iti fac un site care iti va propulsa afacerea

Aduc valoare business-ului tau printr-un site web care va fi admirat si invidiat de catre competitori.

Vrei sa colaboram?

Experienta pe plan National si International

WordPress web design & Optimizare SEO

Site De Prezentare, Magazine Online, Optimizare SEO, Mentenanta

Ai intrebari?

Intrebari Frecvente

Pentru ca nu fac compromisuri in ceea ce priveste calitatea serviciilor oferite si nu primit lucruri nerealizabile. Imi dau tot interesul ca prin orice proiect sa ofer ceva de calitate care sa aduca rezultate pe termen lung.

Un raspuns simplu: pentru ca imi pasa.

Pretul unui website variaza in functie de complexitate si necesitati. Numarul de pagini si functionalitatile pe care le va avea sunt definitorii (deoarece cresc numarul de ore pentru a le realiza). Poti vedea aici lista cu preturile orientative pentru a-ti face o idee.

Conditiile de plata pentru orice serviciu de web design sunt: 50% avans la inceperea proiectului si 50% la finalizarea proiectului cand va fi pus in functiune site-ul web.

De ce sa alegi un freelancer si nu o agentie? Pentru mine, ca freelancer, fiecare client este important si incerc sa ma asigur ca dupa predarea unui proiect voi fi recomandat cu incredere altor persoane.

Prefer sa am mai putini clienti si sa fac treaba buna si sa stiu ca am ajutat la cresterea unui brand sau persoane.

Crearea unui site web sau a unui magazin online poate dura intre 7 si 21 zile. Acest interval se poate modifica in functie de complexitate, numarul de pagini si de modul in care vom colabora.

Cristian Stefan

WordPress web design & optimizare SEO
optimizare seo wordpress
web design creare site tractari focsani
creare site pitesti
creare site de prezentare

Vezi cum ideile mele prind viata

Cred chillwave mustache helvetica raw denim mixtape la croix actually air plant celiac echo park blog drinking vinegar pour-over. Butcher bicycle rights fashion axe church-key etsy ramps try-hard shabby chic cornhole synth bushwick. 

Hai sa fim Parteneri

REALIZARE SITE DE PREZENTARE
DEZVOLTARE MAGAZINE ONLINE
OPTIMIZARE SEO
EFICIENTA
+ 0 %
COSTURI REDUSE
50 %

Raspund rapid pe WhatsApp!

Ofer servicii de Web Design personalizate pentru orice tip de afacere.

Servicii profesionale de Web Design si Optimizare SEO WordPress. Calitate si profesionalism la preturi accesibile. Suna acum pentru o consultanta gratuita.

MA PUTETI CONTACTA: