Sari la conținut

Greșeli de marketing pe Facebook pe care le faci

Greșeli de marketing pe Facebook pe care le faci

Facebook
Twitter
LinkedIn

Greșeli de marketing pe Facebook

Cu atât de mulți utilizatori activi pe Facebook, ai crede că doar să fii pe Facebook și să-ți promovezi afacerea este suficient. Adevărul este că mai ai nevoie de o strategie adecvată. Multe companii fac unele greșeli destul de comune de marketing pe Facebook, deoarece nu au planuri și strategii în vigoare.

Dacă îți promovezi afacerea pe Facebook, fii conștient de aceste greșeli de marketing pe care le poți face mai jos.

1. Îți lipsește consistența. Multe companii nu postează în mod constant sau nu respectă un program de postare. Ei postează câteva lucruri într-o zi, iar a doua zi postează orice. Este ușor să crezi că cu cât postezi mai multe, cu atât mai bine, dar nu este întotdeauna cazul. Ar trebui să existe un echilibru și un program de postare, astfel încât să rămâneți consecvent. Publicul dvs. ar trebui să se poată baza pe dvs. pentru a posta la ore regulate.

2. Nu folosiți reclame Facebook. Reclamele Facebook sunt o metodă destul de rentabilă de a ajunge la mai mulți oameni și de a vă dezvolta afacerea. Dacă vă sporiți postările în mod regulat, veți ajunge la un public mai larg și rata de implicare va crește și ea.

3. Vindeți prea mult. Să presupunem că vindeți echipament sportiv. Dacă postezi mereu despre produsul sau serviciul tău, nu vei obține rezultatele dorite. În schimb, încercați să publicați conținut la care ține publicul dvs., cum ar fi sfaturi despre antrenamente, cele mai bune locuri pentru a face exerciții etc. Vrei să interacționeze cu marca dvs., nu doar să vă cumpere produsele. Dacă oferiți niște reduceri ici și colo, sunteți pe o cale grozavă.

4. Nu răspunzi la comentarii. Aceasta este o altă greșeală comună pe care o fac companiile. Nu trebuie să ignorați comentariile pe care utilizatorii le lasă pe pagina dvs. de Facebook. Răspunzând la comentariile lor, le arăți că îi asculți și că îți pasă de ceea ce au de spus. Dacă pur și simplu ignori comentariile lor, probabil că nu vor mai reveni niciodată pe pagina ta.

Contactați-ne acum, pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de marketing SEO și Facebook.Mai multe articole

ERORI DE MARKETING PE REȚELELE SOCIALE PE CARE LE COMITI

Descoperiți cele mai comune greșeli de marketing în rețelele sociale și cum să le evitați. Concentrarea doar pe vânzări și uitarea că nu toate rețelele sociale sunt la fel sunt doar câteva dintre ele.

SUNT EFICIENTE UNELTELE SEO?

Pierzi timpul cu instrumente SEO care nu funcționează? Investește în serviciile unei agenții SEO de încredere pentru o strategie SEO adecvată și rezultate pe termen lung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspund rapid pe WhatsApp

Ofer servicii de Web Design personalizate pentru orice tip de afacere.

e-mail wdp@webdesignprofesional.com

Servicii profesionale de Web Design si Optimizare SEO WordPress. Calitate si profesionalism la preturi accesibile. Suna acum pentru o consultanta gratuita.

Ma puteti contacta:

Cristian Stefan - WordPress Web Design & Optimizare SEO

Solicita
Oferta Personalizata