Sari la conținut

Îmbunătățiți-vă SEO începând cu blogul dvs

Îmbunătățiți-vă SEO începând cu blogul dvs

Facebook
Twitter
LinkedIn

Folosește-ți blogul pentru SEO

Este nevoie de talent pentru a scrie postări pe blog. Ar trebui să luați în considerare organizarea informațiilor dvs. și să mențineți un ton antrenant dacă doriți să mențineți cititorul interesat. Oamenii vor avea mult mai multe șanse să împărtășească un articol altora dacă îl consideră interesant și de înțeles, ceea ce vă va îmbunătăți clasamentul. Prin urmare, începeți cu aceste sugestii despre cum să produceți un articol de blog prietenos cu SEO dacă doriți să vă îmbunătățiți atât abilitățile de scriere, cât și rangurile.

Unii oameni ar putea simți că scrierea pentru optimizarea motoarelor de căutare și scrierea pentru a atrage și a implica publicul dvs. sunt în dezacord unul cu celălalt. Nu sunt vehement de acord. Da, dacă doriți ca articolul dvs. de blog să fie prietenos cu SEO, expresiile pe care doriți să le căutați ar trebui să fie într-o locație privilegiată. Cu toate acestea, utilizarea prea multor cuvinte cheie afectează în mod serios lizibilitatea textului, ceea ce este ceva ce cu siguranță nu doriți să faceți. De fapt, o densitate ridicată a cuvintelor cheie poate indica chiar Google că s-ar putea să vă umpleți textul cu cuvinte cheie, ceea ce vă poate afecta pozițiile.

Acest articol oferă sfaturi despre cum să creați conținut de blog ușor de citit, prietenos cu SEO. Aceste două obiective trebuie să fie întotdeauna combinate, deoarece considerăm că scrierea clară atrage mai mulți oameni și îi păstrează pe site-ul dvs.

Efectuați cercetarea cuvintelor cheie înainte de a începe

Trebuie să efectuați cercetarea cuvintelor cheie înainte de a începe să scrieți. Trebuie să verificați cuvintele cheie pe care publicul dvs. le folosește în căutările lor dacă doriți să dominați rezultatele căutării. Ar trebui să scrieți despre aceste subiecte, iar textul dvs. ar trebui să conțină aceste cuvinte cheie. Este timpul să începeți să scrieți după ce ați finalizat cercetarea cuvintelor cheie și aveți o listă de cuvinte cheie despre care să scrieți. Iată cinci sugestii care vă vor ajuta să scrieți o postare fantastică pe blog.

Scrierea de sfaturi pentru bloguri cu optimizare pentru motoarele de căutare

Postarea de pe blog trebuie, mai presus de orice, să fie bine scrisă. Mulți bloggeri tocmai încep să scrie când încep o nouă postare pe blog, tastând orice le vine în minte. În timp ce unele persoane cu abilități înnăscute de scris pot avea succes în acest sens, altele ar putea avea nevoie de asistență. Respect mereu aceste „reguli” atunci când creez un blog nou.

1. Gândește-te la cuvintele tale înainte de a scrie!

Luați în considerare cu atenție mesajul piesei dvs. înainte de a începe. Ce afirmație sau întrebare principală doriți să adresați audienței dvs.? Ce vrea să realizeze articolul tău? Ce acțiune doriți să întreprindă spectatorii dvs. după ce citesc această pagină? Înainte de a începe, notați răspunsurile la aceste interogări și luați în considerare posibilele intenții de căutare. Căutarea prin rezultatele motorului de căutare pentru interogarea de căutare cu care doriți să vă clasați este o abordare simplă pentru a obține o perspectivă asupra acestui lucru.

2. Creați structura postării.

Trebuie să stabiliți un cadru clar pentru a compune un articol de blog care să fie atât lizibil, cât și prietenos cu SEO. Aceasta înseamnă că fiecare postare trebuie să includă un corp cu mesajul principal introdus în ea, o formă de introducere (unde vă introduceți subiectul) și o închidere (în care rezumați întregul articol). Scrieți-vă gândurile pentru fiecare dintre cele trei secțiuni în câteva fraze. Rezumatul postării dvs. a fost acum scris. Acest lucru vă va permite să scrieți un conținut de blog bine organizat și ușor de înțeles. Scrierea propriu-zisă poate începe acum.

3. Folosiți anteturi și secțiuni.

Deși toată lumea folosește paragrafele, nu toată lumea o face în mod eficient. Doar pentru că arată grozav, nu ar trebui să începeți fiecare propoziție nouă pe o linie nouă. În plus, încercați să evitați să le faceți prea lungi, deoarece fiecare paragraf ar trebui să se concentreze pe o altă temă sau problemă. Luați în considerare tema de bază a fiecărui paragraf. Ar trebui să fii capabil să exprimi succint această noțiune de bază. Dacă nu este fezabil și trebuie să utilizați mai multe fraze pentru a dezvolta în continuare punctul central, trebuie doar să adăugați mai multe paragrafe.

Titlurile adecvate ajută cititorii să înțeleagă subiectul fiecărei secțiuni a lucrării tale. Folosiți subtitluri pentru a ghida cititorii prin conținutul dvs., dacă doriți să facă acest lucru. Subtitlurile vă fac site-ul mai ușor de parcurs pentru utilizatori și clarifică organizarea articolelor dvs. Nu numai că sunt cruciale pentru lizibilitate, ci și pentru SEO. Din acest motiv, vă sugerez să includeți cuvântul cheie în câteva dintre subtitluri. Mă refer la unele dintre ele, deoarece dacă cuvântul cheie apare în fiecare antet, textul va suna forțat și artificial. Oamenii nu vor continua să citească din această cauză.

4. Folosiți cuvinte cheie relevante

Umplerea postării cu cuvântul cheie țintă îi reduce lizibilitatea și poate scădea pozițiile în motoarele de căutare. Google dorește să creați conținut ușor de utilizat, deoarece acesta devine din ce în ce mai inteligent. Are tehnici suplimentare pentru a determina despre ce este scrisul tău și nu necesită să folosești cuvântul cheie țintă la fiecare propoziție. Cuvintele și expresiile și alte sinonime care sunt conectate la expresia cheie principală sunt una dintre metodele prin care Google determină subiectul textului. Din acest motiv, folosiți înlocuitori și termeni înrudiți frecvent pe parcursul scrierii dvs.

Găsirea termenilor de căutare potriviți este puțin mai dificilă decât a găsi sinonime potrivite. Există pluginuri WordPress pentru a vă ajuta să găsiți expresiile cheie relevante imediat din acest motiv. Unele plugin-uri SEO pentru WordPress pot produce instantaneu o mulțime de expresii cheie înrudite, bazate pe cuvântul cheie țintă, împreună cu frecvența căutărilor pentru termenul respectiv și natura tendinței de căutare.

5. Fă-ți articolul cât mai lung posibil.

Asigurați-vă că postările de pe blog au cel puțin 700 de cuvinte, menținând în același timp o lungime echilibrată a articolului. Deși Google preferă conținutul lung, dacă al tău este prea lung, cititorii pot deveni descurajați. Aș sugera să scrii articole lungi numai atunci când ai încredere în capacitatea ta de a scrie. Când o postare este lungă, pune multe solicitări cititorilor. Dacă nu ești sigur de lungimea ideală pentru o postare pe blog, păstrează-l scurt în jur de 400 de cuvinte. Pentru a crea un articol de blog care să fie prietenos cu SEO, folosiți expresia cheie țintă pe tot parcursul textului.

Luați legătura cu noi chiar acum pentru detalii suplimentare despre bloguri și SEO. Oferim servicii SEO în Bucuresti și în toată țara.

Mai multe articole

ERORI DE MARKETING PE REȚELELE SOCIALE PE CARE LE COMITI

Descoperiți cele mai comune greșeli de marketing în rețelele sociale și cum să le evitați. Concentrarea doar pe vânzări și uitarea că nu toate rețelele sociale sunt la fel sunt doar câteva dintre ele.

SUNT EFICIENTE UNELTELE SEO?

Pierzi timpul cu instrumente SEO care nu funcționează? Investește în serviciile unei agenții SEO de încredere pentru o strategie SEO adecvată și rezultate pe termen lung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspund rapid pe WhatsApp

Ofer servicii de Web Design personalizate pentru orice tip de afacere.

e-mail wdp@webdesignprofesional.com

Servicii profesionale de Web Design si Optimizare SEO WordPress. Calitate si profesionalism la preturi accesibile. Suna acum pentru o consultanta gratuita.

Ma puteti contacta:

Cristian Stefan - WordPress Web Design & Optimizare SEO

Solicita
Oferta Personalizata