Sari la conținut

Serviciul de înregistrare a afacerilor locale

  • Scanare site web pentru a vedea unde este listat
  • Afișearea afacerii pe listă
  • Rularea rapoartelor de vizibilitate
  • Monitorizarea recenziilor online
  • Optimizarea listei de afaceri pentru a depăși concurența
  • Îmbunătățirea ratei de clic
  • Vă ajutăm să vă includeți afacerea în cele mai populare rețele

Mai multe despre listele de afaceri locale

Dacă utilizați internetul, până acum trebuie să fi văzut mica hartă locală care apare în căutarea Google ca parte a rezultatelor căutării organice. Dacă nu aveți nicio idee despre cum înregistrările locale pot beneficia afacerea dvs. locală, atunci aveți o surpriză plăcută.

Singurul aspect negativ al acestui instrument de marketing local nou introdus este că majoritatea companiilor încă nu sunt conștiente de utilizarea sa și/sau nu îl folosesc în mod corespunzător. Pentru companiile care depind de clienții locali, acesta este un instrument pe care trebuie să-l stăpânească pentru a genera vânzări masive către unitatea lor. Următoarele sunt câteva beneficii ale înregistrărilor locale.

O organizație locală nu este de obicei o mică afacere. Deși vom examina acest lucru mai în detaliu mai târziu, trebuie să ne amintim că magazinele populare care sunt locale depind în plus de locuitorii locali pentru veniturile lor. Nu contează dacă ești la fel de mare ca un magazin Target sau la fel de mic ca o florărie locală, listările locale vor fi avantajoase pentru orice afacere de dimensiune.

Clienții decid asupra afacerilor pe baza rezultatelor căutării

Rezultatele înregistrărilor locale sunt importante deoarece arată o mulțime de date unui client sau cumpărător local. Evident, datele esențiale, cum ar fi numele companiei, adresa, numărul de telefon, site-ul web și harta sunt standard. În orice caz, cantitatea de recenzii ale clienților și evaluări cu stele este importantă pentru persoana care caută. Recenziile vor ajuta clientul local sau cumpărătorul să decidă rapid dacă ar trebui să facă clic pe înregistrarea companiei dvs. locale sau să vă sune.

Afacerile au acum două lucruri la care trebuie să lucreze pentru a-și îmbunătăți afacerea; site-ul lor web și lista de afaceri locale. Deoarece lista de afaceri locale este primul lucru la care se uită oamenii atunci când caută pe Google, Yahoo și Bing; este important să configurați și să vă optimizați înregistrările de afaceri.

Procedura necesită mai întâi să revendicați lista de afaceri locale, să vă configurați pagina și să adăugați imagini și să efectuați SEO pe paginile dvs. de înregistrări de afaceri în același mod în care ați face-o pe site-ul dvs. web.

Veți descoperi că lista de afaceri locale poate fi într-adevăr un site web propriu, totuși este mai bine să îl utilizați ca un mini site web, care este o extensie esențială a site-ului dvs. principal. Când vă configurați înregistrările de afaceri, trebuie să vă asigurați că înregistrarea de afaceri locale are toate datele potrivite despre numele companiei, adresa companiei și numerele de telefon pentru a se clasa pe Google. De asemenea, ar trebui să includeți fotografii, videoclipuri, cupoane, oferte speciale, reduceri și alte date care vor ajuta clientul local să aleagă să lucreze cu dvs.

Gestionarea înregistrării dvs. de afaceri locale include gestionarea recenziilor clienților și conectarea cu aceștia nu doar pentru a obține recenzii pozitive, ci și pentru a vă adresa clienților care nu sunt mulțumiți de serviciul dvs. și a transforma experiența lor negativă într-una pozitivă. Google nu este singurul loc în care vă puteți lista afacerea. Există numeroase alte locuri în care vă puteți lista afacerea, inclusiv grupuri sociale, site-uri 411, site-uri GPS și cataloage de afaceri.

Externalizați gestionarea listei de afaceri locale

Există două tipuri de companii care oferă servicii de listare de afaceri locale. Primul tip de companie sunt cele care vă oferă doar „informații” despre înregistrările de afaceri, ceea ce nu vă ajută prea mult, deoarece nu creează de fapt listările. Al doilea tip de companie creează listările pentru tine, totuși fii atent, deoarece majoritatea acestor companii nu sunt bune la SEO. Veți avea nevoie de cineva cu cunoștințe avansate de SEO dacă, cu excepția clienților, va găsi vreodată înregistrările dvs. de afaceri locale pe Google.

De ce ar trebui să angajezi un manager local de listări? Veți avea nevoie de cineva care să verifice înregistrările duplicate, să gestioneze recenziile, să vă actualizeze datele și să detalieze analizele pentru a îmbunătăți ratele de conversie. Contactați-ne pentru mai multe informații despre serviciul nostru local de listare.