Sari la conținut

Marketing digital in Bucuresti

Marketing digital in Bucuresti

Facebook
Twitter
LinkedIn

Marketing digital in Bucuresti

O parte importantă a marketingului de astăzi este utilizarea mijloacelor media digitale și a platformelor precum internetul, computerele desktop și telefoanele mobile pentru a promova produse și servicii. În anii 1990 și 2000, a schimbat modul în care companiile și mărcile au folosit tehnologia pentru a se comercializa.

Platformele digitale au devenit din ce în ce mai importante în strategiile de marketing și viața de zi cu zi și, ca urmare, campaniile de marketing digital au proliferat. Aceste campanii folosesc o varietate de tactici, inclusiv SEO, SEM, marketing de conținut, marketing de influență, automatizare de conținut, marketing de campanie, marketing bazat pe date, marketing de comerț electronic, marketing pe rețelele sociale și multe altele.

Televiziunea, SMS-urile și MMS-urile, apelurile inverse și tonurile de apel mobile în așteptare sunt exemple de canale non-Internet care oferă medii digitale care pot fi utilizate pentru marketing digital. Marketingul digital diferă de marketingul online prin faptul că utilizează alte canale decât Internetul.

Cunoasterea marcii

Conștientizarea mărcii, sau cât de bine clienții și publicul larg cunosc și recunosc marca unei companii, este unul dintre cele mai importante obiective ale campaniilor moderne de marketing digital. Marketingul digital și marketingul în general se bazează în mare măsură pe creșterea gradului de conștientizare a consumatorilor cu privire la importanța imaginii unei mărci și pe influențarea deciziilor lor de cumpărare. „Impactul mărcii asupra comportamentului consumatorilor”, un eseu publicat în 2015, afirmă:

Consumatorii consideră adesea că conștientizarea mărcii este o condiție prealabilă pentru efectuarea unei achiziții, deoarece este cel mai important factor pentru a determina dacă o marcă este inclusă în setul lor de considerare. Datorită familiarității lor cu marca și caracteristicile sale, evaluarea riscurilor și încrederea consumatorilor în decizia de cumpărare pot fi, de asemenea, influențate de conștientizarea mărcii.

Conform tendințelor recente, companiile și agenții de marketing digital acordă prioritate cunoașterii mărcii, depunând mai mult efort în cultivarea recunoașterii și a reamintirii mărcii decât au făcut-o în anii precedenți. Conform unui studiu al Institutului de marketing de conținut din 2019, 81% dintre specialiștii în marketing digital au lucrat pentru a îmbunătăți recunoașterea mărcii în ultimul an. Un nou sondaj de la Content Marketing Institute a constatat că 89 la sută dintre agenții de marketing B2B acordă prioritate acum cunoașterii mărcii față de eforturile de vânzări. Contactați-ne pentru mai multe informații.

Mai multe articole

Cum sa iti cresti site-ul pe Google

Descoperă câțiva pași simpli pentru a-ți îmbunătăți șansele de a clasa mai sus pe Google, de la alegerea cuvintelor cheie până la optimizarea conținutului și a experienței utilizatorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspund rapid pe WhatsApp

Ofer servicii de Web Design personalizate pentru orice tip de afacere.

e-mail wdp@webdesignprofesional.com

Servicii profesionale de Web Design si Optimizare SEO WordPress. Calitate si profesionalism la preturi accesibile. Suna acum pentru o consultanta gratuita.

Ma puteti contacta:

10% reducere

Beneficiile lunii Octombrie! Oferta Web Design!