Sari la conținut

Marketing online pentru întreprinderi mici: Ce este și cum poate ajuta afacerea dvs. în 2022

Marketing online pentru întreprinderi mici: Ce este și cum poate ajuta afacerea dvs. în 2022

Facebook
Twitter
LinkedIn

Marketing online pentru întreprinderi mici

Un stil de marketing și publicitate care utilizează Internetul pentru a face publicitate produselor și serviciilor către public și utilizatorii platformei este cunoscut sub denumirea de „marketing online”, „publicitate digitală” sau „publicitate web”.

Multe forme de publicitate afișată (inclusiv publicitate pe bannere web) și publicitate pe mobil sunt incluse în publicitatea online, inclusiv marketing prin e-mail, marketing pe motoare de căutare (SEM), marketing pe rețelele sociale și publicitate pe mobil, printre altele. Publicitatea programatică se referă la livrarea de reclame prin sisteme software computerizate care operează pe multe site-uri web, servicii media și platforme.

Publicitatea online nu este diferită de formele tradiționale de publicitate prin faptul că implică frecvent atât un editor care plasează reclame în conținutul său online, cât și un agent de publicitate care furnizează reclamele pentru a fi afișate pe site-ul web al editorului. Serverul de anunțuri, care servește din punct de vedere tehnic anunțul și monitorizează statisticile, și afiliații de publicitate, care desfășoară activități promoționale separate pentru agentul de publicitate, sunt alți potențiali participanți.

Publicitate pe Internet

În timp ce televiziunea prin cablu și televiziunea de difuzare au continuat să domine în SUA, veniturile din publicitatea pe internet le-au depășit în 2016. A existat o creștere de 14% a veniturilor din publicitate pe internet în Statele Unite între 2016 și 2017: 83,0 miliarde USD, comparativ cu 72,50 miliarde USD. Cheltuielile de publicitate online în 2019 sunt de așteptat să atingă 125,2 miliarde de dolari în Statele Unite, cu 54,8 miliarde de dolari mai mult decât cele 70,4 miliarde de dolari cheltuite pentru televiziune în același an.

Multe dintre cele mai frecvente metode de publicitate online sunt controversate și, ca urmare, au devenit mai strict reglementate. În plus, blocarea reclamelor a devenit din ce în ce mai populară în rândul utilizatorilor de internet din mai multe motive. Este posibil ca veniturile din reclame online să nu poată înlocui pe deplin fluxurile de venituri ale editorilor tradiționali. Unii editori au început să plătească pentru accesul la materialul lor din cauza scăderii veniturilor din reclame.

Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a vă îmbunătăți marketingul și vânzările online în 2022, contactați Web Design Profesional Bucuresti acum. Avem peste 8 ani de experiență în marketing pe internet și Google Ads. Sună-ne sau trimite-ne un mesaj acum.

Mai multe articole

ERORI DE MARKETING PE REȚELELE SOCIALE PE CARE LE COMITI

Descoperiți cele mai comune greșeli de marketing în rețelele sociale și cum să le evitați. Concentrarea doar pe vânzări și uitarea că nu toate rețelele sociale sunt la fel sunt doar câteva dintre ele.

SUNT EFICIENTE UNELTELE SEO?

Pierzi timpul cu instrumente SEO care nu funcționează? Investește în serviciile unei agenții SEO de încredere pentru o strategie SEO adecvată și rezultate pe termen lung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspund rapid pe WhatsApp

Ofer servicii de Web Design personalizate pentru orice tip de afacere.

e-mail wdp@webdesignprofesional.com

Servicii profesionale de Web Design si Optimizare SEO WordPress. Calitate si profesionalism la preturi accesibile. Suna acum pentru o consultanta gratuita.

Ma puteti contacta:

Cristian Stefan - WordPress Web Design & Optimizare SEO

Solicita
Oferta Personalizata