Sari la conținut

Marketingul prin e-mail este încă important în 2021?

  • de

Marketingul prin e-mail este încă important în 2021?

Ți se pare că marketingul prin e-mail este o tactică de marketing învechită? Ar trebui să încetați să faceți asta în 2021 și să treceți la tendințe mai noi? Răspuns scurt: nu. Marketingul prin e-mail este încă valoros în 2021 și nu ar trebui să renunți la această metodă de marketing pentru că încă aduce valoare. Dacă ceva funcționează, de ce să-l schimbi, nu?

Dacă îl aplicați cu succes, marketingul prin e-mail este un instrument excelent care vă ajută să vă conectați și să comunicați cu clienții dvs. De asemenea, este destul de eficient din punct de vedere al costurilor, deoarece majoritatea platformelor de e-mail sunt gratuite. Dacă au un preț, de obicei este foarte accesibil, așa că, practic, nu ai nimic de pierdut, dar multe de câștigat. Acesta este ideal pentru întreprinderile mici care se luptă cu un buget foarte restrâns.

Unul dintre motivele pentru care marketingul prin e-mail este încă relevant în 2021 este faptul că cu toții încă folosim e-mailul. Simplu ca buna ziua. Atâta timp cât clienții dvs. continuă să folosească e-mailul, aceasta va fi în continuare o modalitate bună de a-i contacta.

Marketing prin e-mail pentru afaceri mici

Se estimează că aproximativ 4 miliarde de oameni din întreaga lume folosesc e-mailul. Este chiar mai mult decât au combinat unele rețele de socializare. Este o oportunitate uriașă de a intra în legătură cu clienții, așa că nu ar trebui să ratați acest lucru.

Un alt motiv pentru care marketingul prin e-mail este încă valoros este că aduce rezultate. Perioadă. Marketingul prin e-mail poate avea mai mult succes în comparație cu alte canale de marketing și poate aduce un ROI mai mare. Dacă este făcut corect și dacă vă urmăriți valorile de performanță, marketingul prin e-mail vă poate aduce rezultate uimitoare și vă poate ajuta să păstrați clienții.

Desfășurarea unei campanii de marketing prin e-mail de succes înseamnă să aduci valoare clienților tăi, nu doar să le faci spam zilnic cu e-mailuri. Acest lucru înseamnă că ar trebui să împărtășiți sfaturi pentru a-i ajuta să-și rezolve problemele cu produsul dvs., să folosiți infografice pentru claritate, să vorbiți despre caracteristicile produsului dvs. etc. Contactați-ne pentru mai multe informații.