Sari la conținut

Mentenanta site web WordPress

Mentenanta site web WordPress

Conform statisticilor, un număr mare de potențiali clienți renunță la finalizarea procesului de cumpărare datorită vitezei reduse de încărcare a site-ului web, a erorilor apărute sau a nefuncționării corespunzătoare a anumitor facilități existente.

Prin urmare, poți apela, cu încredere, la ajutorul meu atunci când ai nevoie de servicii de mentenanță. Ma voi ocupa de realizarea actualizărilor lunare aferente temei și modulelor cu WordPress alese, de asigurarea funcționalității site ului web și dacă este nevoie de instalarea și optimizarea unor tool-uri noi.

Iar pentru că imi doresc ca totul să fie transparent, la finalul fiecărei luni vei primi un raport de activitate în care vei regăsi toate activitățile desfășurate în acest sens.

Ofer servicii de gestionare a site-urilor web pentru proprietarii de afaceri mici si medii. Serviciile mele includ, dar nu se limitează la:

► Modificări de produs

► Adăugare fotografii, logo-uri, grafice și diagrame

► Actualizare a calendarului site-ului, evenimente noi, anunțuri și articole

► Adăugare și eliminare pagini

► Actualizare și editare informații de contact

► Actualizări ale produselor

► Creare și încărcare PDF

► Actualizare modificări de personal

realizare site de prezentare
seo

► Suport tehnic pentru hosting web

► Configurarea și gestionarea conturilor de e-mail

► Creare nume noi de domenii și subdomenii

► Statistici de site și raportare

► Actualizări CMS

► Actualizări de pluginuri

► Modificări ale temelor

► Mentenanta generala

De ce este important managementul site-ului web?

Dacă sunteți o persoana care crede că știe tot ce trebuie să știe despre gestionarea unui site web și că o poate face pe cont propriu, poate doriți să vă luați un minut și să vă ganditi de doua ori.

Nu contează cât de bine te pricepi la operarea calculatorului sau cât de mult știi despre tehnologie, atâta timp cât vrei ca site-ul tău web să aibe succes, trebuie să apelezi la ajutorul unei persoane capabile de gestionarea site-urilor web. Iata câteva motive pentru care sa apelati la astfel de servicii:

► Mai mult timp pentru a-ți dezvolta afacerea

Încorporând ajutorul unei persoane pentru gestionarea site-ului web, puteți câștiga libertatea și timpul de a vă concentra asupra aspectelor de bază ale afacerii dvs. Imaginați-vă că începeți un site web care are nevoie de actualizări în mod regulat, acum chiar credeți că vă puteți face suficient timp pentru a scrie bloguri despre nișa dvs. relevantă și pentru a vă dezvolta afacerea? Nu! Dar, cu ajutorul unei persoane de incredere, va puteți face cu ușurință suficient timp pentru a vă concentra asupra aspectelor de bază ale afacerii dvs. sau pentru a petrece ceva timp cu familia și prietenii.

► Beneficii SEO

Încorporând ajutorul cuiva sa gestioneze site-ul web, nu numai că obțineți actualizări regulate, dar și acces la cunoștințe imense despre SEO, bineinteles daca optati si pentru astfel de servicii. Un profesionist știe ce si cand trebuie sa ajusteze site-ul dv. Încorporând ajutorul unui profesionist, vă puteți poziționa cu ușurință mult mai sus pe motoarele de cautare decât ați face singur.

► Un server sigur și rapid

Majoritatea persoanelor care se ocupa de gestionarea site-urilor web oferă clienților lor propria găzduire dedicată, care este cu mult superioară celor pe care le găsiți în mod normal pe internet. Angajând o astfel de persoana, veți avea nu numai un site web rapid, ci și asistență pentru care vă ajută de fapt atunci când contează. Apelati deci la servicii profesionale de gestionare si mentenanta a site-ului web.

► Un plan de marketing solid

Principala sarcină a unei firme de gestionare a site-urilor web este să vă gestioneze site-ul, ceea ce include elaborarea unui plan de marketing unic și solid, care vă va ajuta să obțineți un salt în fața concurenților. Orice persoana competenta pe acest plan si care ofera serviciul de marketing online, nu doar realizează actualizări la întâmplare, ci urmează o strategie prestabilită pe deplin pe care o implementează în cel mai eficient mod pentru afacerea ta.

► Un site web receptiv și eficient

Site-ul dvs. trebuie să ruleze pe o multitudine de dispozitive, platforme și browsere. Când ați verificat ultima dată cum arată și funcționează site-ul dvs. pe Firefox, un dispozitiv Android sau orice alt browser sau dispozitiv? A avea un site web care se adresează unei game largi de dispozitive și browsere este esențial dacă doriți ca site-ul dvs. să reușească cu adevărat. Una dintre sarcinile echipei dvs. de management al site-ului este aceea de a se asigura site-ul dvs. este receptiv și funcționează pe fiecare platformă, sistem de operare, software și dispozitiv. In cele ce urmeaza va prezint cateva optiuni de pret pentru gestionarea de site web oferita de mine. Contactați-ma pentru mai multe informații.

PACHET IDEAL PENTRU MENTENANTA SI ADMINISTRAREA SITE-URILOR MICI

Pachet de baza

100 lei / LUNA

PACHET IDEAL PENTRU SITE-URI DE PREZENTARE MAI VECHI DE 1 AN SI MAGAZINE ONLINE LA INCEPUT DE DRUM

Pachet avansat

300 lei / luna

PACHET IDEAL PENTRU MAGAZINE ONLINE SI SITE-URI DE PREZENTARE MAI COMPLEXE

Pachet pro

500 lei / luna

Raspund rapid pe WhatsApp

Ofer servicii de Web Design personalizate pentru orice tip de afacere.

e-mail wdp@webdesignprofesional.com

Servicii profesionale de Web Design si Optimizare SEO WordPress. Calitate si profesionalism la preturi accesibile. Suna acum pentru o consultanta gratuita.

Ma puteti contacta:

10% reducere

Beneficiile lunii Octombrie! Oferta Web Design!