Sari la conținut

Mentenanta WordPress

Conform statisticilor, un număr mare de potențiali clienți renunță la finalizarea procesului de cumpărare datorită vitezei reduse de încărcare a site-ului web, a erorilor apărute sau a nefuncționării corespunzătoare a anumitor facilități existente.

Prin urmare, poți apela, cu încredere, la ajutorul echipei noastre atunci când ai nevoie de servicii de mentenanță. Ne vom ocupa de realizarea actualizărilor lunare aferente temei și modulelor cu WordPress alese, de asigurarea funcționalității site ului web și dacă este nevoie de instalarea și optimizarea unor tool-uri noi.

Prin urmare, poți apela, cu încredere, la ajutorul echipei noastre atunci când ai nevoie de servicii de mentenanță. Ne vom ocupa de realizarea actualizărilor lunare aferente temei și modulelor cu WordPress alese, de asigurarea funcționalității site ului web și dacă este nevoie de instalarea și optimizarea unor tool-uri noi.

Iar pentru că ne dorim ca totul să fie transparent, la finalul fiecărei luni vei primi un raport de activitate în care vei regăsi toate activitățile desfășurate în acest sens.

Oferim servicii de gestionare a site-urilor web pentru proprietarii de afaceri mici din zona Bucuresti. Serviciile noastre includ, dar nu se limitează la:

 • Modificări de produs
 • Adăugare fotografii, logo-uri, grafice și diagrame
 • Actualizare a calendarului site-ului, evenimente noi, anunțuri și articole
 • Adăugare și eliminare pagini
 • Actualizare și editare informații de contact
 • Coș de cumpărături și actualizări ale produselor
 • Creare și încărcare PDF
 • Actualizare modificări de personal
 • Suport tehnic pentru hosting web
 • Configurarea și gestionarea conturilor de e-mail
 • Creare nume noi de domenii și subdomenii
 • Statistici de site și raportare
 • Actualizări CMS
 • Actualizări de pluginuri
 • Modificări ale temelor
 • Mentenanta generala

De ce este important managementul site-ului web?

Dacă sunteți cineva care crede că știe tot ce trebuie să știe despre gestionarea unui site web și că o poate face pe cont propriu, poate doriți să vă luați un minut și să vă gândiți din nou.

Nu contează cât de bun de programator ești sau cât de mult știi despre tehnologie, atâta timp cât vrei ca site-ul tău web să fie un succes, trebuie să încorporezi ajutorul unei companii de gestionare a site-urilor web. Următoarele sunt câteva motive pentru care ați putea dori să includeți ajutorul unei companii de gestionare a site-urilor web.

Mai mult timp pentru a-ți dezvolta afacerea

Încorporând ajutorul unei companii de gestionare a site-urilor web, puteți câștiga libertatea și timpul de a vă concentra asupra aspectelor de bază ale afacerii dvs. Imaginați-vă că începeți un site web care are nevoie de actualizări în mod regulat, acum chiar credeți că vă puteți face suficient timp pentru a scrie bloguri despre nișa dvs. relevantă și pentru a vă dezvolta afacerea? Nu! Dar, cu ajutorul unei companii de gestionare a site-urilor web, puteți face cu ușurință suficient timp pentru a vă concentra asupra aspectelor de bază ale afacerii dvs. sau a petrece ceva timp cu familia și prietenii.

Beneficii SEO

Încorporând ajutorul cuiva sa gestioneze site-ul web, nu numai că obțineți actualizări regulate, dar și acces la cunoștințe imense despre SEO prin intermediul companiei de gestionare a site-urilor web. Companiile de gestionare a site-urilor web au profesioniști care știu ce iubesc motoarele de căutare și ce să evite. Încorporând ajutorul unei companii de gestionare a site-urilor web, vă puteți poziționa cu ușurință mult mai sus decât ați face fără ele.

Un server sigur și rapid

Majoritatea agențiilor de gestionare a site-urilor web oferă clienților lor propria găzduire dedicată, care este cu mult superioară celor pe care le găsiți în mod normal pe internet. Angajând o companie de management, veți avea nu numai un site web rapid, ci și asistență pentru clienți care vă ajută de fapt atunci când contează. Înscrieți-vă la o companie de management astăzi și veți scăpa de serviciile de găzduire lente și costisitoare o dată pentru totdeauna.

Un plan de marketing solid

Principala sarcină a unei companii de gestionare a site-urilor web este să vă gestioneze site-ul, ceea ce include elaborarea unui plan de marketing unic și solid, care vă va ajuta să obțineți un salt în fața concurenților. Orice companie profesionistă de gestionare a site-urilor web are ani de zile în serviciul de marketing online, nu doar realizează actualizări la întâmplare, ci urmează o strategie prestabilită pe deplin pe care o implementează în cel mai eficient mod pentru afacerea ta.

Un site web receptiv și eficient

Site-ul dvs. trebuie să ruleze pe o multitudine de dispozitive, platforme și browsere. Când ați verificat ultima dată cum arată și funcționează site-ul dvs. pe Firefox, un dispozitiv Android sau orice alt browser sau dispozitiv? A avea un site web care se adresează unei game largi de dispozitive și browsere este esențial dacă doriți ca site-ul dvs. să reușească cu adevărat. O companie de gestionare a site-urilor web poate face exact asta. Una dintre sarcinile echipei dvs. de management al site-ului dvs. este să vă asigurați că site-ul dvs. este receptiv și funcționează pe fiecare platformă, sistem de operare, software și dispozitiv. Contactați-ne pentru mai multe informații.

solutionarea alternativa a litigiilor
solutionarea online a litigiilor