Sari la conținut
SITE-UL TAU E PREGATIT PENTRU SUCCES

Mentenanta site web WordPress

Nu contează cât de bine te pricepi la operarea calculatorului sau cât de mult știi despre tehnologie, atâta timp cât vrei ca site-ul tău web să aibe succes, trebuie să apelezi la ajutorul unei persoane capabile de gestionarea site-urilor web.

HAI SA COLABORAM
mentenanta site web

Mentenanta site web

Conform statisticilor, un număr mare de potențiali clienți renunță la finalizarea procesului de cumpărare datorită vitezei reduse de încărcare a site-ului web, a erorilor apărute sau a nefuncționării corespunzătoare a anumitor facilități existente. Aceste probleme pot fi evitate prin achizitionarea unui pachet de mentenanta site web. Asigur mentenanta wordpress pentru site-uri web si ofer pachete pentru orice tip de website.

Prin urmare, poți apela, cu încredere, la ajutorul meu atunci când ai nevoie de servicii de mentenanță site web. Ma voi ocupa de realizarea actualizărilor lunare aferente temei și modulelor cu WordPress alese, de asigurarea funcționalității site ului web și dacă este nevoie de instalarea și optimizarea unor tool-uri noi.

Iar pentru că imi doresc ca totul să fie transparent, la finalul fiecărei luni vei primi un raport de activitate în care vei regăsi toate activitățile desfășurate în acest sens pentru serviciul de mentenanta WordPress.

De ce este important managementul site-ului web?

Dacă sunteți o persoana care crede că știe tot ce trebuie să știe despre gestionarea unui site web și că o poate face pe cont propriu, poate doriți să vă luați un minut și să vă ganditi de doua ori.

Nu contează cât de bine te pricepi la operarea calculatorului sau cât de mult știi despre tehnologie, atâta timp cât vrei ca site-ul tău web să aibe succes, trebuie să apelezi la ajutorul unei persoane capabile de gestionarea site-urilor web. Iata câteva motive pentru care sa apelati la astfel de servicii:

Care sunt beneficiile pe care le oferă mentenanta site-ului web?

Încorporând ajutorul unei persoane pentru gestionarea site-ului web, puteți câștiga libertatea și timpul de a vă concentra asupra aspectelor de bază ale afacerii dvs. Imaginați-vă că începeți un site web care are nevoie de actualizări în mod regulat, acum chiar credeți că vă puteți face suficient timp pentru a scrie bloguri despre nișa dvs. relevantă și pentru a vă dezvolta afacerea? Nu! Dar, cu ajutorul unei persoane de incredere, va puteți face cu ușurință suficient timp pentru a vă concentra asupra aspectelor de bază ale afacerii dvs. sau pentru a petrece ceva timp cu familia și prietenii.

Site-ul dvs. trebuie să ruleze pe o multitudine de dispozitive, platforme și browsere. Când ați verificat ultima dată cum arată și funcționează site-ul dvs. pe Firefox, un dispozitiv Android sau orice alt browser sau dispozitiv? A avea un site web care se adresează unei game largi de dispozitive și browsere este esențial dacă doriți ca site-ul dvs. să reușească cu adevărat. Una dintre sarcinile echipei dvs. de management al site-ului este aceea de a se asigura site-ul dvs. este receptiv și funcționează pe fiecare platformă, sistem de operare, software și dispozitiv. In cele ce urmeaza va prezint cateva optiuni de pret pentru gestionarea de site web oferita de mine. Contactați-ma pentru mai multe informații.

Raspund rapid pe WhatsApp

Ofer servicii de Web Design personalizate pentru orice tip de afacere.

e-mail wdp@webdesignprofesional.com

Servicii profesionale de Web Design si Optimizare SEO WordPress. Calitate si profesionalism la preturi accesibile. Suna acum pentru o consultanta gratuita.

Ma puteti contacta:

Cristian Stefan - WordPress Web Design & Optimizare SEO

Solicita
Oferta Personalizata