Sari la conținut

Mentenanta

Site-ul tau trebuie sa fie in siguranta si dupa ce este creat. Este important sa ai pe cineva care sa se ocupe si de acest aspect al afacerii tale.

Servicii de Mentenanta & Securitate

Update versiune WordPress

Verificam periodic si testam ultima versiune a platformei pentru functionarea in bune conditii a site-ului dumneavoastra.

Update tema si module

Este important din punct de vedere al securitatii site-ului ca sistemul sa ruleze ultimele versiuni ale temei si modulelor instalate dar si a versiunii PHP.

Back-Up de siguranta

In functie de dimensiunea si de specificul site-ului dumneavoastra facem back-up atat al bazei de date cat si a continutului cel putin o data pe saptamana.

Ai o intrebare?

Sunt întotdeauna aici și pregătit să îți ofer mai multe detalii despre serviciile mele.​

Mentenanta Start

20 EUR

Mentenanta Basic

30 EUR

Mentenanta Plus

50 EUR

Cum vă ajută serviciile de mentenanta?

Prin actualizarile periodice necesare functionarii in siguranta si cu cea mai buna performanta a site-ului dumneavoastra sunteti sigur ca toate informatiile de pe site nu sunt compromise. De asemenea aceste implementari asigura si siguranta datelor clientilor dumneavoastra. Nu toate serviciile de gazduire asigura si un back-up periodic. Pentru siguranta deplina a site-ului facem back-up folosind un soft specializat pe care il stocam pe mai multe dispozitive.

Servicii complementare

Nu rata ocazia sa iti pui afacerea in miscare

small_c_popup.png

Vrei sa iti duci afacerea spre succes?

Hai sa purtam o discutie