Sari la conținut

Optimizare SEO on page

Prețurile variază în funcție de dimensiunea site-ului dvs.  (Site-urile web HTML pur sunt mai complicate în comparație cu site-urile WordPress si de aceea ne limitam la acestea.)

Suntem flexibili în funcție de dimensiunea afacerii și de bugetul dvs. Este posibil ca site-ul dvs. să nu necesite toate serviciile enumerate mai jos, așa că contactați-ne pentru a vă putea cita în funcție de nevoile dumneavoastră specifice.

Servicii SEO standard

Vom completa următoarele numai pentru pagina dvs. de pornire:

 • Cercetare avansată a cuvintelor cheie
 • Analiza cuvintelor cheie
 • Optimizare WordPress
 • Remediați legăturile permanente
 • Optimizați etichetele de titlu
 • Optimizați etichetele meta
 • Optimizați etichetele H1, etichetele H2 și etichetele H3
 • Adăugați cuvinte cheie relevante pentru cumpărare pe pagina dvs. de pornire
 • Structurați-vă primele paragrafe corect
 • Ajustați densitatea cuvintelor cheie
 • Structurați-vă ultimele paragrafe corect
 • Optimizați-vă imaginile (etichete alt, etichete de titlu, subtitrări)
 • Instalați și configurați pluginuri SEO (WordPress)
 • Optimizați-vă categoriile pentru a vă îmbunătăți SEO pe pagină
 • Utilizați instrumente de analiză pentru a vă scana site-ul web și pentru a remedia erorile comune
 • Oferiți-vă sfaturi SEO în afara paginii
 • Îmbunătățiți-vă clasamentul cu fluxuri RSS
 • Vă arătați cum să plasați site-urile web de autorități pentru a se clasa pentru cuvinte cheie competitive

Servicii SEO pentru afaceri

Vom finaliza tot ce s-a menționat mai sus, dar pentru întregul site web. Prețul variază în funcție de câte pagini aveți pe site-ul dvs. Unii clienți au site-uri web de bază cu doar 5 pagini, iar alții au site-uri web complexe cu peste 70 de pagini.

Servicii profesionale SEO

Vom finaliza tot ceea ce s-a menționat mai sus pentru întregul site web. De asemenea, vom crea înregistrări de afaceri optimizate pentru compania dvs. cu Google Places. Aceasta va afișa numele companiei, adresa și numărul de telefon pe pagina #1 atunci când oamenii caută cuvintele dvs. cheie combinate cu orașul în care desfășurați afaceri.

De asemenea, vom crea un comunicat de presă optimizat pentru compania dvs. Comunicatul de presă va apărea pe pagina #1 peste noapte pentru cuvântul cheie vizat.

Companiile de comunicate de presă pe care le folosim vor aduce site-ul dvs. web sindicalizat către site-uri web de autoritate, cum ar fi Yahoo Financial, The Business Journal și alte instituții de știri de renume. Acest lucru va oferi rezultate imediate chiar și pentru cuvintele cheie super competitive.

Dacă aveți întrebări, trimiteți-ne un e-mail folosind formularul de contact sau sunați-ne pentru o consultație gratuită. Vom fi bucuroși să vă analizăm situația și să punem la punct un plan pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți vizibilitatea online.

Cât costă SEO și Internet Marketing?

1.000 EURO – 1.500 EURO / lună: Zona locală
2.500 EURO – 6000 EURO / lună: oraș mare sau județ
10.000 EURO + pe lună: Toata tara

Costul SEO și al marketingului digital depinde de concurența dvs. Dacă dețineți un salon de unghii local și piața dvs. țintă se află pe o rază de 3 mile, atunci marketingul pe internet va fi mai puțin costisitor. De ce? Pentru că concurezi doar cu alte 10-15 companii, iar jumătate dintre ele probabil nici măcar nu au site-uri web. Saloanele de unghii care au un site web folosesc de obicei un site web cu o pagină cu tăietor de cookie-uri creat de proprietar. Aceasta este o concurență scăzută.

Dacă sunteți avocat în Los Angeles și doriți să vă îmbunătățiți vizibilitatea pentru termenul de căutare „Personal Injury Attorney Los Angeles”, atunci marketingul pe internet va fi costisitor. De ce?

Există peste 3,9 milioane de oameni în orașul Los Angeles
Există peste 10,1 milioane de oameni în județul Los Angeles
Există zeci de mii de avocați în Los Angeles
Deoarece avocații câștigă mulți bani per client, ei sunt dispuși să cheltuiască mai mulți bani pentru a achiziționa noi clienți, ceea ce crește costurile.

De exemplu, dacă un avocat cu vătămare corporală decide să plătească pentru reclamele Google (Google Adwords) în Los Angeles, avocatul va fi taxat cu aproximativ 200 USD de fiecare dată când cineva face clic pe site-urile sale. Doar 20 de vizitatori vizați de site-uri web vor costa 4.000 USD dacă decideți să plătiți pentru anunțurile Google.

Nu contează dacă decideți să plătiți pentru Google Ads sau Optimizarea pentru motoarele de căutare, se aplică aceeași regulă: cu cât piața dvs. țintă este mai mare și mai competitivă, cu atât marketingul va fi mai scump.

Acum că înțelegeți rolul important pe care îl joacă concurența, vă putem oferi câteva estimări bazate pe experiența noastră

Deci, cât costă marketingul pe internet?

500 EURO / luna?
Nu. Acest tip de buget nu funcționează pentru marketingul pe internet. În aproape fiecare industrie, site-urile web de pe prima pagină a Google funcționează la un nivel mai înalt decât acesta. Este ca și cum ai încerca să prinzi un Ferrari care se află la o milă în fața ta și ai conduce o Toyota Prius. Nu le vei ajunge niciodată din urmă, darămite să le treci.

Deci ce ar trebui să faci?

Dacă aveți un buget de 500 USD sau mai puțin, ar trebui să plătiți pentru reclamele Google (anunțuri AdWords cu plată-pe-clic.) Google va plasa site-ul dvs. în partea de sus a rezultatelor căutării atunci când cineva caută produsele sau serviciile dvs. De fiecare dată când cineva face clic pe site-ul dvs., Google vă va debita contul. Costul mediu este de aproximativ 2,50 USD de fiecare dată când cineva face clic pe site-ul dvs., în funcție de industria dvs.

Dacă aveți un buget de 500 USD/lună, acesta poate fi împărțit în aproximativ 16 USD/zi. Așadar, vă veți putea permite aproximativ 6 – 7 vizitatori pe zi, dacă fiecare clic costă 2,50 USD. Probabil că nu veți face vânzări de la 7 vizitatori ai site-ului web, dar pe parcursul unei luni, vor fi 217 vizitatori ai site-ului web.

1.000 USD – 1.500 USD/lună
Dacă dețineți o mică afacere locală, de obicei o vitrină, care este limitată geografic (de exemplu, restaurant, salon de manichiură, garaj de reparații auto, bar/pub local, frizerie, spălătorie, curățătorie chimică, închiriere de căsuțe poștale), atunci puteți descurcă-te cu un buget în acest interval. Piața țintă pentru acest tip de afaceri este de obicei pe o rază de 3 – 5 mile, ceea ce înseamnă mai puțină concurență.

După cum am menționat mai devreme, multe companii locale nu au site-uri web. Dacă o afacere locală are un site web, acesta nu este de obicei optimizat pentru motoarele de căutare și nici proprietarul nu plătește pentru orice tip de servicii profesionale de marketing digital. Majoritatea companiilor locale mai trimit mailuri cu cupoane. Aceasta este o veste bună pentru tine, deoarece există o oportunitate uriașă de a prelua complet piața locală.

2.500 USD-6.000 USD/lună (ce plătește o afacere medie pentru marketing digital)
Dacă piața dvs. țintă este regională (adică, județul Los Angeles cu 10,17 milioane de oameni), vă uitați la un minim de 2.500 USD/lună și asta dacă vindeți un produs sau un serviciu de nișă fără prea multă concurență. Dar dacă ești chirurg plastician în Beverly Hills, va trebui să plătești mai mult pentru că concurența plătește mai mult. În funcție de industrie, unele companii au echipe interne de marketing care lucrează cu normă întreagă. Va trebui să țineți pasul cu acest tip de competiție dacă doriți să concurați.

10.000 USD+ pe lună
Acest tip de buget este pentru campanii naționale. De exemplu, dacă dețineți o firmă de contabilitate cu mai multe locații în Los Angeles, Seattle, Houston, Chicago, Philadelphia și New York City; atunci veți avea nevoie de un buget competitiv pentru fiecare locație. Nu poți spera să răspândești un buget de 2.500 USD/lună în șase state. Acesta este un buget lunar de 416 USD pentru fiecare locație și, așa cum am menționat mai devreme, acest tip de buget nu funcționează pentru SEO. Orice mai puțin de 500 USD/lună reprezintă o taxă de gestionare a site-ului web pentru a vă asigura că totul continuă să funcționeze, actualizarea imaginilor și actualizarea textului.

Ce se întâmplă dacă nu vă permiteți să angajați o companie de SEO/marketing pe internet?

Opțiunea #1: Puteți angaja un angajat intern pentru a învăța SEO (optimizarea pentru motoarele de căutare) și pentru a o face pentru dvs.

Pro: Dacă el/ea nu are experiență, îi puteți angaja cu normă întreagă pentru probabil 10 USD/oră.

Contra: veți ajunge în continuare să plătiți 1.600 USD – 2.000 USD/lună, dar banii vor ajunge unui angajat care nu știe ce face. Oricine este de fapt bun la SEO și marketing pe internet nu o va face pentru 10 USD/oră. De asemenea, SEO pe pagină poate fi realizat de o singură persoană, dar veți avea nevoie și de SEO off-page. SEO off-page nu poate fi finalizat cu succes de o singură persoană, necesită o echipă.

Opțiunile #2: Puteți face SEO singur.

Pro: Nu te costă nimic, ci timpul tău.

Contra: Timpul nu este liber. Cât valorează timpul tău pentru tine? Să presupunem că timpul tău valorează 10 USD/oră. Cunoșteam o domnișoară care lucra la SEO, blogging și marketing pe internet timp de cinci ore pe zi, pe lângă conducerea afacerii ei. 5 ore x 7 zile pe săptămână = 35 ore. 10 USD x 35 de ore pe săptămână = 350 USD pe săptămână (1.400 USD pe lună), și asta numai dacă și-a evaluat timpul la 10 USD/oră. Partea cea mai gravă este că nu știa ce face, așa că și-a pierdut timpul, ceea ce înseamnă că pierdea 1.400 de dolari pe lună.

Gânduri finale

Marketingul pe Internet și SEO este o profesie care necesită o pregătire tehnică în dezvoltarea și marketingul web. Nu poți stăpâni SEO în weekend, urmărind videoclipuri YouTube. Oricine este cu adevărat bun la SEO nu își va dezvălui secretul succesului pentru 1.000 USD, darămite gratuit pe YouTube. Acum 15 ani, puteai folosi tot felul de trucuri, scheme și comenzi rapide pentru a ajunge pe prima pagină a Google, dar asta nu mai funcționează.

Concurența nu mai este adolescenții care spam pe Google pentru a câștiga bani online. În 2019, site-urile de pe prima pagină Google sunt consolidate de echipe interne de marketing, agenții de marketing sau dezvoltatori web cunoscători în tehnologie, care fac acest lucru ca un loc de muncă cu normă întreagă.

Nu este imposibil să aduci site-ul tău pe prima pagină a Google pentru cuvinte cheie profitabile. De asemenea, Google nu este singura ta cale către succes. Există și alte lucruri pe care le puteți face în domeniul marketingului pe internet care vă vor crește prezența pe web, brandingul și, cel mai important, profiturile.

Nu vă descurajați de alți oameni care spun „SEO nu funcționează” sau „Am plătit toți acești bani timp de 3 luni și nu s-a întâmplat nimic”. Vă pot spune din experiență că majoritatea oamenilor angajează companii SEO care nu se clasează pe Google. O companie de SEO de renume se clasează pe pagina #1 a Google (dovada că poate face ceea ce pretind) și nu vând pachete sau planuri SEO unice. Serviciile SEO trebuie personalizate în funcție de industrie, locație, concurență și buget.

Dacă aveți un buget rezervat pentru SEO, contactați-ne și ne vom da seama cât trebuie să cheltuiți pentru a rămâne competitiv. Dacă ești în concordanță cu bugetul tău timp de 12 luni, vom depăși majoritatea concurenților tăi și nu vor ajunge niciodată din urmă.