Sari la conținut

Optimizare viteza
WordPress

OPTIMIZARE VITEZA WORDPRESS

  • Îmbunătățim capacitatea existenta de stocare în cache a site-urilor web
  • Încărcarea asincronă a JavaScript-urilor
  • Activarea tehnologiei SPDY pentru o latență minimă
  • Optimizarea dimensiunilor imaginii
  • Optimizarea tabelelor bazei de date
  • Încărcarea fișierelor statice (CSS, JS, imagini, scripturi etc.)
  • Indexarea bazei de date

 

Dacă aveți nevoie ca site-ul dvs. să fie vizitat de hoarde de oameni, este extrem de important să efectuați corect SEO pe site-ul dvs.; dar este mai ușor de spus decât de făcut. Majoritatea site-urilor au design extrem de atractive și frumoase, dar le lipsește viteza și au timpi lungi de încărcare.

Când vine vorba de SEO, cele mai importante lucruri sunt conținutul și backlink-urile, dar aspectele tehnice ale SEO nu pot și nu trebuie ignorate. Motoarele de căutare clasifică site-ul dvs. pe baza unei multitudini de puncte, iar viteza site-ului este un factor important. Pentru a afla de ce aveți nevoie de un site web rapid și receptiv pentru a vă plasa mai sus pe motoarele de căutare și pentru a obține mai mulți clienți, citiți mai departe!

De ce este atât de important să ai un site rapid și receptiv? Ei bine, răspunsul este extrem de simplu! Viteza site-ului nu este doar responsabilă pentru achiziția clienților, ci joacă și un rol major în determinarea gradului de clasare a unui site pe motoarele de căutare. În plus, se știe că nimeni nu așteaptă mai mult de 3 secunde ca un site să se încarce; de ce ar face-o?

Majoritatea site-urilor durează doar o secundă sau două, la maxim, pentru a se încărca corect și, deoarece site-urile care durează prea mult să se încarce sunt extrem de enervante, oamenii tind să le ignore în întregime și să caute site-uri similare care sunt mai rapide. Google este exact la fel.

Dacă un site durează prea mult să se încarce, Google îl va plasa sub alte site-uri care sunt similare, dar se încarcă mai repede. Google este responsabil pentru găsirea celor mai bune site-uri care se potrivesc cel mai bine cu descrierea căutării noastre; așa că plasarea site-urilor care întârzie și durează prea mult să se încarce nu este cu siguranță o practică pe care o urmează Google.

Un site lent dăunează extrem de șansele tale de a avea site-ul tău plasat pe primele două pagini ale Google. Chiar dacă aveți o strategie SEO uimitoare, un site web lent vă poate trage cu adevărat site-ul în jos în clasament. Din păcate, clasarea site-ului nu este singura problemă pe care o provoacă un site lent. Chiar dacă cineva ar rămâne pe site-ul dvs. suficient de mult pentru a se încărca, sunt șanse să nu facă niciodată afaceri cu dvs.! Acest lucru se va datora în principal experienței slabe pe care o au cu site-ul dvs.

Deși fiecare aspect al SEO variază ca importanță, asta nu schimbă faptul că acestea sunt importante. Dacă nu reușiți să utilizați în mod corespunzător capacitățile SEO, cu siguranță concurenții vă vor lăsa în urmă. Așadar, cum te împiedici să trăiești o astfel de situație? Există o mulțime de practici pe care le puteți încorpora, cum ar fi un site cu încărcare mai rapidă, ca cineva să elimine codul excesiv de pe site-ul dvs. sau pur și simplu găsirea unui server mai rapid pe care să vă găzduiască site-ul. Deși acestea ar putea costa bani în plus, pe termen lung va merita. Contactați-ne pentru mai multe informații.

Raspund rapid pe WhatsApp

Ofer servicii de Web Design personalizate pentru orice tip de afacere.

e-mail wdp@webdesignprofesional.com

Servicii profesionale de Web Design si Optimizare SEO WordPress. Calitate si profesionalism la preturi accesibile. Suna acum pentru o consultanta gratuita.

Ma puteti contacta:

10% reducere

Beneficiile lunii Octombrie! Oferta Web Design!