Sari la conținut

SEO pentru telefoane mobile și tablete

Site-ul dvs. este optimizat pentru telefoane mobile? Acest lucru este foarte important deoarece majoritatea oamenilor folosesc dispozitive mobile pentru a căuta online. Câțiva oameni ca mine îmi folosesc întotdeauna laptopul pentru că cred că este mai rapid, dar majoritatea preferă să-și folosească telefoanele pentru a căuta informații online și acest lucru trebuie luat în considerare. Site-ul dvs. web arată complet diferit pe telefon în comparație cu laptopul; așa că trebuie să vă asigurați că site-ul dvs. web arată corect pe telefoane și tablete deopotrivă. Când spun că site-ul tău trebuie optimizat pentru telefoane mobile, nu mă refer doar la SEO. Site-ul dvs. web mobil trebuie să fie ușor de navigat de pe telefon, iar conținutul dvs. cel mai important ar trebui să fie pe prima pagină.

Când cineva vă vede site-ul de pe telefonul său, toate îndemnurile dvs. ar trebui să fie în fața clientului, fără ca acesta să navigheze la o altă pagină. Poate fi confuz să navighezi prin meniurile de pe un site web mobil (chiar dacă este optimizat corect), așa că trebuie să te asiguri că cel mai important conținut se află chiar în fața clienților de îndată ce ajung pe site-ul tău. Aproape toată lumea are telefoane inteligente, dar nu prea știu cum să le folosească. Să fim sinceri, majoritatea oamenilor își verifică doar conturile de Facebook si aplicațiile de întâlniri. Își vor face timp să învețe cum să navigheze pe acele site-uri web pe telefonul lor, dar nu vor investi mai mult de 3 secunde încercând să-și dea seama cum să navigheze pe site-ul companiei tale, deoarece în mare parte nu le pasă.

SEO pentru telefoane mobile

Dacă doriți ca un potențial client să vă sune, atunci numărul dvs. ar trebui să fie primul lucru pe care îl văd când ajunge pe site-ul dvs. Clientul potențial ar trebui să vă vadă numărul fără să deruleze măcar pe site-ul dvs. web; ceea ce înseamnă că ar trebui să fie deasupra pliului (jumătatea superioară a site-ului dvs.). Dacă doriți ca clienții să completeze „formularul de cotație” pentru a solicita mai multe informații, atunci formularul dvs. de cotație ar trebui să fie chiar pe pagina de pornire, deasupra pliului. Unii oameni sunt prea leneși să deruleze chiar în jos site-ul dvs. web; cam asa sunt oamenii.

Mulți oameni sunt foarte nerăbdători și își doresc totul ACUM fără a face nicio muncă suplimentară. Trebuie să faceți site-ul dvs. o dovadă falsă pentru leneși, altfel veți pierde acei clienți în fața concurenței. Pe lângă plasarea conținutului pe site-ul dvs. web, trebuie să vă asigurați că site-ul dvs. se potrivește corect și pe tablete. Mulți oameni le place să caute pe web de pe iPad-urile și alte tablete, iar site-ul dvs. web va arăta diferit pe tablete în comparație cu telefoanele mobile. Site-urile web care se potrivesc corect pe laptopuri, telefoane mobile și tablete sunt numite „responsive”. O temă receptivă este o temă care va răspunde la orice tip de browser web pe care îl folosește clientul. Dacă achiziționați un șablon de site, asigurați-vă că este receptiv înainte de a-l cumpăra.

Sfaturi de optimizare pentru dispozitive mobile

Asigurați-vă că numărul dvs.  sau informațiile de contact sunt suficient de mari pentru ca clientul să le vadă. Când clienții dau clic pe numărul dvs. de telefon, puteți chiar să setați o funcție care va apela automat numărul dvs. Dacă doriți ca un potențial client să solicite o ofertă, completați un formular sau orice acțiune doriți să efectueze; ar trebui să poată efectua această acțiune fără să navigheze la altă pagină. Dacă aveți un formular personalizat pe pagina dvs. de pornire, trebuie să vă asigurați că acest formular arată și funcționează corect pe dispozitivele mobile sau veți pierde mulți clienți. Unii oameni vă vor vizita site-ul o dată pe telefon și nu se vor uita niciodată la site-ul dvs. pe un computer desktop. Este posibil ca site-ul dvs. să fie deja receptiv pentru telefoanele mobile, dar trebuie să vă asigurați că site-ul dvs. are toate îndemnurile chiar în fața clientului.

Este site-ul dvs. optimizat pentru dispozitive mobile și SEO?

Voi da două exemple de site-uri web care sunt perfecte pentru oamenii care navighează pe internet pe telefonul lor. Unul dintre clienții nostrii mai vechi, BFC Highest Consulting are formularul de cotație optimizat pentru dispozitive mobile. BFC Highest Consulting are și adresa de email în partea de sus a site-ului. Dacă ar fi să faceți clic pe aceasta, puteti trimite email de pe aplicatia dorita direct la BFC Highest Consulting.

Dacă începeți să completați formularul de pe pagina lor, acesta este receptiv și se potrivește ecranului, ceea ce face foarte ușor pentru o persoană să efectueze cele mai importante acțiuni dorite de BFC Highest Consulting. Dacă o persoană își dorea cu adevărat să răsfoiască întregul site web, își poate folosi computerul desktop; dar cel mai probabil ei caută doar informații directe și asta este ceea ce doriți să oferiți potențialilor clienți prin intermediul telefoanelor mobile.

Dacă accesați site-ul nostru, puteți vedea că este, de asemenea, receptiv și că numărul de telefon este ușor de văzut pentru oameni. Clienții potențiali pot face clic și pe butonul de pe header care include numărul nostru de telefon. Prin urmare, trebuie să vă uitați la site-ul dvs. pe dispozitive mobile pentru a vă asigura că toate îndemnurile dvs. sunt disponibile. SEO nu înseamnă DOAR să ajungi pe prima pagină a Google. Ce rost are să fii numărul 1 pe Google dacă oamenii nu știu ce să facă când ajung pe site-ul tău?

La sfârșitul zilei, totul este despre vânzări și creșterea bazei de clienți. Modul în care vă creșteți baza de clienți este de a ajunge la mase și, din păcate, masele au telefoanele mobile lipite de mâini. Trebuie să vă asigurați că site-ul dvs. este optimizat pentru telefoane mobile chiar mai mult decât pentru desktop. Veți primi, de asemenea, un impuls SEO în motoarele de căutare dacă site-ul dvs. este optimizat pentru telefoane mobile și tablete. Pentru mai multe informații sau dacă aveți nevoie de ajutor cu un site mobil personalizat, ne puteți da un telefon sau ne puteți trimite un e-mail și vă pot oferi o cotație în funcție de situația dvs. De asemenea, vă pot spune cum să vă îmbunătățiți site-ul dacă acesta este deja receptiv pentru a crește numărul de conversii. Pentru informatii, contactati-ne.