Sari la conținut

Optimizarea ratei de conversie în Bucuresti

Optimizarea ratei de conversie în Bucuresti

Facebook
Twitter
LinkedIn

Optimizarea ratei de conversie în Bucuresti

Când vine vorba de îmbunătățirea ratei de conversie (CRO) a site-ului dvs. web, totul este să convingeți mai mulți oameni să facă acțiunea dorită (cum ar fi cumpărarea unui produs sau lăsarea datelor de contact).

După izbucnirea bulei dot-com, companiile tehnologice au devenit mai conștiente de cheltuielile lor și și-au mărit investițiile în analiza site-urilor web, atunci când s-a format optimizarea ratei de conversie online (cunoscută și ca optimizare a site-ului web).

Cu ușurința cu care au putut fi construite noi site-uri web în urma exploziei, au fost construite un număr mare de pagini cu experiențe slabe de utilizator. Creșterea competitivității pe web, precum și cunoștințele privind utilizarea site-ului, au determinat agenții de marketing pe internet să genereze elemente măsurabile pentru tehnicile lor și să îmbunătățească experiența utilizatorului site-ului lor în primii ani ai acestui secol.

În 2004, noile instrumente au făcut posibil ca agenții de marketing pe internet să experimenteze cu designul site-ului web și variațiile de conținut pentru a descoperi care machete, text de copiere, oferte și grafice au cele mai bune rezultate. Pe măsură ce testarea a devenit mai disponibilă, la fel și beneficiile sale. Utilizarea sporită a acestei tehnici a început în 2007, odată cu lansarea Google Website Optimizer, un supliment gratuit. Multe inițiative de marketing digital se concentrează astăzi pe optimizare și conversie. De exemplu, un sondaj din 2017 al agenților de marketing online a constatat că CRO a fost „esențial pentru abordarea lor generală de marketing digital” pentru 50% dintre respondenți.

Marketingul cu răspuns direct este o strategie de marketing care pune accent pe urmărire, testare și dezvoltare continuă. Optimizarea ratei de conversie împărtășește multe dintre aceste caracteristici. Pentru a promova marketingul direct, în 1917 s-au înființat asociații din industrie precum Direct Marketing Association, care ulterior au fost redenumite Data & Marketing Association. Acesta din urmă a fost achiziționat de Asociația Națională a Advertiserilor la 31 mai 2018, când s-a anunțat că a achiziționat Asociația de Marketing Direct.

Testarea divizată A/B, urmărirea răspunsurilor și testarea audienței sunt toate metodele utilizate de agenții de marketing cu răspuns direct pentru a îmbunătăți eficiența campaniilor lor de e-mail, radio și tipărite.

Metodologie

Prin utilizarea testării divizate și a altor tehnici, scopul optimizării ratei de conversie este de a îmbunătăți numărul de vizitatori ai site-ului web care întreprind un fel de acțiune (cum ar fi completarea unui formular web, efectuarea unei achiziții sau înregistrarea unui cont). Companiile pot genera mai multe clienți potențiali și venituri în acest fel fără a cheltui mai mulți bani pe traficul pe site-ul web, sporind rentabilitatea investiției în marketing și profitabilitatea generală. Semnificația statistică a rezultatelor unui test poate fi folosită pentru a demonstra că rezultatele nu sunt doar rezultatul întâmplării.

În prezent, există două școli principale de gândire când vine vorba de optimizarea conversiilor: testarea A/B și testarea A/N. Există o școală care se concentrează mai mult pe testare pentru a găsi cea mai bună strategie de îmbunătățire a ratelor de conversie a site-ului web, a campaniei sau a paginii de destinație. Cealaltă școală este mai preocupată de pasul de testare preliminară a procesului de optimizare. În al doilea rând, compania de optimizare va petrece mult timp pentru a cunoaște publicul și apoi va produce un mesaj care să rezoneze cu ei. O rată de conversie mai mare poate proveni doar din utilizarea procedurilor de testare. Contactați-ne pentru mai multe informații.Mai multe articole

ERORI DE MARKETING PE REȚELELE SOCIALE PE CARE LE COMITI

Descoperiți cele mai comune greșeli de marketing în rețelele sociale și cum să le evitați. Concentrarea doar pe vânzări și uitarea că nu toate rețelele sociale sunt la fel sunt doar câteva dintre ele.

SUNT EFICIENTE UNELTELE SEO?

Pierzi timpul cu instrumente SEO care nu funcționează? Investește în serviciile unei agenții SEO de încredere pentru o strategie SEO adecvată și rezultate pe termen lung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspund rapid pe WhatsApp

Ofer servicii de Web Design personalizate pentru orice tip de afacere.

e-mail wdp@webdesignprofesional.com

Servicii profesionale de Web Design si Optimizare SEO WordPress. Calitate si profesionalism la preturi accesibile. Suna acum pentru o consultanta gratuita.

Ma puteti contacta:

Cristian Stefan - WordPress Web Design & Optimizare SEO

Solicita
Oferta Personalizata