Sari la conținut

Serviciu de optimizare a securitatii siteului web

  • Monitorizarea autentificărilor
  • Verificarea versiunii PHP
  • Verificarea cheilor de securitate
  • Verificarea certificatul SSL pe site-ul dvs. și/sau configurarea certificatul SSL
  • Restricție de acces la pluginuri și editor de teme
  • Scanarea site-ului web
  • Eliminarea programelor malware
  • Îndepărtarea virusului
  • Restaurarea unui backup in cazul in care site-ul este piratat

 

Când gestionați o afacere online pe un computer, securitatea site-ului este fundamentală pentru a vă asigura că datele dvs. nu ajung în mâinile unor programatori periculoși sau poate sunt eradicate de un virus. Dacă se întâmplă să oferiți articole spre vânzare prin intermediul site-ului dvs. web, clienții dvs. trebuie să simtă că site-ul dvs. este în siguranță dacă trebuie să furnizeze informații despre cardul lor de credit și informații personale pentru a finaliza achiziția. Dacă site-ul dvs. pare neprofesional sau nesigur, acesta va afecta în mod direct numărul de persoane care achiziționează produse sau articole de pe site-ul dvs., ceea ce va împiedica afacerea dvs. Dacă clienții tăi nu se simt protejați și în siguranță, nu vor folosi site-ul tău.

Cel mai mare aspect al securității site-ului web este că vă oferă dvs. și potențialilor dvs. clienți un sentiment de securitate, făcându-vă mai confortabil să desfășurați afaceri pe site-ul dvs. Ați introduce informațiile cardului dvs. bancar și locația pe un site web care nu este sigur? Cu siguranță nu și nici clienții tăi potențiali nu o vor face. Încrederea și securitatea sunt cu adevărat cele mai importante două aspecte ale afacerii dvs. și trebuie să le transmiteți clienților dvs. dacă doriți să faceți cu adevărat afacerea dvs. online să înflorească.

În timp ce căutați sfaturi despre cea mai eficientă metodă de a adăuga securitate paginii dvs. web, luați în considerare achiziționarea unui program de monitorizare a securității și siguranței. Astfel de programe vă oferă următoarele beneficii:

Raportări continue ale site-urilor nesigure
Ajută la eliminarea fișierelor distructive
Eliminarea oricarui malware sau elemente periculoase de pe pagina dvs. web

Pe lângă apărarea împotriva programelor malware, un program de securitate a site-ului vă va păstra computerul și datele în siguranță. În timp ce păstrează informațiile de pe site-ul dvs. în siguranță, puteți oferi, de asemenea, asigurări clienților dvs. în cazul în care vă oferă informații sigure, cum ar fi locația lor, numărul cardului de credit sau parolele.

Menținerea site-ului dvs. cât mai protejat posibil oferă un mare avantaj organizației dvs. De exemplu, dacă motoarele de căutare precum Google decid că pagina dvs. web nu este în niciun caz sigură, vă puteți pierde poziționarea pe motoarele de căutare. Pierderea poziției dvs. pe web înseamnă că clienții dvs. nu vor avea capacitatea de a vă găsi online. Nu numai că vă veți pierde afacerea actuală, dar acest lucru vă va împiedica și să vă extindeți afacerea.

Securitatea site-ului este o investiție necesară dacă doriți să oferiți liniște sufletească clienților dumneavoastră și dumneavoastră. Dacă sunteți îngrijorat de cheltuielile legate de securitatea site-ului, amintiți-vă că nu va costa mult în comparație cu cât de multă afacere veți pierde dacă site-ul dvs. se blochează. Contactați-ne pentru mai multe informații.

Raspund rapid pe WhatsApp

Ofer servicii de Web Design personalizate pentru orice tip de afacere.

e-mail wdp@webdesignprofesional.com

Servicii profesionale de Web Design si Optimizare SEO WordPress. Calitate si profesionalism la preturi accesibile. Suna acum pentru o consultanta gratuita.

Ma puteti contacta:

10% reducere

Beneficiile lunii Octombrie! Oferta Web Design!