Sari la conținut

Optimizarea vitezei de incarcare a siteului web

  • 3 min read

Servicii de optimizare a vitezei site-ului

  • Îmbunătățiți capacitățile de caching ale site-ului dvs. existent
  • Încărcarea asincronă a scripturilor JavaScript
  • Activarea tehnologiei SPDY pentru o latență minimă
  • Optimizarea dimensiunilor imaginilor
  • Configurarea unei rețele CDN (Content Delivery Network)
  • Optimizarea tabelelor bazei de date
  • Încărcarea fișierelor statice de pe CDN (CSS, JS, imagini, scripturi etc.)
  • Indexarea bazei de date

Dacă doriți ca site-ul dvs. să fie vizitat de mulțimi de oameni, este extrem de important să realizați optimizarea SEO corespunzătoare pentru site-ul dvs., dar acest lucru poate fi mai ușor de spus decât de făcut. Majoritatea site-urilor au design-uri extrem de atrăgătoare și frumoase, dar le lipsește viteza, iar timpul de încărcare este prea lung.

Când vine vorba de SEO, cele mai importante aspecte sunt conținutul și backlink-urile, dar aspectele tehnice ale SEO nu pot și nu trebuie ignorate. Motoarele de căutare clasifică site-ul dvs. bazându-se pe o multitudine de puncte, iar viteza site-ului este un factor important. Pentru a afla de ce aveți nevoie de un site rapid și receptiv pentru a vă plasa mai sus în motoarele de căutare și a atrage mai mulți clienți, citiți mai departe!

De ce este atât de important să ai un site rapid și receptiv? Ei bine, răspunsul este extrem de simplu! Viteza site-ului nu este responsabilă doar pentru atragerea clienților, ci joacă și un rol important în determinarea cât de sus se clasează un site în motoarele de căutare. În plus, este cunoscut faptul că nimeni nu așteaptă mai mult de 3 secunde pentru încărcarea unui site; de ce ar face-o?

Majoritatea site-urilor se încarcă corect într-o secundă sau două și, deoarece site-urile care durează prea mult timp să se încarce sunt extrem de enervante, oamenii tind să le ignore complet și să caute site-uri similare care se încarcă mai rapid. Google este exact la fel.

Dacă un site durează prea mult timp să se încarce, Google îl va plasa sub alte site-uri similare, dar care se încarcă mai repede. Google este responsabil pentru găsirea celor mai bune site-uri care se potrivesc cel mai bine descrierii noastre de căutare; deci, plasarea site-urilor care au întârzieri și se încarcă prea lent nu este cu siguranță o practică pe care o urmează Google.

Un site lent face un rău extrem șanselor dvs. de a avea site-ul plasat pe primele două pagini din Google. Chiar dacă aveți o strategie SEO uimitoare, un site lent poate să tragă în jos clasamentul site-ului dvs. Din păcate, clasarea site-ului nu este singurul problemă pe care o cauzează un site lent. Chiar dacă cineva ar rămâne suficient de mult timp pe site-ul dvs. pentru a se încărca, șansele sunt că nu ar face niciodată afaceri cu dvs.! Aceasta se va datora în principal experienței slabe pe care o au cu site-ul dvs.

Deși fiecare aspect al SEO variază în importanță, acest lucru nu schimbă faptul că toate aspectele sunt importante. Dacă nu reușiți să utilizați corespunzător capacitățile SEO, concurenții dvs. cu siguranță vă vor depăși. Deci, cum vă feriți de astfel de situații? Există multe practici pe care le puteți integra, cum ar fi având un site cu încărcare mai rapidă, având pe cineva care să înlăture codul excesiv de pe site-ul dvs. sau găsind pur și simplu un server mai rapid pentru a găzdui site-ul dvs. Chiar dacă acestea ar putea să vă coste bani în plus, pe termen lung va merita. Contactați-ne pentru mai multe informații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspund rapid pe WhatsApp!

Ofer servicii de Web Design personalizate pentru orice tip de afacere.

Servicii profesionale de Web Design si Optimizare SEO WordPress. Calitate si profesionalism la preturi accesibile. Suna acum pentru o consultanta gratuita.

MA PUTETI CONTACTA: