Sari la conținut

Pret mentenanta site web

SERVICII DE MENTENANTA PROFESIONALE

Ofer solutii performante si rezultate pe termen lung. Preturile mele sunt corecte si se incadreaza in cerintele pietii.

STEFAN @ WEB DESIGN PROFESIONAL

creare site

Bine ați venit pe site-ul meu! Sunt Cristian Stefan, din Bucuresti, specializat în servicii de mentenanță a site-urilor web pe platforma WordPress și sunt aici pentru a vă oferi asistență de încredere în menținerea și optimizarea site-ului dvs.

Mentenanța unui site web WordPress este esențială pentru a vă asigura că acesta funcționează în mod optim și în siguranță. Eu imi asum responsabilitatea de a menține site-ul dvs., astfel încât să vă puteți concentra pe partea dvs. de afaceri fără a vă face griji legate de aspecte tehnice.

Serviciile mele de mentenanță a site-urilor WordPress acoperă o gamă largă de aspecte, inclusiv:

I. Actualizările WordPress: Ma asigur că aveți întotdeauna ultima versiune de WordPress instalată pe site-ul dvs. Actualizările ulterioare includ adesea îmbunătățiri de securitate, funcționalități noi și rezolvarea bug-urilor.

II. Tema și plugin-urile: Realizez actualizări periodice ale temei și plugin-urilor instalate pe site-ul dvs. Acest lucru asigură că acestea sunt compatibile cu versiunea de WordPress utilizată și reduc riscul de vulnerabilități de securitate.

III. Monitorizare și rezolvarea problemelor: Verific constant funcționalitatea site-ului dvs. pentru a depista eventuale probleme. Dacă apar erori sau căderi de server, intervin prompt pentru a le remedia și a menține uptime-ul site-ului la nivel optim.

IV. Backup-uri regulate: Efectuez copii de rezervă a întregului site, inclusiv a conținutului, bazelor de date și setărilor. Acest lucru vă protejează în cazul unui incident nefericit sau al pierderii datelor.

V. Optimalizare performanță: Ma asigur că site-ul dvs. funcționează cu viteza maximă posibilă. Examinez și optimizez elementele specifice, cum ar fi dimensiunea imaginilor, scripturile și bazele de date, pentru a reduce timpul de încărcare și a oferi o experiență rapidă vizitatorilor.

VI. Securitate și protecție: Implementez măsuri suplimentare de securitate pentru a vă proteja site-ul de amenințări cibernetice. Acest lucru include firewall-uri, monitorizarea activității suspecte și protejarea site-ului împotriva atacurilor brute-force.

Pret mentenanta site web wordpress. Care sunt factorii care influenteaza pretul:

Pretul serviciilor mele de mentenanță variază în funcție de câtiva factori-cheie, cum ar fi:

Complexitatea site-ului: Dimensiunea și complexitatea site-ului vor influența timpul și resursele necesare pentru a efectua mentenanța. Un site cu mai multe pagini și funcționalități avansate va necesita mai multă atenție și, implicit, va avea un preț mai mare.

Frecvența actualizărilor: Dacă aveți nevoie de actualizări mai frecvente ale conținutului sau a funcționalităților temei și plugin-urilor, acest lucru poate crește prețul serviciului de mentenanță.

Cerințele personalizate: Dacă aveți cerințe speciale sau nevoi personalizate pentru site-ul dvs., acest lucru poate afecta prețul serviciului de mentenanță. Voi discuta cu dvs. și vom realiza o evaluare detaliată pentru a prezenta cel mai bun și transparent preț.

Suport și asistență suplimentară: În funcție de nivelul de suport și asistență pe care îl solicități, prețul serviciului de mentenanță poate varia. Pot oferi suport telefonic, pe WhatsApp sau prin e-mail, rezolvarea problemelor urgente și chiar consultanță pentru îmbunătățirea site-ului dvs.

Ma angajez să ofer servicii de mentenanță de calitate superioară, concentrându-ma pe siguranța, performanța și funcționalitatea site-ului dvs. pentru a vă ajuta afacerea să se dezvolte. Contactați-ma astăzi pentru a discuta despre cerințele dvs. și pentru a vă oferi o soluție personalizată de mentenanță site web pe platforma WordPress!

„Motto-ul meu: munca corecta – preturi corecte – clienti satisfacuti”

PRETURI MENTENANTA SITE WEB WORDPRESS

OFERTA PRET 2024

PACHET BASIC

130RON / LUNA
  • PRET ORIENTATIV

PACHET BUSINESS

500RON / LUNA
  • PRET ORIENTATIV

Experienta pe plan National si International

WordPress web design & Optimizare SEO
DE CE WDP BUCURESTI?

TE AJUT SA CRESTI IN FATA COMPETITORILOR TAI

100% EFICIENT

Nu este nimic mai simplu decat sa navighezi pe internet si sa cauti creare site cabinet de avocatura pentru a ajunge la afecerea ta.

LUCREZ "A LA CARTE"

Exista anumite reguli pe care trebuie sa le urmezi atunci cand realizezi un site web. Si noi urmam aceste reguli pentru a crea site-uri prietenoase cu utilizatorul, conform ultimelor tendinte UX / UI.

VEI FI VIZIBIL ONLINE 24H

Ai posibilitatea sa iti prezinti serviciile oricand, pe orice dispozitiv, oricui este prezent online, in orice colt al lumii.

Hai sa fim Parteneri

Solar Power
Wind
Water
Efficiency
+ 0 %
Less consumption
50 %

Raspund rapid pe WhatsApp!

Ofer servicii de Web Design personalizate pentru orice tip de afacere.

Servicii profesionale de Web Design si Optimizare SEO WordPress. Calitate si profesionalism la preturi accesibile. Suna acum pentru o consultanta gratuita.

MA PUTETI CONTACTA: