Sari la conținut

Pret optimizare SEO

SERVICII DE OPTIMIZARE SEO PROFESIONALE

Ofer solutii performante si rezultate pe termen lung. Preturile mele sunt corecte si se incadreaza in cerintele pietii.

STEFAN @ WEB DESIGN PROFESIONAL

pret optimizare seo

Optimizare SEO - Preț 2024. Cât Costă Să Fii În Top Pe Google

Te-ai întrebat vreodată de ce preturile pentru optimizare SEO variază atât de mult?

Răspunsul simplu este: Nu există un preț standard pentru serviciile SEO.

Atunci când vrei o ofertă de servicii SEO este ca atunci când te duci la un magazin și întrebi cât costă o pereche de jeansi. Depinde de model, de material, de brand.

Pentru a obține conținut relevant pentru site-ul tău web, poți lua în considerare mai multe opțiuni: angajarea unui copywriter profesionist, crearea de conținut în echipa ta internă, colaborarea cu experți din industrie pentru articole de invitat sau colaborarea cu agenții specializate în marketing de conținut.

Ce influențează prețul optimizării SEO profesionale:

Costurile pot varia în funcție de:

  • tipul site-ului tău: site de prezentare sau magazin online
  • complexitatea website-ului tău,
  • de cuvintele cheie după care vrei să ajungi să rankezi în primele poziții,
  • de cât de mare este concurența în nișa ta și
  • de experiența agenției cu care colaborezi.

Ai observat că unele agenții sau freelanceri oferă servicii de optimizare SEO ieftine, în timp ce altele par să ceară o avere?

Motivul e simplu. SEO nu e o marfă. Este un serviciu.

Și calitatea serviciului variază.

Unele agenții pot folosi tehnici învechite sau chiar dăunătoare. Altele, se concentrează pe strategii de lungă durată, care aduc rezultate reale și durabile în timp.

Cat de importantă este optimizarea SEO on-page:

Optimizarea SEO on-page este extrem de importantă pentru succesul site-ului tău în motoarele de căutare. Aceasta implică optimizarea elementelor interne ale paginii web pentru a fi mai ușor înțelese și indexate de către motoarele de căutare.

Printre practicile comune se numără: optimizarea titlurilor și a tag-urilor meta, utilizarea de cuvinte cheie relevante în conținut, crearea de URL-uri prietenoase cu motorul de căutare și optimizarea vitezei de încărcare a pagină.

Ce implică optimizarea on-page:

Optimizarea on-page implică o varietate de acțiuni menite să îmbunătățească vizibilitatea și clasamentul paginilor web în motoarele de căutare. Aceste acțiuni includ: optimizarea conținutului cu cuvinte cheie relevante, utilizarea de tag-uri de titlu și descriere meta, structurarea corectă a conținutului prin utilizarea de antete (H1, H2, etc.), îmbunătățirea vitezei de încărcare a paginii, optimizarea imaginilor și multe altele.

Cât de importante sunt articolele de blog optimizate SEO:

Articolele de blog optimizate SEO sunt esențiale pentru creșterea vizibilității, generarea de trafic organic și consolidarea experienței utilizatorilor pe site-urile web. Prin furnizarea de conținut valoros și optimizat, articolele de blog pot atrage atât cititori, cât și atenția motoarelor de căutare, ceea ce duce la creșterea vizibilității, generarea de backlink-uri și clasamente superioare în rezultatele căutării.

Dacă ai un magazin online, realizarea de SEO pentru E-commerce este esențial.

Asta pentru că, de la pandemie încoace, numărul de magazine online a „explodat”.

Atunci când vorbim de SEO pentru magazine online, optimizarea se concentrează pe categorii, produse și experiența utilizatorului. Vrei ca, vizitatorul să poată da comanda și să poată plăti produsele dorite cât mai simplu și rapid.

Iar dacă prețul pentru SEO la un site de prezentare aflat „la început de drum” poate porni de la 200€ pe lună, în cazul magazinelor online vorbim de abonamente SEO chiar și de peste 1000€ pe lună (în funcție de mărimea magazinului online) și cât de aprigă este concurența pe piață.

Copywriting SEO este arta de a scrie texte care să placă atât oamenilor, cât și motoarelor de căutare.

 

Ce înseamnă optimizarea off-page și cum se realizează:

Optimizarea off-page reprezintă acțiunile luate înafara paginilor web pentru a îmbunătăți vizibilitatea și autoritatea site-ului tău în mediul online. Aceasta include crearea de backlink-uri de calitate, implicarea activă în social media, promovare pe rețelele de socializare, participarea în comunități online relevante, realizarea de parteneriate și referințe și altele.

Comunicatele de presă? Acestea sunt unelte puternice pentru a construi autoritate și a obține link-uri de calitate spre site-ul tău.

Cât de importante sunt backlink-urile pentru un site web:

Backlink-urile reprezintă un factor cheie în algoritmul motoarelor de căutare pentru determinarea autorității și relevanței unui site web. Prin obținerea de backlink-uri, site-ul tău poate câștiga autoritate și vizibilitate în motoarele de căutare, ceea ce poate duce la o creștere a traficului organic și a clasamentului în rezultatele căutării.

Elemente profesionale pentru optimizarea seo

IATA CE OFER EU:

Folosesc mai multe tipuri de servicii de optimizare SEO: identificarea celor mai potrivite cuvinte cheie, realizarea unei analize a pieței și înțelegerea strategiei principalilor concurenți, realizarea unui audit SEO al site-ului tău web (dacă acesta există), SEO on-page, SEO off-page, monitorizare și raportare.

„Motto-ul meu: munca corecta – preturi corecte – clienti satisfacuti”

Factori de luat în considerare la stabilirea bugetului

Bugetul este o parte esențială a oricărei strategii. Dar cum stabilești cât să investești?

Atunci când iei această decizie pune în balanță:

  • mărimea afacerii tale,
  • obiectivele pe termen lung și pe termen scurt, și
  • analizează ROI-ul așteptat.

Și nu uita! Calitatea are un preț. Investiția în servicii seo profesionale poate aduce beneficii mult mai mari pe termen lung.

Așadar, alege cu grijă. Informează-te și colaborează cu profesioniști. Succesul online e la doar câțiva pași distanță!

ALEGE INSPIRAT

PRET OPTIMIZARE SEO WORDPRESS

PACHET STARTER

BUGETE SUB

1.500LEI / LUNA
  • OFERTA PERSONALIZATA

PACHET PRO

BUGETE PESTE

2.000LEI / LUNA
  • OFERTA PERSONALIZATA

Esti interesat de optimizare SEO?

Experienta pe plan National si International

WordPress web design & Optimizare SEO
DE CE WDP BUCURESTI?

TE AJUT SA CRESTI IN FATA COMPETITORILOR TAI

100% EFICIENT

Nu este nimic mai simplu pentru un client decat sa navigheze pe internet si sa caute cuvinte cheie relevante pentru a ajunge la afacerea ta. Fara a plati pentru promovare Meta sau Google.

LUCREZ "A LA CARTE"

Exista anumite reguli pe care trebuie sa le urmezi atunci cand realizezi optimizare SEO pentru un site web. Daca specialistul tau SEO lucreaza conform unui plan bine stabilit, succesul online este asigurat.

VEI FI VIZIBIL ONLINE 24H

Ai posibilitatea sa iti prezinti serviciile oricand, pe orice dispozitiv, oricui este prezent online, in orice colt al lumii. Prin optimizare SEO ajungi mai rapid si mai ieftin la o gama larga de clienti.

servicii seo
creare site web beautiful woman
creare site web pret

Hai sa fim Parteneri

OPTIMIZARE ON PAGE
OPTIMIZARE PENTRU MOBIL
OPTIMIZARE SEO LOCALA
MAI MULTA EFICIENTA
+ 0 %
MAI PUTINE COSTURI
50 %

Raspund rapid pe WhatsApp!

Ofer servicii de Web Design personalizate pentru orice tip de afacere.

Servicii profesionale de Web Design si Optimizare SEO WordPress. Calitate si profesionalism la preturi accesibile. Suna acum pentru o consultanta gratuita.

MA PUTETI CONTACTA: