Sari la conținut

Servicii de web design PROFESIONALE

PENTRU COFETARII / SIMIGERII

1

OFERTA NOASTRA

Specialistii nostrii in web design creaza site-uri web pentru cofetarii / simigerii. Un site web propriu de prezentare a cofetariei este o necesitate in ziua de azi. Site-ul reprezinta cartea de vizita online. Site-ul va fi usor accesat de pe pc, laptop, tableta sau smartphone astfel incat sa aveti o vizibilitate maxima pe internet.

vrei o oferta personalizata?

contacteaza-ne

2

De ce ar trebui sa ai un site ?

Un website de prezentare poate fi privit ca o urgenta de strategie de marketing in contextul pietei actuale – potentialii clienti au dezvoltat noi obiceiuri si rutine in mediul online, luandu-si prin intermediul internetului toate informatiile necesare pentru un prim contact spre indeplinirea unei nevoi. Prezenta in mediul online a cabinetului dv. poate fi privita deja ca o necesitate.

Vrei si servicii de promovare?

vezi detalii

3

Cum iti poate fi de folos un site?

Datorita experientei pe care am capatat-o, va punem la dispozitie diferite servicii online care sa va ajute in practica dv. si sa faciliteze o cat mai buna si mai clara comunicare cu potentialii dv. clienti. Va oferim o larga gama de servicii specifice mediului online: servicii de creare site, servicii de mentenanta, servicii de promovare online si SEO. In plus, ne adaptam cerintelor si nevoilor dv.

Vrei si servicii seo?

vezi detalii

4

In cat timp poate fi gata site-ul?

Termenul de livrare variaza in functie de complexitatea site-ului solicitat intre 7 si 14 zile. Raspunsul exact la aceasta intrebare in putem transmite in urma unei discutii din care sa intelegem ce asteptari aveti de la site-ul dvs.

Vrei consultanta gratuita?

contacteaza-ne

5

Caracteristicile specifice realizarii unui site

1. Fiecare website are un design personalizat modern .
2. Site-urile create sunt realizate conform ultimelor cerinte Google de design pentru telefoane mobile
3. Site-urile sunt flexibile putandu-se adauga module ulterior implementarii site-ului ( blog, articole etc, )
4. Site-ul este este usor de modificat online, dintr-un browser web, de catre un utlizator cu cunostinte IT minime , fara ca acesta sa cunoasca programare
5. Interfata de administrare este in limba romana sau in ce limba se doreste
6. Se pot adauga ulterior pagini web nelimitate
7. Permite actualizari de securitate

Vrei sa stii daca te incadrezi cu bugetul stabilit?

vezi lista de preturi

Salut!

Sunt stefan

Sunt fondatorul Web Design Profesional. Din 2013 realizez site-uri in WordPress. Cu ajutorul builerul-ui Elementor Pro realizez site-uri cu un design atragator, mobile responsive si SEO ready. Asta fac in mare parte. Pe langa servicii de web design ofer  servicii SEO. Ofer servicii „a la carte” micilor antreprenori care doresc sa isi extinda afacerea in online. Te pot ajuta si pe tine! Trebuie doar sa imi spui nevoile afacerii tale.

De ce Web Design Profesional Bucuresti?

Te ajutam sa cresti in fata competitorilor tai

1

100% eficient

Nu este nimic mai simplu decat sa navighezi pe internet si sa cauti ceea ce te intereseaza. Urmatoarea informatie pe care o vei gasi poate fi chiar despre afacerea ta.

2-2-2

lucram "a la carte"

Exista anumite reguli pe care trebuie sa le urmezi atunci cand realizezi un site web. Si noi urmam aceste reguli pentru a crea site-uri prietenoase cu utilizatorul, conform ultimelor tendinte UX / UI.

Icon 3Created with Sketch.

vei fi vizibil online 24h

Ai posibilitatea sa iti prezinti serviciile oricand, pe orice dispozitiv, oricui este prezent online, in orice colt al lumii.

Detineti o cofetarie si doriti crearea unui site pentru prezentarea celor mai dulci oferte ale zilei?

Noi va stam la dispozitie pentru realizarea unui design unic si functional astfel incat produsele dvs sa devina concurentiale.

Spre deosebire de promovarea prin social media, crearea unui site cu produse dulci aduce ca principal avantaj prezentarea unei game variate de produse, din care clientul poate sa-si aleaga dupa propriul gust si sa comande online. La cerere, putem sa va sprijinim afacerea cu servicii de optimizare pentru motoarele de cautare care va asigura vizibilitatea in randul potentialilor clienti.

Atragere vizitatori targetați

Pentru a atrage publicul țintă, adică persoanele interesate de serviciile oferite de clinica sau cabinetul pe care îl administrați, folosim următoarele instrumente de promovare:

  • Promovarea prin Google Ads: reclamele plătite, afișate pe cel mai utilizat motor de căutare (Google), vă ajută să ajungeți mai ușor la pacient atunci când acesta vă caută. Metoda de promovare prin Google Ads permite o targetare mai rapidă a potențialilor clienți, crește traficul pe website-ul clinicii dumneavoastră, sporește vizibilitatea brand-ului și contribuie la depășirea concurenței prin consolidarea prezenței online și printr-o targetare eficientă a publicului țintă;  Abonamente Promovare Google Ads
  • Promovarea SEO: scopul dumneavoastră este să ocupați o poziție cât mai bună pe prima pagină de rezultate generate de Google, iar promovarea SEO lucrează în acest sens. Rezultatele apar în timp și implică avantaje pe termen lung: îmbunătățirea experienței utilizatorului pe site-ul cabinetului sau clinicii, creșterea vizibilității, conștientizarea măcii, generarea de trafic organic. Dacă Google Ads implică plasarea de reclame în fața publicului țintă, SEO mizează pe conținut optimizat și cuvinte cheie relevante, pe care un potențial pacient le poate folosi când vă caută serviciile. Abonamente Promovare SEO

Strategie

Cu peste 10 ani de experiență în domeniul promovării online, am contribuit la succesul a zeci de afaceri, prin implementarea personalizată a celor mai eficiente metode de publicitate. Împreună, putem stabili obiectivele de promovare pentru afacerea dumneavoară, precum și o strategie de publicitate bine articulată pentru creșterea numărului de pacienți și fidelizarea acestora.

Vă oferim soluții care se pliază pe nevoile de promovare ale clincii sau cabinetului stomatologic pe care îl administrați, astfel încât să atingeți în timp util la vizibilitatea dorită și implicit, la un număr mai mare de pacienți.

Credibilitate, branding și prezență online

Pentru credibilitate și interacțiune cu publicul țintă specific, oferim următoarele soluții, menite să consolideze prezența online a clinicii/cabinetului stomatologic:

  • Publicarea de articole în cadrul abonamentelor SEO: în funcție de bugetul și dimensiunea afacerii, puteți alege unul dintre abonamentele SEO pe care le punem la dispoziție. Identificarea cuvintelor cheie relevante, optimizarea conținutului și publicarea de articole de tip advertorial/comunicat/editorial/blog sunt principalele avantaje pe care le presupune un astfel de abonament, cu obiectivul de a crește vizibilitatea în online a clinicii stomatologice, de a atrage și fideliza clienții;
  • Creșterea numărului de like-uri și urmăritori: o prezență digitală puternică se traduce printr-o comunitate numeroasă, formată majoritar din persoane interesate de serviciile clinicii. Aplicăm strategii prin care să creștem numărul de like-uri/urmăritori ai paginii tale, difuzând pe canale de socializare populare conținut atractiv despre serviciile clinicii;
  • Redactarea și publicarea comunicatelor de presă și advertorialelor: ne ocupăm de redactarea într-un limbaj accesibil a articolelor care pun în prim-plan serviciile clinicii/cabinetului stomatologic pe care îl administrați și le publicăm pe site-uri frecventate de publicul țintă.

Vrei un site care sa iti aduca rezultate ?

AVEM CEA MAI BUNA OFERTA PENTRU TINE

Consulta acum

Ai un proiect mai special ?

CONTACTEAZA-NE! OFERIM CONSULTANTA GRATUITA DE 15 MINUTE.

Cateva Ganduri Pozitive

Feedback de la clienti multumiti

Q