Sari la conținut

Realizare site de prezentare

Cel mai eficient mod de a interacționa cu clienții dumneavoastră este printr-un website de prezentare personalizat, original și inovativ!

Website Profesional

Dumneavoastră alegeți culorile și structura, iar noi concepem un design complet și original, pe care îl implementam cu atenție pentru a fi pregătit pe fiecare dispozitiv.

Solutii Personalizate

Vă dezvoltam un site personalizat și modern, în care conținutul și fiecare serviciu este prezentat cu profesionalism, astfel încât să câștigați încrederea clienților pentru afacerea dumneavoastră.

Lansarea Site-ului

Verificam toate aspectele site-ului, îl testam pentru a preveni diferite erori și ne asiguram de viteza și funcționalitatea acestuia, urmând să-l lansam în online.

Cum vă ajută un site de prezentare?

Website-ul este imaginea în mediul online a companiei dumneavoastră. Aveți posibilitatea să vă creșteți vizibilitatea la nivel național, să vă prezentați compania în cel mai original mod și implicit, veți avea un număr mai mare de consumatori.

Clienții abia așteaptă să vă cunoască! Noi vă ajutăm să vă prezentați compania pe înțelesul lor, printr-un design interactiv, care să le capteze privirile prin eleganță și simplitate. Un website vă ajută să vă promovați ofertele de produse sau servicii, vă oferă credibilitate prin prezența permanentă în atenția consumatorilor și este o necesitate pentru cererea actuală.

  • DESIGN MODERN ȘI PERSONALIZAT
  • CONȚINUT PROFESIONAL ȘI ATRACTIV
  • FUNCȚIONALITATE NELIMITATĂ
  • PACHET COMPLET DE SERVICII WEB
  • DESIGN OPTIMIZAT PENTRU ORICE DISPOZITIV

Realizam site-uri de prezentare pentru urmatoarele tipuri de business

Cabinete stomatologice

Saloane de infrumusetare

Masaj la domiciliu

Cabinete veterinare

Cabinete de avocatura

Cabinete notariale

Cabinete de psihologie

Scoli de dans

Cabinete dermatologice

Scoli auto

Organizator de evenimente

Meditatii / Cursuri de limbi straine

Mobila la comanda

Servicii foto / video

Firme de constructii

Diete / Nutritie

Service auto

Cofetarii / Simigerii

Dar nu ne oprim aici. Realizam site-uri de prezentare pentru orice alte activitati care nu au fost enumerate mai sus la cele mai bune preturi.

Ai o pasiune pe care doresti sa o explorezi in amanuntime si doresti sa o impartasesti si cu ceilalti? Atunci ai nevoie de un blog! Te putem ajuta in realizarea acestuia indiferent de domeniu.

WordPress

Folosim cel mai bun manager de continut, simplu de utilizat si usor de inteles pentru orice utilizator.

Neve PRO Business

Cea mai buna Tema de pe piata, creata de specialisti romani. Super rapida si usor adaptabila pentru orice tip de website.

Elementor PRO

Dorim simplitate si acest lucru este oferit de acest builder pentru WordPress foarte performant.

web design profesional bucuresti

AI NEVOIE DE UN WEBSITE PENTRU A-TI PROMOVA AFACEREA?

Realizare website de prezentare profesional

Apeleaza cu incredere la serviciile noastre de web design. Folosim cea mai buna tema de pe piata pentru a realiza website-uri rapide, cu un cod usor interpretabil de catre motoarele de cautare, astfel ca site-urile realizate de noi obtin scoruri inalte in analizele Google si sunt usor configurabile din punct de vedere SEO.

Vrei un website bine optimizat pentru Google cu un design deosebit? Noi suntem cea mai buna alegere. Avem o vasta experienta in realizarea unor design-uri atractive in concordanta cu ultimele tendinte de UI/UX.