Sari la conținut

SEO Bucuresti și marketing pentru motoarele de căutare

SEO Bucuresti și marketing pentru motoarele de căutare

Facebook
Twitter
LinkedIn

SEO și SEM pentru Bucuresti

Când vine vorba de marketing pe internet, SEO nu este întotdeauna cea mai bună strategie pentru fiecare site web. Publicitatea plătită prin campanii cu plata pe clic (PPC) poate fi mai eficientă pentru unele site-uri web, în timp ce SEO nu este pentru toată lumea. O campanie SEM este o campanie publicitara pentru motorul de cautare care include proiectarea, implementarea si optimizarea campaniei publicitare. Optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO) plătită versus neplătită este o modalitate simplă de a ilustra diferența dintre cele două.

Când vine vorba de optimizarea pentru motoarele de căutare (SEM), proeminența este mai importantă decât relevanța, iar designerii web ar trebui să țină cont de acest lucru atunci când își construiesc site-urile, deoarece majoritatea utilizatorilor vor privi doar dincolo de prima pagină de rezultate. Calitatea paginii web, programele de analiză și o rată de conversie ridicată pot contribui toate la o campanie de marketing pe Internet de succes… Conform Ghidurilor de evaluare a calității căutării de 160 de pagini publicate de Google în noiembrie 2015, accentul companiei s-a mutat către „utilitate” și căutarea locală mobilă.

SEO pentru mobil

Conform analizei StatCounter a 2,5 milioane de site-uri web în octombrie 2016, 51,3% dintre pagini au fost accesate prin intermediul unui dispozitiv mobil, ceea ce reprezintă o schimbare dramatică față de utilizarea desktopului. Încurajând site-urile web să folosească Consola de căutare Google, Testul de compatibilitate cu dispozitivele mobile, Google profită de popularitatea tot mai mare a dispozitivelor mobile pentru a încuraja site-urile web să se ridice la nivelul rezultatelor motoarelor de căutare și să determine cât de ușor de utilizat sunt site-urile lor. Se vor clasa mai sus dacă au multe cuvinte cheie în imediata apropiere.

SEO poate fi capabil să ofere o rambursare rezonabilă. Cu toate acestea, motoarele de căutare nu sunt plătite pentru trafic organic, algoritmii lor se schimbă și nu există garanții privind recomandările continue din paginile lor cu rezultatele căutării. O afacere care se bazează foarte mult pe traficul motorului de căutare poate pierde o mulțime de bani dacă motoarele de căutare încetează să trimită vizitatori. Este posibil ca clasarea unui site web în motoarele de căutare să fie afectată negativ de modificările algoritmilor motoarelor de căutare, ceea ce duce la o scădere semnificativă a traficului.

Eric Schmidt, CEO-ul Google la acea vreme, a declarat că compania a făcut peste 500 de modificări de algoritm în 2010 – o medie de aproape 1,5 pe zi. Potrivit experților în afaceri, proprietarii de site-uri web ar trebui să evite să se bazeze exclusiv pe traficul motorului de căutare. Accesibilitatea crawlerelor web a devenit din ce în ce mai importantă pentru optimizarea motoarelor de căutare (SEO).

Pentru mai multe informații despre SEO și marketing pentru motoarele de căutare, contactați acum Web Design Profesional Bucuresti. Vă vom ajuta să vă îmbunătățiți obiectivele de marketing și vânzările.

Mai multe articole

Cum sa iti cresti site-ul pe Google

Descoperă câțiva pași simpli pentru a-ți îmbunătăți șansele de a clasa mai sus pe Google, de la alegerea cuvintelor cheie până la optimizarea conținutului și a experienței utilizatorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspund rapid pe WhatsApp

Ofer servicii de Web Design personalizate pentru orice tip de afacere.

e-mail wdp@webdesignprofesional.com

Servicii profesionale de Web Design si Optimizare SEO WordPress. Calitate si profesionalism la preturi accesibile. Suna acum pentru o consultanta gratuita.

Ma puteti contacta:

10% reducere

Beneficiile lunii Octombrie! Oferta Web Design!