Sari la conținut

SEO în comparație cu SEM

SEO în comparație cu SEM

Facebook
Twitter
LinkedIn

SEO în comparație cu SEM

SEO face parte din domeniul mai larg al SEM. Google Adwords și Bing Ads, cunoscute anterior ca adCenter de la Microsoft, sunt exemple de rezultate de căutare plătite (SEO).

AdWords sau Bing Ads, plata-pe-clic (mai ales benefică pentru furnizorii locali, deoarece le permite clienților potențiali să contacteze o companie direct cu un singur clic), trimiterea articolelor, publicitatea și asigurarea faptului că SEO a fost făcut sunt toate parte din publicitatea plătită SEM strategie. Cu toate acestea, o analiză a cuvintelor cheie nu se face întotdeauna simultan atât pentru SEO, cât și pentru SEM. Pentru a rămâne la curent cu cele mai bune practici în continuă schimbare, este imperativ ca SEM și SEO să fie monitorizate îndeaproape și actualizate în mod regulat.

Termenul SEM este adesea folosit pentru a se referi doar la publicitatea cu plata pe clic din cercurile de publicitate comercială și de marketing, care au un interes puternic pentru această definiție restrânsă. SEM este un termen larg care cuprinde o gamă largă de practici, inclusiv optimizarea pentru motoarele de căutare și redirecționarea căutării, care nu sunt incluse în această definiție.

Conceptul de SEM este incomplet fără o legătură între SEO și PPC. Eforturile SEO și PPC pot fi pierdute dacă nu sunt sincronizate, mai ales dacă sunt gestionate de echipe separate. Atât SEO, cât și PPC au același scop în minte, care este să aibă cât mai multă vizibilitate în rezultatele căutării și, ca urmare, eforturile lor ar trebui coordonate.

Partajarea obiectivelor și valorilor, precum și analizarea împreună a datelor, pot ajuta ambele echipe să elaboreze o strategie pentru obținerea de trafic pentru anumite cuvinte cheie în rezultatele căutării atât la nivel național, cât și la nivel local. Vizibilitatea căutării poate fi îmbunătățită, precum și conversiile și costurile, datorită acestui lucru.

Social media marketing (SMM) este o altă componentă a SEM (SMM). Această formă de marketing se bazează pe rețelele sociale pentru a convinge clienții de valoarea bunurilor și serviciilor unei companii. Managementul SEO este una dintre cele mai noi progrese teoretice (SEMM). SEMM este legat de SEO, dar se concentrează mai degrabă pe managementul rentabilității investiției decât pe construirea de trafic relevant (cum este cazul SEO mainstream).

Pe lângă SEO organic, SEMM încorporează și SEO pay-per-click, care își propune să obțină un clasament de top fără a utiliza metode plătite. Designul aspectului paginii web și modul în care conținutul și informațiile sunt afișate vizitatorului site-ului, de exemplu, primesc o oarecare atenție. Combinația dintre SEO și SEM, doi piloni ai unei strategii de marketing, dă rezultate mult superioare decât oricare dintre tactici care lucrează singură.

Exemple de SEM

Un instrument de publicitate pe internet, AdWords utilizează cuvinte cheie care pot viza utilizatorii web care caută informații despre un anumit produs sau serviciu. Extensiile la anunțuri, accesul la site-uri care nu sunt de căutare și utilizarea rețelei de display sunt doar câteva dintre opțiunile personalizabile disponibile. Prețul bazat pe cost pe clic (CPC) înseamnă că numai dacă se face clic pe un anunț se va aplica o taxă de serviciu. Campaniile AdWords au fost lansate de firmele SEM pentru a crește gradul de conștientizare a serviciilor lor SEM și SEO.

Fondurile de publicitate PPC au fost investite cu înțelepciune, ceea ce a fost unul dintre cele mai de succes axări strategice ale proiectului. Platforma AdWords a fost, de asemenea, descrisă de companiile SEM ca un instrument util pentru creșterea veniturilor consumatorului din investițiile în publicitate pe internet. Pentru a le arăta clienților performanța pânzei lor de la clic la conversie, s-a decis că Google Analytics și instrumentele de urmărire a conversiilor ar fi cele mai bune opțiuni.

Instruirea clienților cu privire la modul de utilizare a ustensilului AdWords a ajutat companiile SEM să ofere rezultate mai bune pentru clienții lor. Folosind AdWord canvass, un număr de site-uri web ale clienților săi ar putea vedea o creștere cu 250% a traficului web în doar nouă luni. Contactați-ne acum pentru mai multe informații.

Mai multe articole

Cum sa iti cresti site-ul pe Google

Descoperă câțiva pași simpli pentru a-ți îmbunătăți șansele de a clasa mai sus pe Google, de la alegerea cuvintelor cheie până la optimizarea conținutului și a experienței utilizatorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspund rapid pe WhatsApp

Ofer servicii de Web Design personalizate pentru orice tip de afacere.

e-mail wdp@webdesignprofesional.com

Servicii profesionale de Web Design si Optimizare SEO WordPress. Calitate si profesionalism la preturi accesibile. Suna acum pentru o consultanta gratuita.

Ma puteti contacta:

10% reducere

Beneficiile lunii Octombrie! Oferta Web Design!