Sari la conținut

Servicii de marketing pentru motoarele de căutare din Bucuresti

Servicii de marketing pentru motoarele de căutare din Bucuresti

Facebook
Twitter
LinkedIn

Marketing în motoarele de căutare din Bucuresti (SEM)

Cel puțin, cinci metode și valori sunt folosite în marketingul în motoarele de căutare pentru a optimiza site-urile web.

Pasul unu: asigurarea faptului că site-ul este indexat de motoarele de căutare. Pasul doi: găsirea celor mai relevante și populare cuvinte cheie pentru produsele site-ului dvs. Pasul trei: folosirea acelor cuvinte cheie pe site într-un mod care să atragă și să convertească vizitatori.

Impactul rezultatelor căutării unei mărci asupra percepției consumatorilor, inclusiv titlul și metaetichetele, indexarea site-urilor și concentrarea asupra cuvintelor cheie, este denumit „impactul percepției căutării”. Impactul percepției căutării modelează impresia de marcă a fiecărui individ, deoarece căutarea online este adesea primul pas în procesul de cumpărare pentru potențialii clienți și consumatori.

Există multe modalități de a măsura popularitatea și saturația unui site web, cum ar fi prin analizarea numărului de pagini indexate de motoarele de căutare și a câte backlink-uri are un site (popularitate). Pentru ca o pagină să apară în rezultatele căutării, trebuie să includă cuvinte cheie pe care oamenii le caută și să fie clasată suficient de sus. Majoritatea algoritmilor de clasare ai motoarelor de căutare iau în considerare popularitatea linkurilor.

Folosind instrumente back-end, cum ar fi instrumente de analiză web și validatoare HTML, este posibil să se măsoare succesul unui site web și al vizitatorilor acestuia. Acestea pot fi la fel de simple ca contoarele de trafic sau la fel de complexe ca instrumentele care funcționează cu fișiere jurnal sau etichete de pagină (punând JavaScript sau o imagine pe o pagină pentru a urmări acțiunile). Aceste instrumente sunt capabile să ofere informații despre conversii.

Site-urile web sunt supuse unei validări riguroase de către terți, care caută probleme precum link-uri întrerupte, inconsecvențe în cod și alte probleme de utilizare. Folosind mai mult de un validator HTML sau un simulator spider vă va asigura că site-ul dvs. este testat, evidențiat și raportat în moduri diferite.

Când vine vorba de problemele legate de drepturile de autor și dreptul mărcilor comerciale, instrumentele Whois vă pot ajuta să aflați cine deține site-ul web în cauză.

Instrumentul Google pentru verificarea mobilității unui site: folosind acest instrument, puteți vedea dacă o adresă URL este compatibilă cu dispozitivele mobile sau nu.

Utilizați SEM pentru a vă clasa site-ul mai sus în Bucuresti

Folosind marketingul pentru motoarele de căutare, un site poate fi făcut să se claseze mai sus în rezultatele motoarelor de căutare decât alte pagini. Marketingul prin cuvinte cheie sau publicitatea cu plata pe clic ar trebui, de asemenea, să facă parte din strategie (PPC). Agenții de publicitate pot licita pentru anumite cuvinte cheie sau expresii folosind această tehnologie, care asigură că anunțurile lor apar alături de rezultatele motoarelor de căutare.

Prețul acestui sistem crește ca urmare a concurenței crescute. Creșterea numărului de motoare de căutare și creșterea numărului de cuvinte cheie este o strategie populară pentru mulți agenți de publicitate. Clasamente mai înalte pentru publicitate duc la mai mult trafic, deoarece agenții de publicitate sunt dispuși să plătească mai mult pentru clicuri. PPC nu este gratuit. Există șanse mari ca un clasament pe primul loc să coste 5 USD, în timp ce un clasament pe locul trei va costa 4,50 USD. Un al treilea agent de publicitate câștigă cu 10% mai puțin decât cel mai bun agent de publicitate, dar traficul este redus cu 50%.

Pentru investitori, trebuie luat în considerare rentabilitatea investiției (ROI) al campaniilor PPC. Atunci când costul total pe clic pentru o singură conversie este mai mic decât marja de profit, publicitatea PPC va avea ca rezultat un ROI pozitiv. Sunt mai puțini bani cheltuiți pentru marketing decât suma de bani generată.

De ce agenții de publicitate folosesc marketingul SEM și PPC?

Agenții de publicitate folosesc SEM din mai multe motive. Crearea unui cont SEM este simplă și poate genera trafic rapid, în funcție de nivelul concurenței. Clienții care folosesc motoarele de căutare pentru a găsi informații tind să aibă încredere și să se concentreze pe linkurile care apar pe paginile de rezultate. Dar un număr mare de vânzători online preferă să folosească link-uri plătite în loc de optimizarea pentru motoarele de căutare pentru a se clasa mai sus în rezultatele căutării.

Motoarelor de căutare precum Google li se permite din ce în ce mai mult să acceseze cu crawlere conținutul de pe site-uri web și să afișeze reclame relevante. Din perspectiva unui vânzător online, aceasta este o extindere a decontării plății și un stimulent suplimentar pentru a investi în campanii de publicitate plătită. Ca urmare, este practic imposibil pentru agenții de publicitate cu bugete limitate să-și mențină clasamentul de top în căutarea pe o piață din ce în ce mai competitivă.

SEM și PPC sunt profitabile pentru Google

Marketingul pentru motoarele de căutare Google este una dintre cele mai profitabile părți ale strategiei generale de marketing a companiei. Este clar că furnizorii de motoare de căutare Google au un avantaj semnificativ față de Yahoo și Bing. Agenții de publicitate sunt dispuși să plătească pentru fiecare clic pe un anunț care apare în rezultatele căutării sponsorizate, dar afișarea rezultatelor necunoscute este gratuită. În timp ce SEM este bun și vei primi imediat trafic către site-ul tău, SEO oferă o rentabilitate mai bună a investiției tale. Contactați-ne astăzi pentru mai multe informații.

Mai multe articole

ERORI DE MARKETING PE REȚELELE SOCIALE PE CARE LE COMITI

Descoperiți cele mai comune greșeli de marketing în rețelele sociale și cum să le evitați. Concentrarea doar pe vânzări și uitarea că nu toate rețelele sociale sunt la fel sunt doar câteva dintre ele.

SUNT EFICIENTE UNELTELE SEO?

Pierzi timpul cu instrumente SEO care nu funcționează? Investește în serviciile unei agenții SEO de încredere pentru o strategie SEO adecvată și rezultate pe termen lung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspund rapid pe WhatsApp

Ofer servicii de Web Design personalizate pentru orice tip de afacere.

e-mail wdp@webdesignprofesional.com

Servicii profesionale de Web Design si Optimizare SEO WordPress. Calitate si profesionalism la preturi accesibile. Suna acum pentru o consultanta gratuita.

Ma puteti contacta:

Cristian Stefan - WordPress Web Design & Optimizare SEO

Solicita
Oferta Personalizata