Sari la conținut

Sfaturi pentru marketing pe Instagram 2021

Sfaturi pentru marketing pe Instagram 2021

Facebook
Twitter
LinkedIn

Sfaturi pentru marketing pe Instagram în timpul Covid

Odată cu debutul Covid, mai mulți oameni sunt lipiți de smartphone-urile lor. Timpul pe ecran a crescut exponențial și, din cauza saturației conținutului, este important să ne gândim la o strategie pentru a ajunge la consumatori într-un mod care să pară autentic și nu prea insistent.

Dacă marca dvs. apare într-un mod care pare a fi autoservitor și nu oferă o soluție reală pentru un potențial client, viitorii clienți ar putea fi opriți de la produsul pe care îl vindeți. Este important să interacționați cu potențialii clienți într-un mod nuanțat.

Primele 3 secunde

Pe baza tendințelor recente din timpul Covid, este esențial să vă implicați publicul în primele trei secunde ale campaniei dvs. de social media. Începeți cu profitul serviciului sau al produsului pe care îl oferiți de la bun început pentru a interesa publicul. De asemenea, este important ca un potențial client nou să simtă că joacă un rol activ în produsul pe care îl vindeți. De exemplu, în loc să scrieți o postare pe Instagram despre motivul pentru care o persoană are nevoie de produsul dvs., luați în considerare să puneți o întrebare pe Instagram sau să utilizați funcția de sondaj. Aceasta este, de asemenea, o modalitate excelentă de a aduna informații despre potențialii cumpărători și de a înțelege ce este important pentru ei.

Conținut relevant

Este esențial să vă asigurați că conținutul dvs. este, de asemenea, oportun și relevant. Luați în considerare utilizarea tendințelor culturale în postările dvs. pentru a arăta că participați la un moment cultural mai mare. De asemenea, este benefic să-i convingi pe potențialii cumpărători să dorească să rămână și să interacționeze cu conținutul tău social. De exemplu, dacă vindeți costume și un nou film cu supereroi este în tendințe, puteți întreba potențialii cumpărători ce superputere își doresc să aibă.

De asemenea, luați în considerare utilizarea unui obiectiv AR pentru a vă promova produsul, păstrând în același timp potențialii clienți implicați în ceea ce vindeți într-un mod distractiv și interactiv. Dacă încercați să comercializați ochelari, luați în considerare crearea unui obiectiv AR unde utilizatorii să poată încerca ochelari. Există multe abordări diferite de luat și este important să luați în considerare cu adevărat modul în care puteți servi drept beneficiu unui potențial client. Contactați-ne pentru mai multe informații.Mai multe articole

ERORI DE MARKETING PE REȚELELE SOCIALE PE CARE LE COMITI

Descoperiți cele mai comune greșeli de marketing în rețelele sociale și cum să le evitați. Concentrarea doar pe vânzări și uitarea că nu toate rețelele sociale sunt la fel sunt doar câteva dintre ele.

SUNT EFICIENTE UNELTELE SEO?

Pierzi timpul cu instrumente SEO care nu funcționează? Investește în serviciile unei agenții SEO de încredere pentru o strategie SEO adecvată și rezultate pe termen lung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspund rapid pe WhatsApp

Ofer servicii de Web Design personalizate pentru orice tip de afacere.

e-mail wdp@webdesignprofesional.com

Servicii profesionale de Web Design si Optimizare SEO WordPress. Calitate si profesionalism la preturi accesibile. Suna acum pentru o consultanta gratuita.

Ma puteti contacta:

Cristian Stefan - WordPress Web Design & Optimizare SEO

Solicita
Oferta Personalizata