Sari la conținut

Sfaturi pentru optimizarea contului dv Linkedin

Sfaturi pentru optimizarea contului dv Linkedin

Facebook
Twitter
LinkedIn

Sfaturi pentru optimizarea paginii dv Linkedin în 2021

Deoarece acum multe afaceri sunt găsite prin Linkedin, este esențial să aveți o prezență puternică a Linkedin. Luați în considerare utilizarea acestor sfaturi pentru a vă optimiza contul LinkedIn.

În primul rând, gândiți-vă la tipul de cuvinte cheie pe care le-ar putea folosi un potențial cumpărător atunci când caută pagina dvs. Dacă nu sunteți sigur ce cuvinte cheie să utilizați, aruncați o privire la ceea ce concurenții dvs. și ceilalți colegi folosesc ca cuvinte cheie. De asemenea, este important să intrați în legătură cu potențialii cumpărători.

O altă modalitate ușoară de a atrage potențialii cumpărători către site-ul dvs. este încărcarea unei fotografii cu cuvinte cheie relevante către un potențial cumpărător. Pe lângă redenumirea fotografiei capului, redenumiți bannerul de fundal cu cuvinte cheie esențiale. Bannerul de fundal ar trebui să fie relevant pentru afacerea dvs., astfel încât să poată fi folosit pentru a atrage clienți sau pentru a le spune cu ușurință ceea ce reprezentați. O altă modalitate de a vă optimiza contul LinkedIn este prin utilizarea cuvintelor cheie și expresiilor relevante în titlu.

Optimize Your Headline on Your LinkedIn Profile

Mulți oameni își folosesc titlul pentru a-și împărtăși titlul postului, dar acesta nu este cel mai bun mod de a atrage noi potențiali cumpărători. Titlul dvs. ar trebui să fie folosit pentru a le arăta potențialilor cumpărători cum îi puteți ajuta. Arată-le potențialilor cumpărători experiența ta și ceea ce ai de oferit. Împreună cu aceasta, în secțiunea Despre de pe pagina ta, arată cu adevărat ce valoare trebuie să aduci potențialilor cumpărători. Asigurați-vă că includeți cuvinte cheie și în secțiunea de experiență.

O modalitate excelentă de a atrage potențialii cumpărători este să ai susținere de la clienții anteriori. Mărturiile despre produsul dvs. și despre lucrul cu dvs. pot fi o modalitate excelentă de a aduce noi afaceri. De asemenea, asigurați-vă că postați conținut relevant cu anumite hashtag-uri. Utilizarea anumitor hashtag-uri este o modalitate excelentă de a vă crește vizibilitatea și de a atrage potențiali clienți către site-ul dvs. Contactați-ne astăzi pentru mai multe informații.Mai multe articole

Cum sa iti cresti site-ul pe Google

Descoperă câțiva pași simpli pentru a-ți îmbunătăți șansele de a clasa mai sus pe Google, de la alegerea cuvintelor cheie până la optimizarea conținutului și a experienței utilizatorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspund rapid pe WhatsApp

Ofer servicii de Web Design personalizate pentru orice tip de afacere.

e-mail wdp@webdesignprofesional.com

Servicii profesionale de Web Design si Optimizare SEO WordPress. Calitate si profesionalism la preturi accesibile. Suna acum pentru o consultanta gratuita.

Ma puteti contacta:

10% reducere

Beneficiile lunii Octombrie! Oferta Web Design!